نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بهترین روش برای بدست آوزدن سریال هارد

  1. #1

    بهترین روش برای بدست آوزدن سریال هارد

    سلام دوستان
    سرچ کردم ، هم توی این انجمن ، هم جاهای دیگه، پس....

    من میخوام از سریال هارد برای قفل نرم افزاری استفاده کنم ، پس به مطمئن ترین روش احتیاج دارم
    چند تا نونه که استفاده کردم یا خالی بود سریال یا مطابقت نداشت

    لطفا بهترین روش برای بدست آوردن سریال هارد رو با نمونه کد بگیر
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehrdad.ghorbaniyan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    32
    پست
    137

    نقل قول: بهترین روش برای بدست آوزدن سریال هارد

    سلام.من آموزش کامل قفل نرم افزاری رو خودم ضبط کردم.اگه خواستی پی ام بده بهت شماره حساب میدم و برات بفرستم.
    آموزش بدست آوردن سریال هارد.تبدیل به فرمول.مدیریت قفل ها.ساخت شناسنامه برای محولات و چک کردن تعداد دریافت کد فعالسازی و...
    تا حالا هم خیلی فروش داشته و همه هم راضی بودند.البته اگه اصفهان باشید کلاس خصوصی هم میذارم و نکته به نکتشو برات میگم
    آخرین ویرایش به وسیله mehrdad.ghorbaniyan : دوشنبه 26 خرداد 1393 در 10:09 صبح

  3. #3

    نقل قول: بهترین روش برای بدست آوزدن سریال هارد

    دوستان عزیز
    کسی نییست راهنمایی بکنه من رو؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: بهترین روش برای بدست آوزدن سریال هارد

    سلام این تکه کد تابع بدست آوردن سریال هارد که فضای using system.mangment قرار دارد البته دستوری که بکار برده شده.

    public string GetPhysicalMediaSerial()
    {
    string serial = string.Empty;
    mos = new ManagementObjectSearcher("SELECT * FROM Win32_PhysicalMedia");
    foreach (ManagementObject mo in mos.Get())
    if (mo["SerialNumber"] != null)
    serial = mo["SerialNumber"].ToString().Trim();
    return serial;
    }



تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 دی 1392, 12:38 عصر
  2. بهترین روش برای ساخت سایتهای خبری
    نوشته شده توسط Ehsan Rafsanjani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 30 تیر 1386, 03:11 صبح
  3. بهترین روش برای سکیور کردن شیر فلدر ها رو شبکه
    نوشته شده توسط Lus در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 16
    آخرین پست: دوشنبه 03 مرداد 1384, 09:32 صبح
  4. بهترین روش برای بازکردن دو دیتابیس در query
    نوشته شده توسط پریسا نامدار در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 11:08 صبح
  5. بهترین روش برای اسکن کردن تصاویر
    نوشته شده توسط وفایی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 15 آذر 1383, 06:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •