نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: صفحه کلید تصادفی

  1. #1

    صفحه کلید تصادفی

    دوستان چطور میشه کلید های صفحه کلید مجازی با هر بار اجرا تصادفی باشه یعنی با هر بار اجرا جای کلیدها تغییر کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: صفحه کلید تصادفی

    کلید هاتو به صورت یه شی مثه Button توو صفحه بزار . حالا تووو رویداد load برنامت یه چیزی مثه این بزار :
                Random tasadofi = new Random();            button1.Text = tasadofi.Next(10).ToString();




    حالا برای اینکه کلید های دیگت رندوم باشه کد بالا به عنوان کلید اولت هست . حالا برای کلید های بعدی یه عدد خاص مثلا 1 رو یکی اضافه کن و روی کلید هات بزار .
    اگر می خوای خیلی دیگه تصادفی باشه . اون عدد خاص رو هم رندوم بگیر . حالا به تعداد دکمه ها که پیش رفتی دوباره برگرد و یکی یکی عدد هایی که میخوای و رو دکمه ها نیست رو اضافه کن.
    امیدوارم گرفته باشی چی گفتم ، به جا اینکارا میتونی خودت هم خلاقیت به خرج بدی .

تاپیک های مشابه

  1. کد توابع صفحه کلید
    نوشته شده توسط habib1352 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 31 خرداد 1390, 02:52 صبح
  2. چگونه می شود در شروع یک برنامه صفحه کلید را فارسی کرد؟
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 27 بهمن 1382, 21:03 عصر
  3. خواندن مستقیم صفحه کلید ار vb6
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 شهریور 1382, 10:38 صبح
  4. صفحه کلید
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 04 شهریور 1382, 09:34 صبح
  5. فارسی کردن صفحه کلید
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 04 مرداد 1382, 22:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •