نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: فهمیدن اطلاعات دخیره شده داخل Setting

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    فهمیدن اطلاعات دخیره شده داخل Setting

    سلام
    من یه برنامه کوچولو نوشتم و فقط exe رو تحویل می دم. یعنی کلاً یه فایل میدم.
    حالا اونا وقتی نام کاربری و رمزعبور رو تغییر می دهند من گفتم که داخل Setting در قسمت Properties ذخیره بشه.
    خب من اون exe رو میندازم توی پوشه Debup پروژه و روی exe قبلی قرارش می دم و قبلی رو جذف می کنم.
    حالا وقتی که با ویژوال برنامه رو اجرا می کنم باید نام کاربری و رمز عبور اونها توی برنامه ذخیره شده باشه و من بتونم با اطلاعات اونا وارد برنامه بشم ولی اینطور نیست و اطلاعات قبلی خودم رو برنامه قبول می کنه.
    اصلاً اون Setting داخل exe وجود داره؟ کجا ذخیره می شه؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: فهمیدن اطلاعات دخیره شده داخل Setting

    نقل قول نوشته شده توسط forodo مشاهده تاپیک
    سلام
    من یه برنامه کوچولو نوشتم و فقط exe رو تحویل می دم. یعنی کلاً یه فایل میدم.
    حالا اونا وقتی نام کاربری و رمزعبور رو تغییر می دهند من گفتم که داخل Setting در قسمت Properties ذخیره بشه.
    خب من اون exe رو میندازم توی پوشه Debup پروژه و روی exe قبلی قرارش می دم و قبلی رو جذف می کنم.
    حالا وقتی که با ویژوال برنامه رو اجرا می کنم باید نام کاربری و رمز عبور اونها توی برنامه ذخیره شده باشه و من بتونم با اطلاعات اونا وارد برنامه بشم ولی اینطور نیست و اطلاعات قبلی خودم رو برنامه قبول می کنه.
    اصلاً اون Setting داخل exe وجود داره؟ کجا ذخیره می شه؟
    با تشکر
    می شه کدهای ذخیه و بازخوانی رو بگذارین؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: فهمیدن اطلاعات دخیره شده داخل Setting

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    می شه کدهای ذخیه و بازخوانی رو بگذارین؟
    بازخوانی
                if (txtUser.Text.Trim() == SeeUseAndPassRadman.Properties.Settings.Default.Us  ernameSee &&
    txtpass.Text.Trim() == SeeUseAndPassRadman.Properties.Settings.Default.Pa sswordSee)
    {
    tabControl1.Visible = true;
    }

    ذخیره
                    SeeUseAndPassRadman.Properties.Settings.Default.Us  ernameSee = txtUseNew.Text.Trim().ToString();
    SeeUseAndPassRadman.Properties.Settings.Default.Pa sswordSee = txtPassNew.Text.Trim().ToString();
    SeeUseAndPassRadman.Properties.Settings.Default.Sa ve();

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: فهمیدن اطلاعات دخیره شده داخل Setting

    برنامه خیلی ساده است و شاید کل برنامه 200 خط نشه ولی چزا اینطوری میشه؟

  5. #5

    نقل قول: فهمیدن اطلاعات دخیره شده داخل Setting

    دوست عزیز برای هر خط کد کد ذخیره رو هم باید بنویسی
    Properties.Settings.Default.Save();

    با سپاس Spaceman

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: فهمیدن اطلاعات دخیره شده داخل Setting

    نقل قول نوشته شده توسط NASA's Spaceman مشاهده تاپیک
    دوست عزیز برای هر خط کد کد ذخیره رو هم باید بنویسی
    Properties.Settings.Default.Save();

    با سپاس Spaceman
    فرقی نکرد.
    درست نشد.

  7. #7

    نقل قول: فهمیدن اطلاعات دخیره شده داخل Setting

    تو یه پروژه جدید همین رو بنویس
    و توی خوندن از setting اول مقدارت رو تو یه تکست باکس بزار (اگه چیزی که ذخیره کردی متنی هست) و بعد visible تکست باکس رو false کن و بعد شرطت رو با اون تکست باکس انجام بده
    احتمالا مشکلت حل میشه
    با سپاس Spaceman

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: فهمیدن اطلاعات دخیره شده داخل Setting

    نقل قول نوشته شده توسط NASA's Spaceman مشاهده تاپیک
    تو یه پروژه جدید همین رو بنویس
    و توی خوندن از setting اول مقدارت رو تو یه تکست باکس بزار (اگه چیزی که ذخیره کردی متنی هست) و بعد visible تکست باکس رو false کن و بعد شرطت رو با اون تکست باکس انجام بده
    احتمالا مشکلت حل میشه
    با سپاس Spaceman
    منظور شما اینه که متوجه بشم که آیا واقعاً مقدار داخل ستینگ ویرایش شده یا نه؟

  9. #9

    نقل قول: فهمیدن اطلاعات دخیره شده داخل Setting

    اره
    تستش کن ببین چی میشه
    و اگه درست بنویسی هیچ مشکلی توی بازیابی setting نداه و 100 در صد یجاش رو داری اشتباه میری
    و یه عکس از صفحه نمایشت بخش فقط این دو تا کد رو بزار تا ببینم کجاش ایراد داری
    با سپاس Spaceman

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    389

    نقل قول: فهمیدن اطلاعات دخیره شده داخل Setting

    دوست عزیز
    خب شما وقتی فایل exe اونها رو جایگزین میکنی ؟
    وقتی برنامه دیباگ میشه ی فایل exe جدید می سازه از روی setting شما درسته
    پس اطلاعات جدید رو می خونه

  11. #11

    نقل قول: فهمیدن اطلاعات دخیره شده داخل Setting

    این اطلاعات در فایل exe ذخیره نمیشن.
    داده های setting در مسیر C:\Users\<Your User Account>\AppData\Local\Microsoft و در پوشه ای که ابتدای اون هم نام فایل exe و داخل اون یک پوشه هم نام ورژن فایل exe و درون یک فایل XML با پسوند config ذخیره میشن.
    مثلا داده های setting پروژه ای به نام WindowsFormsApplication1 در مسیر
    C:\Users\<Your user>\AppData\Local\Microsoft\WindowsFormsApplicat ion1._Url_r3scmb5oz0uanjgfrszqmxscw1rueugz\1.0.0.0 \user.config

    ذخیره میشه که با باز کردن اون اطلاعات رو میبینید.

    پس اطلاعات مهم رو باید encrypt کنید تا لو نره.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: عدم نمایش اطلاعات ذخیره شده در Setting پروژه
    نوشته شده توسط forodo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 خرداد 1393, 20:11 عصر
  2. سوال: نمایش اطلاعات دخیره شده در بانک به صورت اولیه
    نوشته شده توسط RamezanBeik در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 مهر 1390, 14:56 عصر
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 24 اردیبهشت 1390, 22:37 عصر
  4. ذخیر اطلاعات بصورت حقیقی داخل بانک اطلاعاتی یا ذحیره مجازی داخل data set
    نوشته شده توسط khadem1386 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 13 دی 1389, 00:38 صبح
  5. سوال : نحوه ی فهمیدن اطلاعات رسیده شده به مودم توسط تلفن ؟
    نوشته شده توسط mahdi_sh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 17 اردیبهشت 1384, 08:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •