نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: validation expression برای input های html در کار با jquery و json

  1. #1

    validation expression برای input های html در کار با jquery و json

    من واسه فرم ثبت نامم از json در جاوا اسکریپت استفاده میکنم ، و مقادیر فیلدهای اچ تی ام المو به تابع استاتیکی پاس میدم ، حالا میخوام واسه فیلد ایمیلم که از نوع اچ تی ام ال هستش ، قانون validation express بذارم ، چی کار باید بکنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aroshanzamir
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    462

    نقل قول: validation expression برای input های html در کار با jquery و json


    var reg = /^([A-Za-z0-9_\-\.])+\@([A-Za-z0-9_\-\.])+\.([A-Za-z]{2,4})$/;
    var txtEmail = document.getElementById("txtEmail").value;

    if (reg.test(txtEmail) == false) { Message.innerHTML = "ایمیل خود را به صورت صحیح وارد نمایید"; }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجاد event در codeBehind برای کنترل های Html
    نوشته شده توسط Ahsani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 26 فروردین 1393, 12:54 عصر
  2. برخی تنظیمات دلخواه برای فایل های html
    نوشته شده توسط moralschool در بخش Android Studio
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 04 بهمن 1392, 22:37 عصر
  3. ساخت قالب با فایل جدا گانه برای فایل های HTML
    نوشته شده توسط hrs192 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 16 شهریور 1392, 14:07 عصر
  4. ساب روتین برای کنترل های html
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اسفند 1383, 17:48 عصر
  5. ابزاری برای عملیات روی فایل های HTML
    نوشته شده توسط shaniaki در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مرداد 1382, 13:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •