نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تبدیل عدد به رشته در C++‎

  1. #1

    Question تبدیل عدد به رشته در C++‎

    سلام علیکم
    چطوری میتونم یک عدد رو به رشته تبدیل کنم؟
    این توابع هم جواب نداد.
    stoi
    num2str
    to_string

  2. #2

    نقل قول: تبدیل عدد به رشته در C++‎

    هیچکی جواب نمیده؟

  3. #3

    نقل قول: تبدیل عدد به رشته در C++‎

    نقل قول نوشته شده توسط JavadAmeri مشاهده تاپیک
    سلام علیکم
    چطوری میتونم یک عدد رو به رشته تبدیل کنم؟
    این توابع هم جواب نداد.
    stoi
    num2str
    to_string
    نقل قول نوشته شده توسط JavadAmeri مشاهده تاپیک
    هیچکی جواب نمیده؟
    فرصت بدین یکی سوالتون رو بخونه...
    در تاپیک های قبلی هم جوابشو دادیم دقت نکردین...

    http://stackoverflow.com/questions/5...to-string-in-c
    http://stackoverflow.com/questions/5...ice-versa-in-c
    http://www.cplusplus.com/reference/string/to_string/

  4. #4

    نقل قول: تبدیل عدد به رشته در C++‎

    این ها نیاز به فایل سرآیند نداره؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amirtork
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    Iran(Islamic Republic Of) / Tehran
    پست
    198

    نقل قول: تبدیل عدد به رشته در C++‎

    سلام
    دوست عزیز احتمالا شما با مفهوم کد های اسکی آشنا هستید. رشته یا همون string در واقع همون کد های اسکی هستند که هنگام چاپ به صورت معادل کاراکتریشون ذخیره میشن.
    حالا اگر شما به جدول کد های اسکی نگاه کنید میبینید کد اسکی عدد 0 و یا در واقع کاراکتر '0' 48 هست. و کد اسکی کاراکتر '1' 49 و به همین منوال ادامه داره. به همین دلیل برای تبدیل اعداد به کاراکتر معادلشون تنها کافی هست اون عدد رو با کد اسکی کاراکتر '0' جمع کنیم و بعد وارد رشته کنیمشون.
    امیدوارم متوجه شده باشید.

  6. #6

    نقل قول: تبدیل عدد به رشته در C++‎

    تابع استاندارد C برای اینکار sprintf هستش که باش میتونی هر عددی رو به رشته تبدیل کنی:
    ۱. تبدیل عدد صحیح به رشته:

    int anIntegr = 1393;
    char str[30];
    sprintf(str, "%d", anInteger);
    حالا عدد 1393 بصورت یک رشته توی str هست...


    ۲. برای تبدیل عدد اعشاری به رشته:

    float aFloat = 3.1415;
    char str[30];
    sprintf(str, "%f", aFloat);
    اینم مثل قبلی!
    برای استفاده از این تابع هم باید <stdio.h> رو include کنی.

    برای اطلاعات بیشتر در مورد این تابع، اینجا رو ببین.

    در تاپیک های قبلی هم جوابشو دادیم دقت نکردین...
    آره عزیز. منم یادم نبود! جوادجان این سوال اولا با یه سرچ کوچیک حل میشد. ثانیا قبلا به خودتم پاسخش داده شده بود.
    اگر به بهداشت و سلامت حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
    وبلاگ شخصی من: fadavi.net

    اینجا کمتر سر می‌زنم. (تلگرام من)

  7. #7

    Post نقل قول: تبدیل عدد به رشته در C++‎‎‎

    ممنون من یک سولا دیگه هم داشتم.دیگه یه تاپیک جدید نمیسازم.می دونید که تابع strcat کار اتصال رشته ها رو انجام میده.ولی بدیش اینه که داخل ورودیش تابع نمیگیره.باید چیکار کنم؟
    تابع تو در تو هستش

    string m(int d)
    {
    ...
    strcat(m(d-5),"string")//error dare
    ...
    }

    آخرین ویرایش به وسیله JavadAmeri : یک شنبه 25 خرداد 1393 در 18:48 عصر

  8. #8

    نقل قول: تبدیل عدد به رشته در C++‎

    تابع strcat دوتا آرگومان از نوع *char میگیره (و نه *const char! یعنی ما حق نداریم مقدار ثابت "string" رو به این تابع پاس کنیم). اولی destination و دومی source و مقادیر source رو در ادامه destination قرار میده. مقدار برگشتی این تابع هم همون destination هست. اینکه آیا توی destination جای کافی وجود داره یا نه رو شما باید چک کنی. مثلا این کد باید درست اجرا بشه:

    char first[30] = "Hello";
    char second[30] = " World!";

    strcat(first, second);
    // Now first is "Hello World!"

    اگر به بهداشت و سلامت حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
    وبلاگ شخصی من: fadavi.net

    اینجا کمتر سر می‌زنم. (تلگرام من)

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل عدد به رشته بدون استفاده از دستور itoa لطفا کمک کنین.
    نوشته شده توسط reza.roni در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 20 دی 1389, 22:10 عصر
  2. سوال: تبدیل عدد به رشته
    نوشته شده توسط m_diamond67 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اسفند 1388, 22:05 عصر
  3. تبدیل عدد به رشته...
    نوشته شده توسط yasi.88 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 09 مرداد 1388, 22:19 عصر
  4. سوال: فوری : تبدیل عدد به رشته
    نوشته شده توسط RoostaYeBekr در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 مرداد 1388, 12:46 عصر
  5. سوال: تبدیل عدد به رشته
    نوشته شده توسط akram-g در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 12:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •