نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: آموزش کامل استفاده از windows service برای جلوگیری از بسته شدن نرم افزار اصلی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    Smile آموزش کامل استفاده از windows service برای جلوگیری از بسته شدن نرم افزار اصلی

    دوستان سلام
    فکر کنم عنوانم منظورم رو رسونده باشه .. ولی در حر حال :
    من یه نرم افزار دارم که نمی خواهم کاربر بتونه به هیچ صورتی اون رو ببنده و ....
    در تاپیک های قبلی دوستان من رو راهنمایی کردن که از ویندوز سرویس استفاده کنم و چند تا لینک انگلیسی برام قرار دادن ولی راستش متوجه نشدم ...
    ممنون میشم اگه دوستان کتابی یا فیلم آمزشی در مورد این در اختیار من و دوستان قرار بدن
    البته یه سوال هم داشتم که همین اول می پرسم :
    ویندوز سرویس برای این کار رو باید در یک پروژه جدید ایجاد کنم یا در پروژه اصلی خودم ؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار irartesh
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    صومعه سرا
    پست
    61

    نقل قول: آموزش کامل استفاده از windows service برای جلوگیری از بسته شدن نرم افزار اصلی

    در هر حال یعنی چی؟بالاخره از تسک منیجر که میشه بسته شه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    نقل قول: آموزش کامل استفاده از windows service برای جلوگیری از بسته شدن نرم افزار اصلی

    نقل قول نوشته شده توسط irartesh مشاهده تاپیک
    در هر حال یعنی چی؟بالاخره از تسک منیجر که میشه بسته شه
    اگه از ویندوز سرور استفاده کنیم که بسته نمی شه؟
    منظورم اینه که اگه بخواد کاربر ببندش باید اول ویندوز رو غیر فعال کرد و ....
    کاربرانی که از نرم افزار من استفاده می کنند بیشتر شامل کودکان میشن که اهل این کارا نیستند.
    اگه میشه روش آموزش رو قرار بدین لطفا

  4. #4

    نقل قول: آموزش کامل استفاده از windows service برای جلوگیری از بسته شدن نرم افزار اصلی

    اگه می دونی که اونها نمی تونن از توی تسک منجیر برنامه رو ببندند، دکمه Close فرم رو غیر فعال کن و نمایش در نوار وضعیت ویندوز رو هم غیرفعال کن.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار irartesh
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    صومعه سرا
    پست
    61

    نقل قول: آموزش کامل استفاده از windows service برای جلوگیری از بسته شدن نرم افزار اصلی

    یه راه تو خود برنامه هست درحالت عادی اگه فرم رو از خود برنامه خودتون(از هر گزینه ای که توی برنامه باشه نه ویندوز) میتونید تو ایونت form closing این کد رو استفاده کنید.که البته اگه تو فرم مادر برنامه باشه،برنامه شما بسته نمیشه


    private void Form1_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)
    {
    e.Cancel = true;
    }


    کد جالبیهحتما امتحان کن

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    نقل قول: آموزش کامل استفاده از windows service برای جلوگیری از بسته شدن نرم افزار اصلی

    نقل قول نوشته شده توسط rasol_afkham مشاهده تاپیک
    اگه می دونی که اونها نمی تونن از توی تسک منجیر برنامه رو ببندند، دکمه Close فرم رو غیر فعال کن و نمایش در نوار وضعیت ویندوز رو هم غیرفعال کن.
    دوست عزیز
    کاربران برنامه من نمی تونند ویندوز سرویس رو غیرفعال و سپس برنامه رو ....
    ولی ببخشید ها دیگه داداش 5 ساله من هم بلده برنامه رو از task manager ببنده !!!!
    در ضمن بلدم task manager رو غیر فعال کنم ولی چون برنامه من باید همیشه در حالت اجرا باشه کار مناسبی نیست.....

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار irartesh
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    صومعه سرا
    پست
    61

    نقل قول: آموزش کامل استفاده از windows service برای جلوگیری از بسته شدن نرم افزار اصلی

    کاش اول تو نت یه سرچ میکردی نه اینکه همینجوری بیای بپرسی
    http://www.how2learnasp.net/article....b-649205ac5bc5
    فارسی هم هست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    نقل قول: آموزش کامل استفاده از windows service برای جلوگیری از بسته شدن نرم افزار اصلی

    نقل قول نوشته شده توسط irartesh مشاهده تاپیک
    کاش اول تو نت یه سرچ میکردی نه اینکه همینجوری بیای بپرسی
    http://www.how2learnasp.net/article....b-649205ac5bc5
    فارسی هم هست
    دوست عزیز این کد رو قبلا پیدا کرده بودم
    فقط یه سوال یعنی من اگه این رو درست کنم دیگه برنامه ام بسته نمی شه؟
    و در ضمن سوال بعدی :
    این ویندوز سرویس رو باید در soliution (درست نوشتم ؟) خودم بیفزایم یا یکی دیگه درست کنم ؟

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار irartesh
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    صومعه سرا
    پست
    61

    نقل قول: آموزش کامل استفاده از windows service برای جلوگیری از بسته شدن نرم افزار اصلی

    شما گفتی که به من گفتن اگه از ویندوز سرویس استفاده کنم مشکلم حلمیشه...اینکه بسته میشه یا نه نمیدونم ولی نشده که تاحالا برنامه ای از تسک منیجر بسته نشه

    شما باید رو این موضوع کار کنی که کودک اصلا متوجه نرم افزار نشه که حالا بخواد ببندتش

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    نقل قول: آموزش کامل استفاده از windows service برای جلوگیری از بسته شدن نرم افزار اصلی

    نقل قول نوشته شده توسط irartesh مشاهده تاپیک
    شما گفتی که به من گفتن اگه از ویندوز سرویس استفاده کنم مشکلم حلمیشه...اینکه بسته میشه یا نه نمیدونم ولی نشده که تاحالا برنامه ای از تسک منیجر بسته نشه

    شما باید رو این موضوع کار کنی که کودک اصلا متوجه نرم افزار نشه که حالا بخواد ببندتش
    نمی دونم می دونید یا نه ولی
    دوست عزیز ویندوز سرویس ها همانند دست های پشت پرده هستند که کار نرم افزار را انجام می دهند ولی به این صورت که قابل مشاهده نیستند و من قبلا با ویندوز سرویس کار کردم ...
    ولی یه آموزشی می خواهم که با ویندوز سرویس بشه پروژه را غیر قابل بستن کرد .... مثل آنتی ویروس

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    نقل قول: آموزش کامل استفاده از windows service برای جلوگیری از بسته شدن نرم افزار اصلی

    دوستان نظری در این مورد ندارید ؟
    کـــــــــــــــمــــــــ ـــــــــــــــکـــــــــ ــــــــــــــــــــ کنید

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: آموزش کامل استفاده از windows service برای جلوگیری از بسته شدن نرم افزار اصلی

    protected override void OnClosing(CancelEventArgs e)        {
    e.Cancel = true;
    }

  13. #13

    نقل قول: آموزش کامل استفاده از windows service برای جلوگیری از بسته شدن نرم افزار اصلی

    سلام یه سوال داشتم خوهاشا جواب بدید من میخواستم منو تو ساخت یه بازی تحت وب به سبک کانتر راهنمایی کنید یک راهنمایی ساده و کوچیک هم کافی است

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    نقل قول: آموزش کامل استفاده از windows service برای جلوگیری از بسته شدن نرم افزار اصلی

    نقل قول نوشته شده توسط amir200h مشاهده تاپیک
    protected override void OnClosing(CancelEventArgs e)        {
    e.Cancel = true;
    }
    دوستان من طریقه نوشتن ویندوز سرویس رو می خوام

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    نقل قول: آموزش کامل استفاده از windows service برای جلوگیری از بسته شدن نرم افزار اصلی

    نقل قول نوشته شده توسط mama13 مشاهده تاپیک
    سلام یه سوال داشتم خوهاشا جواب بدید من میخواستم منو تو ساخت یه بازی تحت وب به سبک کانتر راهنمایی کنید یک راهنمایی ساده و کوچیک هم کافی است
    دوست عزیز
    آخه اینجا که جای این حرفا نیست ؟
    شما می تونی یه تاپیک جدید درست کنی ....
    در ضمن فکر نمی کنم با زبان سی شارپ کارت را بیفته

  16. #16

    نقل قول: آموزش کامل استفاده از windows service برای جلوگیری از بسته شدن نرم افزار اصلی

    سلام
    برای درست کردن و اجرای یک سرویس ویندوز بد نیست این رو هم نگاه کنی.
    احتمالا جوابتو بگیری

  17. #17

    نقل قول: آموزش کامل استفاده از windows service برای جلوگیری از بسته شدن نرم افزار اصلی

    سلام
    برای درست کردن و اجرای یک سرویس ویندوز بد نیست این رو هم نگاه کنی.
    احتمالا جوابتو بگیری
    http://www.shabakeh-mag.com/Article.aspx?id=1003409

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: آموزش کامل استفاده از windows service برای جلوگیری از بسته شدن نرم افزار اصلی

    نقل قول نوشته شده توسط mama13 مشاهده تاپیک
    سلام یه سوال داشتم خوهاشا جواب بدید من میخواستم منو تو ساخت یه بازی تحت وب به سبک کانتر راهنمایی کنید یک راهنمایی ساده و کوچیک هم کافی است
    با یه راهنمایی ساده اگه بشه بازی در حد کانتر ساخت که باید با راهنمایی بیشتر بشه بازی در حد Call of Duty ساخت!! این سوال رو حداقل برو تو فوروم Unity3D بیان کن!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کمک - جلوگیری از دیکامپایل شدن نرم افزار
    نوشته شده توسط arman_Delta2002 در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مرداد 1391, 11:26 صبح
  2. آموزش کامل استفاده از windows controlها در پروژه wpf
    نوشته شده توسط MORTEZA66 در بخش WPF
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 11 خرداد 1390, 20:46 عصر
  3. سوال: طریقه ی جلوگیری از کپی شدن نرم افزار و ایجاد نسخه trial
    نوشته شده توسط Alt+F4 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 27 تیر 1388, 02:02 صبح
  4. درخواست آموزش کامل برنامه نویسی با دلفی برای بانک های اطلاعاتی
    نوشته شده توسط jalal95 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 16
    آخرین پست: سه شنبه 30 مهر 1387, 09:04 صبح
  5. استفاده از web service برای ارسال sms در Vb
    نوشته شده توسط akram_raeespour در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 اسفند 1385, 16:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •