نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: دانلود یک فایل از وب سایت چطوری انجام میشه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    دانلود یک فایل از وب سایت چطوری انجام میشه؟

    سلام
    من میخام ی برنامه بنویسم ک بدون استفاده از کامپوننت وب بروزر ی درخواست رو برای ی دکمه یا ی لینک توی ی سایت بفرستم (این دکمه یا لینک، برای دانلود ی فایل استفاده میشن، مثه دکمه دانلود توی همه سایت ها) و در جوابی که میگیرم ک دانلود ی فایل هست اون فایل رو دانلود کنم
    میخام ببینم اینکار شدنیه یا ن؟
    اگ شدنیه راهش چطوریه؟

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: دانلود یک فایل از وب سایت چطوری انجام میشه؟


    using System.Net;

    using (WebClient webClient = new WebClient())
    {
    webClient.DownloadFile("http://mysite.com/myfile.txt", @"c:\myfile.txt");
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: دانلود یک فایل از وب سایت چطوری انجام میشه؟

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک

    using System.Net;

    using (WebClient webClient = new WebClient())
    {
    webClient.DownloadFile("http://mysite.com/myfile.txt", @"c:\myfile.txt");
    }
    ممنون از پاسختون
    فک کنم اگ بیشتر توضیح بدم بهتر باشه
    ببینید من میخام ب سایت بانک های موجود برای گرفتن لیست شعبه هاشون ی درخواست بفرستم
    مثلا سایت بانک سپه (http://www.banksepah.ir/module/Branc...page-3930.aspx)
    توی این سایت ی دکمه "ارسال به اکسل" هست که متناسب با پارامترهای انتخابی کاربر میاد و اطلاعات رو بصورت ی فایل اکسل میده
    حالا من دقیقا مثه همین فرم رو دارم و میخام زمانی ک کارب روی دکمه "ارسال به اکسل" موجود روی فرمم کلیک کرد ی درخواست مطابق پارامترهای ورودی ای که انتخاب کرده برای اون سایت بفرستم و فایل اکسلی رو که سایت بهم میده رو با اسم مورد نظر خودم دانلود کنم
    اما طریقه انجام اینکارو بلد نیستم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: دانلود یک فایل از وب سایت چطوری انجام میشه؟

    کسی نمیدونه چطوری باید اینکارو انجام بدم؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    111

    نقل قول: دانلود یک فایل از وب سایت چطوری انجام میشه؟

    سلام دوست عزیز به نظر خودت بهتر نیست با کد نویسی اینکار رو خودت بدو نساتفاده از وب انجام بدی؟
    مثلا یه تابع بنویس که datagridview رو به اکسل بفرسته اگه میخوای بگو تا کدش رو قرار بدم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: دانلود یک فایل از وب سایت چطوری انجام میشه؟

    نقل قول نوشته شده توسط Ali.hitter مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز به نظر خودت بهتر نیست با کد نویسی اینکار رو خودت بدو نساتفاده از وب انجام بدی؟
    مثلا یه تابع بنویس که datagridview رو به اکسل بفرسته اگه میخوای بگو تا کدش رو قرار بدم
    بنظرم شما اصن متوجه چیزی ک من میخام نشدید

  7. #7

    نقل قول: دانلود یک فایل از وب سایت چطوری انجام میشه؟

    من جواب کار شما رو گفتم ... این سایت از متد post استفاده میکنه نمیشه پارامترو به این راحتی ارسال کرد (البته این هم روش داره اما کار شما نیست ) همون از webbrowser استفاده کنید مشکلش چیه ؟
    فیلد هارو پر کنید و دکمه رو بزنید همین (با کد نویسی ) میتونید Webbrowser رو هم با کد ایجاد کنید که نمایش داده نشه ...

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: دانلود یک فایل از وب سایت چطوری انجام میشه؟

    نقل قول نوشته شده توسط aliagamon مشاهده تاپیک
    من جواب کار شما رو گفتم ... این سایت از متد post استفاده میکنه نمیشه پارامترو به این راحتی ارسال کرد (البته این هم روش داره اما کار شما نیست ) همون از webbrowser استفاده کنید مشکلش چیه ؟
    فیلد هارو پر کنید و دکمه رو بزنید همین (با کد نویسی ) میتونید Webbrowser رو هم با کد ایجاد کنید که نمایش داده نشه ...
    با بررسی کدهی دکمه جستجو میشه فهمید که کدوم فرم رو سابمیت میکنه
    و پارامترهای پست شده اون فرم رو هم میشه داخل اون فرم بدست اورد
    و با webclient در دات نت پباده سازی کرد

تاپیک های مشابه

  1. بخش فروشگاه یا اخبار یک سایت چطوری آپدیت میشه؟
    نوشته شده توسط saeed_sho در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 خرداد 1391, 18:59 عصر
  2. bind کردن auto complete textbox به دیتابیس چطوری انجام میشه؟
    نوشته شده توسط milad_esmaeili در بخش WPF
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 تیر 1390, 12:21 عصر
  3. سوال: آدرس دهی لینک ها توی این سایت چطور انجام میشه؟
    نوشته شده توسط explod_javad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 30 مهر 1387, 17:20 عصر
  4. آدرس دهی لینک ها توی این سایت چطور انجام میشه؟
    نوشته شده توسط explod_javad در بخش Classic ASP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مهر 1387, 11:43 صبح
  5. نحوه نوشتن کدی برای دانلود فایل از داخل سایت
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 19 بهمن 1386, 08:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •