نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: حلقه foreach روی button Item

  1. #1

    حلقه foreach روی button Item

    سلام.من از ButtonX استفاده میکنم که چند تا button item بهش اضافه کردم.می خوام با foreach یه پیمایش روی button item انجام بدم.پیشمایش رو روی buttonX انجام میده ولی برای button item نمیدونم چکار کنم؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: حلقه foreach روی button Item

    نوع button item ها چی هستند؟ کدی بگذارید

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Hadoop
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    پست
    51

    نقل قول: حلقه foreach روی button Item

    for each ( var item in ButtonItems )

  4. #4

    نقل قول: حلقه foreach روی button Item

    این یک مثال برای باتن


    foreach (Control c in this.Controls)
    {
    if (c.GetType() == typeof(System.Windows.Forms.Button))
    c.Text = "";
    }

  5. #5

    نقل قول: حلقه foreach روی button Item

    button item یه کامپوننتی از شرکت dev هستش که از buttonX درست میشه.یه منو رو تصور کنید که با باتن درست شده باشه.کدهایی که گفتین رو پیاده سازی کردم ولی روی button item جواب نمیده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: حلقه foreach روی button Item

    منظور از اینکه جواب نمیده چیه؟ اون ButtonItems میشه بگید چی داره برمیگردونه؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: حلقه foreach روی button Item

    نقل قول نوشته شده توسط nazanin366 مشاهده تاپیک
    button item یه کامپوننتی از شرکت dev هستش که از buttonX درست میشه.یه منو رو تصور کنید که با باتن درست شده باشه.کدهایی که گفتین رو پیاده سازی کردم ولی روی button item جواب نمیده
    .................................................. ............
    private void CreateNewPanel()
    {
    DevComponents.DotNetBar.ButtonItem button = default(DevComponents.DotNetBar.ButtonItem);
    button = new DevComponents.DotNetBar.ButtonItem();
    button.ButtonStyle = DevComponents.DotNetBar.eButtonStyle.ImageAndText;

    // Assign your image here instead of taking one from existing buttons
    button.Image = (Image)ButtonItem1.Image.Clone();
    button.Name = "newButton";
    button.OptionGroup = "navBar";
    button.Text = "New Item";

    // Setup panel which is connected to button and acts as container for other controls
    DevComponents.DotNetBar.NavigationPanePanel panel = default(DevComponents.DotNetBar.NavigationPanePane l);
    panel = new DevComponents.DotNetBar.NavigationPanePanel();
    panel.AntiAlias = true;

    // Add any controls to the panel by adding them to the Controls collection
    panel.Dock = System.Windows.Forms.DockStyle.Fill;
    panel.DockPadding.Left = 1;
    panel.DockPadding.Right = 1;
    panel.DockPadding.Top = 1;
    panel.Location = new System.Drawing.Point(0, 24);

    // Connect panel and the button
    panel.ParentItem = button;
    panel.Size = new System.Drawing.Size(184, 214);
    panel.Style.Alignment = System.Drawing.StringAlignment.Center;
    panel.Style.BackColor1.ColorSchemePart = DevComponents.DotNetBar.eColorSchemePart.BarBackgr ound;
    panel.Style.BackColor2.ColorSchemePart = DevComponents.DotNetBar.eColorSchemePart.BarBackgr ound2;
    panel.Style.BackgroundImagePosition = DevComponents.DotNetBar.eBackgroundImagePosition.T ile;
    panel.Style.Border = DevComponents.DotNetBar.eBorderType.SingleLine;
    panel.Style.BorderColor.ColorSchemePart = DevComponents.DotNetBar.eColorSchemePart.PanelBord er;
    panel.Style.ForeColor.ColorSchemePart = DevComponents.DotNetBar.eColorSchemePart.ItemText;
    panel.Style.GradientAngle = 90;
    panel.StyleMouseDown.Alignment = System.Drawing.StringAlignment.Center;
    panel.StyleMouseOver.Alignment = System.Drawing.StringAlignment.Center;

    this.NavigationPane1.Controls.Add(panel);
    this.NavigationPane1.Items.Add(button);
    this.NavigationPane1.RecalcLayout();

    // Select newly created panel
    button.Checked = true;
    }

    منبع http://www.devcomponents.com/kb2/?p=302

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در focus بر روی button با استفاده از کلید enter
    نوشته شده توسط near_86 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 13 اسفند 1386, 13:35 عصر
  2. طراحی منو برای کلیک روی button
    نوشته شده توسط mahtab_18 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 13 شهریور 1386, 23:06 عصر
  3. redirect شدن به سایت دیگر با کلیک روی Button
    نوشته شده توسط یاسر مددیان در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: پنج شنبه 06 اردیبهشت 1386, 16:22 عصر
  4. قرار دادن عکس بر روی Button
    نوشته شده توسط مجتبی کریمی در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1384, 23:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •