نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تشخیص متن از روی عکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار badname
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی
    پست
    327

    Question تشخیص متن از روی عکس

    کسی میدونه برای تشخیص متن از روی عکس از چی باید استفاده کنم ؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: تشخیص متن از روی عکس

    کار نشد نداره ولی پدر آدمو در میاره . من قبلا یه چیزایی شنیده بودم از یه دیکشنری که عکس می گرفتی ترجمه می کرد و این حرفا ولی فقط خود سازنده ش می دونه چی کار کرده.
    شما اگه می خوای باید پیکسل به پیکسل پردازش کنی که خیلی سخته.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار badname
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی
    پست
    327

    نقل قول: تشخیص متن از روی عکس

    قطعا راهی آسون تر از پردازش پیکسل به پیکسل هست
    لایبری ای یا همچین چیزی یا مثالی چیزی

  4. #4
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: تشخیص متن از روی عکس

    نقل قول نوشته شده توسط badname مشاهده تاپیک
    قطعا راهی آسون تر از پردازش پیکسل به پیکسل هست
    لایبری ای یا همچین چیزی یا مثالی چیزی
    کار نشد نیست ولی توجه کنید که عکسی که میخوایید پردازش کنید به چه صورت هست
    در کل بحث ساده ایی هم نیست.باید در مورد پردازش تصویر تحقیق کنید.
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  5. #5
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: تشخیص متن از روی عکس

    نقل قول نوشته شده توسط badname مشاهده تاپیک
    قطعا راهی آسون تر از پردازش پیکسل به پیکسل هست
    لایبری ای یا همچین چیزی یا مثالی چیزی
    مطمئن باش اونایی که بلدن رو نمی کنن
    شما توی برنامه های کوچک و مفید رنگ آمیزی را نگاه کن شاید شد از روش اون استفاده کرد

  6. #6
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: تشخیص متن از روی عکس

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    مطمئن باش اونایی که بلدن رو نمی کنن
    شما توی برنامه های کوچک و مفید رنگ آمیزی را نگاه کن شاید شد از روش اون استفاده کرد
    دوست عزیز بحث پردازش تصویر بحثی نیست که رو کردن و رو نکردم داشته باشه.
    بحثش خیلی فنی تر از این چیزیه که شما فک میکنی و به فرض من توضیح بدم و شما برید پیاده کنید.

    یکی از کتابخونه هایی که وجود داره opencv هست و میتونید برید دانلود و استفاده کنید.
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  7. #7
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: تشخیص متن از روی عکس

    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک
    دوست عزیز بحث پردازش تصویر بحثی نیست که رو کردن و رو نکردم داشته باشه.
    بحثش خیلی فنی تر از این چیزیه که شما فک میکنی و به فرض من توضیح بدم و شما برید پیاده کنید.

    یکی از کتابخونه هایی که وجود داره opencv هست و میتونید برید دانلود و استفاده کنید.
    خب من که منظورم شما نبود و یا هر کس دیگه ای در انجمن . منطورم هموناییه که ایده های سخت ما براشون خاطرس. (واقعا نمی دونم چرا بعضیا اینقدر برنامه های جالبی درست می کنن و این قدر راحت)
    و خودم می دونم این کد ها را نمیشه راحت توضیح داد و ما پیاده کنیم .

  8. #8

    نقل قول: تشخیص متن از روی عکس

    به تبدیل عکس به متن میگن OCR
    برای اندروید هم وجود داره
    این یه نمونه کد برای مثال هست
    https://github.com/ptommassen/ocr-demo
    اما پیشنهاد من tess هست
    از اینجا میتونید همش رو دانلود کنید
    https://github.com/rmtheis/tess-two
    این هم یه نمونه کد برای استفاده
    TessBaseAPI baseApi = new TessBaseAPI();
    baseApi.init("/mnt/sdcard/tesseract/tessdata", "eng");
    baseApi.setImage(bitmap);
    String recognizedText = baseApi.getUTF8Text();
    baseApi.end();

    که در نهایت متن در متغیر recognizedText ریخته میشود
    موفق باشید

  9. #9

    نقل قول: تشخیص متن از روی عکس

    سلام و دوستان ببخشید که تایپیک قدیمی رو بالا اوردم
    من الان روی یک پروژه اومدم از این Tess استفاده کردم روی سیستم خودم کامل و بی نقص کار می کنه و با تغییراتی که تو کد ها دادم همون خواسته من رو پیاده می کنه ولی وقتی که ستاپ می سازم و به سیستم های مقصد می برم الان اون فرمی که درش از این متد استفاده کردم باز نمی کنه و خطا می ده خیلی گشتم اما خیلی راه های پر پیچ و خمی گفتن که نشد به نتیحه برسم و به فرض اگه هم برسم من برای سیستم هر مشتری که نمی تونم بهش اموزش بدم این همه کار بکنه
    تجربه ای از ساخت ستاپ برای این نوع پروژه ها دارین که کمک کنه به من
    ممنون از وقتی که میزارید

تاپیک های مشابه

  1. نوشتن متن فارسی روی عکس
    نوشته شده توسط Bahram0110 در بخش PHP
    پاسخ: 34
    آخرین پست: شنبه 11 مهر 1394, 20:12 عصر
  2. قرار دادن متن بر روی عکس به کمک CSS
    نوشته شده توسط fazel-d در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 13 دی 1391, 10:43 صبح
  3. تشخیص متن از خود عکس
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 27 بهمن 1386, 11:09 صبح
  4. نوشتن متن بر روی عکس
    نوشته شده توسط once4ever در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 آذر 1384, 22:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •