نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نام این ویجت چیست؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alireza es
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    سرزمین اتش
    پست
    167

    نام این ویجت چیست؟

    من به ویجت زیر احتیاج دارم.تو زبان های برنامه نویسی مختلفی مثل دلفی و حتی gtk این ویجتو دیدم ولی تو کیوت فقط تو qml موجوده.راهی نست که بدون استفاده از qml از این ویجت استفاده کنم؟یه اسکرین شات ازش گرفتم البته تو سمپل های qml هست اسکرین شات

  2. #2

    نقل قول: نام این ویجت چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط alireza es مشاهده تاپیک
    من به ویجت زیر احتیاج دارم.تو زبان های برنامه نویسی مختلفی مثل دلفی و حتی gtk این ویجتو دیدم ولی تو کیوت فقط تو qml موجوده.راهی نست که بدون استفاده از qml از این ویجت استفاده کنم؟یه اسکرین شات ازش گرفتم البته تو سمپل های qml هست اسکرین شات
    دقیقا مشخص نکردین منظورتون کدومه!
    مثلا شما tabWidget دارید و در داخل اون tableWidget یا tableView هستش که بهش سطر و ستون ها نسبت داده شده البته این مثال خود Qt هست که گذاشتین و ساختارش QML هست.

    درضمن بهتره به اینا بگید Object نه Widget

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alireza es
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    سرزمین اتش
    پست
    167

    نقل قول: نام این ویجت چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط why.darkness مشاهده تاپیک
    دقیقا مشخص نکردین منظورتون کدومه!
    مثلا شما tabWidget دارید و در داخل اون tableWidget یا tableView هستش که بهش سطر و ستون ها نسبت داده شده البته این مثال خود Qt هست که گذاشتین و ساختارش QML هست.

    درضمن بهتره به اینا بگید Object نه Widget
    منظورم اون table view بود ولی تو دیزاینر اون table view مثل این table view نیست.این یکی ستون هاش مانند تو دیزاینر هست ولی سطر هاش مثل یه لیسته که
    توش یکی ردمیان رنگش سیاه سفید شده.من این ویجت رو خیلی جاها دیدم من تو گنوم تو لینوکس هم تو نرم افزار هایی که با gtk نوشته میشنند هم اینو دیدم اما تو کیوت فقط تو qml هست

  4. #4

    نقل قول: نام این ویجت چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط alireza es مشاهده تاپیک
    منظورم اون table view بود ولی تو دیزاینر اون table view مثل این table view نیست.این یکی ستون هاش مانند تو دیزاینر هست ولی سطر هاش مثل یه لیسته که
    توش یکی ردمیان رنگش سیاه سفید شده.من این ویجت رو خیلی جاها دیدم من تو گنوم تو لینوکس هم تو نرم افزار هایی که با gtk نوشته میشنند هم اینو دیدم اما تو کیوت فقط تو qml هست
    نه فرقی نداره ! شما از table view استفاده کنید و یا از tableWidget و از قسمت خاصیت هاش تنظیماتش رو انجام بدین.
    این رنگ سیاهو سفید و ... هم همون خاصیت های AlternatingRowColor هستند میتونید همرو تنظیم کنید همچنین سطر و ستون هارو باید توسط کد نویسی هنگام اجرا بهش ارسال کنید تا نمایش پیدا کنه.

    این مستندات رو هم ببینید مربوط به همین موضوع هستش : https://qt-project.org/doc/qt-5/qtableview.html

  5. #5

    نقل قول: نام این ویجت چیست؟

    درضمن بهتره به اینا بگید Object نه Widget
    فرق این دو چیست؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alireza es
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    سرزمین اتش
    پست
    167

    نقل قول: نام این ویجت چیست؟

    داداش میدونم ربطی به سوال نداره اما شما gtk کار کردین؟راستش من به شدت به زبان c و C++‎11 خالص علاقه پیدا کردم و این کیوت داره ازش جدا میشه
    و کلا داره میره سمت qml و شایعاتی هم شنیدم که قراره C++‎ رو کلا خذف کنه من هنوز تو ابتدای راهم و مشکلی نیست برم سمت gtk خواهشا منو راهنمایی کنین
    gtk آپدیت میشه؟چیزی مثل کیو ام ال توش هست؟قدرتمند هست(اینو میدونم که gtk فقط برای ui هست و برای کارهایی مثل شبکه باید از چیزای دیگه استفاده کنم)

    خواشها این پست رو حذف نکنید نمیخوام یه تایپک جدید راه بندازم

  7. #7

    نقل قول: نام این ویجت چیست؟

    و کلا داره میره سمت qml و شایعاتی هم شنیدم که قراره C++‎‎‎‎‎ رو کلا خذف کنه من هنوز تو ابتدای راهم و مشکلی نیست برم سمت gtk خواهشا منو راهنمایی کنین
    این شایعات رو چه کسانی میگن؟؟؟با احترام به همه ی زبان ها زبان c در حال حاضر و با تکنولوژی الان حرف اول رو میزنه.حالا هر بلایی هم بخوان سر کیوت بیاورند باز زبان c استوار ایستاده

  8. #8

    نقل قول: نام این ویجت چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط رضاس1000 مشاهده تاپیک
    فرق این دو چیست؟
    بهتره برای مجموعه آبجکت ها و فرم کلی تولید شده در طراحی Widget بگیم و به هر یک از این اشاء Object بگیم به صورت پیشفرض اصطلاحات اینگونه خواهد بود حالا وقتی یکی بگه این Widget چیه شامل تمامی Object ها میشه.

    نقل قول نوشته شده توسط alireza es مشاهده تاپیک
    داداش میدونم ربطی به سوال نداره اما شما gtk کار کردین؟راستش من به شدت به زبان c و C++‎‎11 خالص علاقه پیدا کردم و این کیوت داره ازش جدا میشه
    و کلا داره میره سمت qml و شایعاتی هم شنیدم که قراره C++‎‎ رو کلا خذف کنه من هنوز تو ابتدای راهم و مشکلی نیست برم سمت gtk خواهشا منو راهنمایی کنین
    gtk آپدیت میشه؟چیزی مثل کیو ام ال توش هست؟قدرتمند هست(اینو میدونم که gtk فقط برای ui هست و برای کارهایی مثل شبکه باید از چیزای دیگه استفاده کنم)

    خواشها این پست رو حذف نکنید نمیخوام یه تایپک جدید راه بندازم
    خب ببینید شما نباید ترس به دلتون راه بدین منم ابتدا همین فکرو میکردم که QML داره میاد وC++‎‎ میره کنار !؟
    خیر چنین نخواهد بود تا جایی که ممکن هستش هدف استفاده از QML برای رابط کاربری بسیار پیشرفته هستش که به برنامه نویس این اجاره رو میده در کمترین زمان ممکن بهترین رابط کاربری رو فراهم کنه مثلا نمونش در زبان C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ ‎‎‎‎‎‎‎ میشه به WPF یا جدیدا Modern UI یا همان Metro اشاره کرد که یک تکنولوژی خاص و جدیدی هستش برای کار با ظاهر رابط کاربری.... حالا این سیستم طوری ساخته میشه که برای رابط کاربری شما از کد ها QML استفاده کنید همانند کد های XAML یا JavaScript که در WPF و Metro استفاده میشه.

    بزارید یک مثال تحت وبش رو هم بزنم.... فرض کنید شما دارید با PHP کار میکنید و در کنارش با کدهای CSS و JavaScipt و HTML برای طراحی استفاده میکنید حالا چطور کدهای PHP رو با این محیط ادغام میکنید !؟ خب QML هم دقیقا همین هدف رو داره یعنی یه چیز شاهکار و بسیار قدرتمند که بر پایه JavaScript هستش که به شما امکان طراحی رو فراهم میکنه حالا در کنارش قابلیت های انیمیشنی مثل همون JavaScript رو میده که حتی در بازی سازی و ... ازش استفاده میشه ! به نظر شما چه چیزی بهتر از این ؟

    کد های اصلی شک نکنید که با C++‎‎ نوشته میشوند برای مثال من خودم همین الان پروژه ای دارم که رابط کاربری رو با QMl دارم طراحی میکنم و کلاس ها و توابع رو با C++‎‎ که به همدیگه وصلشون میکنیم به این روش میگن (Intergration) که کدهای QML با کدهای C++‎‎ ادغام میشه.

    حالا بعضی از پروژه ها هستش که شما میتونید فقط با خود QML نویسی ایجاد کنید که من به شخصه این روش رو نمیپسندم و بیشتر جنبه ظاهری داره و در موارد پیچیده جوابگو نیستش.
    GTK هم نسبت به Qt خیلی عقبه بهترین گزینه همین Qt هستش که بهترین روش طراحی نرم افزار به صورت زیر میتونه باشه...

    ایجاد کلاس ها و توابع اجرایی توسط کدهای C++‎‎ و ایجاد طراحی و رابط کاربری توسط کدهای QML.


    اگه بازم چیزی فکرتون رو مشغول میکنه که چه چیزی رو انتخاب کنید ذکر کنید تا وارد جزئیات بشیم.

    البته بهتره در اینصورت یک تاپیک با عنوان مناسب ایجاد کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله کامبیز اسدزاده : پنج شنبه 22 خرداد 1393 در 22:58 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار alireza es
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    سرزمین اتش
    پست
    167

    نقل قول: نام این ویجت چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط why.darkness مشاهده تاپیک
    نه فرقی نداره ! شما از table view استفاده کنید و یا از tableWidget و از قسمت خاصیت هاش تنظیماتش رو انجام بدین.
    این رنگ سیاهو سفید و ... هم همون خاصیت های AlternatingRowColor هستند میتونید همرو تنظیم کنید همچنین سطر و ستون هارو باید توسط کد نویسی هنگام اجرا بهش ارسال کنید تا نمایش پیدا کنه.

    این مستندات رو هم ببینید مربوط به همین موضوع هستش : https://qt-project.org/doc/qt-5/qtableview.html
    میشه بگین اون حالت لیست مانندش رو از کجا باید تنظیم کنم؟؟الان مثل یه جدول شده که از خانه های عمودی و افقی تشکیل شده اما من میخوام
    که فقط ستون ها بالا باشن و یه لیست باکس پایین

  10. #10

    نقل قول: نام این ویجت چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط alireza es مشاهده تاپیک
    میشه بگین اون حالت لیست مانندش رو از کجا باید تنظیم کنم؟؟الان مثل یه جدول شده که از خانه های عمودی و افقی تشکیل شده اما من میخوام
    که فقط ستون ها بالا باشن و یه لیست باکس پایین
    سمت راست تنظیمات مربوط به Properties ...
    البته عنوان ... محتویات و غیره رو باید کد نویسی کنید تا حین اجرا نمایش داده شود.

تاپیک های مشابه

  1. نام این jquery استفاده شده، چیست؟
    نوشته شده توسط alibabaei2 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 19 آذر 1390, 14:14 عصر
  2. مشکل این سیستم چیست؟
    نوشته شده توسط saharv در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 13 بهمن 1384, 11:20 صبح
  3. آیا میشه نام این صفحه رو تغییر داد؟
    نوشته شده توسط AspNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 13 اردیبهشت 1384, 20:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •