نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: مشکل ارسال متن فارسی در ارسال SMS با استفاده از URL

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    مشکل ارسال متن فارسی در ارسال SMS با استفاده از URL

    سلام من با ارسال متون فارسی توسط URL مشکل پیدا کردم متن ها تا زمانیگه بصورن فینگلیش ارسال میشن مشکلی نیست ولی فارسی رو روی گوشی گیرنده ؟؟؟؟ نشون میده نهایتا کدامو به صورت زیر تغییر دادم ولی بازم همچنان ؟؟؟؟؟؟

    میشه راهنمایی کنند بچه هایی که از این روش برای ارسال SMS استفاده میکنن

    ممنون


    UnicodeEncoding uniencoding = new UnicodeEncoding();
    byte[] utf8 = System.Text.Encoding.UTF8.GetBytes(textBox1.Text.T rim());
    string MatneErsal = System.Text.Encoding.UTF8.GetString(utf8).ToString ();

    WebBrowser wb = new WebBrowser();
    Uri uri = new Uri("Http://www.payam-resan.com/APISend.aspx?Username=****&Password=****&From=5000 2020003&To=09392132581&Text='" + MatneErsal + "'");
    wb.Navigate(uri);

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: مشکل ارسال متن فارسی در ارسال SMS با استفاده از URL

    34 بازدید کننده داشته این پست ؟ !
    ج : ما باید متن فارسی را قبل از قرار دادن در لینک ارسال URLEncode کنیم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: مشکل ارسال متن فارسی در ارسال SMS با استفاده از URL

    یکی برای ارسال اس ام اس با url به این مشکل نخورده راهنمایی کنه ؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل ارسال متن فارسی در ارسال SMS با استفاده از URL

    نقل قول نوشته شده توسط امیر مهرشاد مشاهده تاپیک
    یکی برای ارسال اس ام اس با url به این مشکل نخورده راهنمایی کنه ؟
    دوست عزیز . نمونه برنامه ات را اینجا بگذار تا تست بشه و بفهمیم مشکل از کجا میتونه باشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: مشکل ارسال متن فارسی در ارسال SMS با استفاده از URL

    نقل قول نوشته شده توسط dele_ghamgin_2008 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز . نمونه برنامه ات را اینجا بگذار تا تست بشه و بفهمیم مشکل از کجا میتونه باشه
    کل ارسالم با این چند خطه ولی همانطور که گفتم مشکلم در اسال فارسیه که همه رو در گوشی گیرنده بصورت ؟؟؟؟؟ نمایش میده


    UnicodeEncoding uniencoding = new UnicodeEncoding();
    byte[] utf8 = System.Text.Encoding.UTF8.GetBytes("تست ارسال");
    string MatneErsal = System.Text.Encoding.UTF8.GetString(utf8).ToString ();

    WebBrowser wb = new WebBrowser();
    Uri uri = new Uri("Http://www.payam-resan.com/APISend.aspx?Username=####&Password=####&From=5000 2060376082&To=09392132581&Text= "+ textBox1.Text.Trim() + "");
    wb.Navigate(uri);


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: مشکل ارسال متن فارسی در ارسال SMS با استفاده از URL

    نتیجه :>>>>>>>>= بهترین راه استفاده از وب سرویسه

  7. #7
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: مشکل ارسال متن فارسی در ارسال SMS با استفاده از URL

    سلام آقای مهرشاد عزیز!!
    متاسفانه تجربه استفاده از این سرویس رو نداشتم ولی فکر می کنمبه این روش مشکلتون حل بشه:

    Uri uri = new Uri("Http://www.payam-resan.com/APISend.aspx?Username=####&Password=####&From=5000 2060376082&To=09392132581&Text= " + Uri.EscapeDataString(textBox1.Text.Trim()));
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: مشکل ارسال متن فارسی در ارسال SMS با استفاده از URL

    نه مهندس بازم ؟؟؟؟؟؟؟ برمیگردونه
    با متد EscapeUriString هم همینه امتحان کردم واقعا کلافم کرده

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: مشکل ارسال متن فارسی در ارسال SMS با استفاده از URL

    بالاخره حلش کردم با Url هم میشه هم تکی فرستاد هم گروهی و هم ارسال پیام بصورت کاملا فارسی

  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    8

    نقل قول: مشکل ارسال متن فارسی در ارسال SMS با استفاده از URL

    سلام
    چرا از وب سرویس ارسال پیام ارسال نمیکنید
    من از یه سامانه، دسترسی وب سرویس ارسال پیام گرفتم خیلی خوبه.
    روش کدنویسی هم آسونه.
    اگه بخواین کمکتون می کنم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: مشکل ارسال متن فارسی در ارسال SMS با استفاده از URL

    نقل قول نوشته شده توسط adminmftq مشاهده تاپیک
    سلام
    چرا از وب سرویس ارسال پیام ارسال نمیکنید
    من از یه سامانه، دسترسی وب سرویس ارسال پیام گرفتم خیلی خوبه.
    روش کدنویسی هم آسونه.
    اگه بخواین کمکتون می کنم
    ممنون میشم سامانه و متد های ارسال و ... سایر امکانات رو بیشتر توضیح بدید

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: مشکل ارسال متن فارسی در ارسال SMS با استفاده از URL

    شما باید با فرمت PDU ارسال کنید من با این روش مشکلم حل شد باید کدینگ کنید سپس ارسال کنید و در مقصد اتومات دیکد میشه
    موفق باشید

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: مشکل ارسال متن فارسی در ارسال SMS با استفاده از URL

    نقل قول نوشته شده توسط امیر مهرشاد مشاهده تاپیک
    سلام من با ارسال متون فارسی توسط URL مشکل پیدا کردم متن ها تا زمانیگه بصورن فینگلیش ارسال میشن مشکلی نیست ولی فارسی رو روی گوشی گیرنده ؟؟؟؟ نشون میده نهایتا کدامو به صورت زیر تغییر دادم ولی بازم همچنان ؟؟؟؟؟؟

    میشه راهنمایی کنند بچه هایی که از این روش برای ارسال SMS استفاده میکنن

    ممنون


    UnicodeEncoding uniencoding = new UnicodeEncoding();
    byte[] utf8 = System.Text.Encoding.UTF8.GetBytes(textBox1.Text.T rim());
    string MatneErsal = System.Text.Encoding.UTF8.GetString(utf8).ToString ();

    WebBrowser wb = new WebBrowser();
    Uri uri = new Uri("Http://www.payam-resan.com/APISend.aspx?Username=****&Password=****&From=5000 2020003&To=09392132581&Text='" + MatneErsal + "'");
    wb.Navigate(uri);
    سلام من برای سرویس خودم این کلاس رو نوشتم شاید به دردتون بخوره
     public class SMS    {
    public static void Send(string mobile, string text)
    {
    try
    {
    string url = "http://www.***.com/apisend.aspx";
    string username = "0916*******";
    string password = "*******";
    string myNumber = "5000206000****";


    var request = (HttpWebRequest)WebRequest.Create(url);


    StringBuilder sb = new StringBuilder();
    sb.Append(String.Format("Username={0}", username));
    sb.Append(String.Format("&Password={0}", password));
    sb.Append(String.Format("&From={0}", myNumber));
    sb.Append(String.Format("&To={0}", mobile));
    sb.Append(String.Format("&Text={0}", text));


    var data = Encoding.UTF8.GetBytes(sb.ToString());


    request.Method = "POST";
    request.ContentType = "application/x-www-form-urlencoded";
    request.ContentLength = data.Length;


    using (var stream = request.GetRequestStream())
    {
    stream.Write(data, 0, data.Length);
    }


    var response = (HttpWebResponse)request.GetResponse();
    var responseString = new StreamReader(response.GetResponseStream()).ReadToE nd();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    Log.WriteError(MethodInfo.GetCurrentMethod(), ex);
    }
    }
    }

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: مشکل ارسال متن فارسی در ارسال SMS با استفاده از URL

    نقل قول نوشته شده توسط MehdiElexal مشاهده تاپیک
    شما باید با فرمت PDU ارسال کنید من با این روش مشکلم حل شد باید کدینگ کنید سپس ارسال کنید و در مقصد اتومات دیکد میشه
    موفق باشید
    میتونید بیشتر توضیح بدید

  15. #15
    کاربر جدید آواتار SabzRayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1395
    محل زندگی
    Isfahan.Golpayegan
    پست
    4

    نقل قول: مشکل ارسال متن فارسی در ارسال SMS با استفاده از URL

    نقل قول نوشته شده توسط امیر مهرشاد مشاهده تاپیک
    بالاخره حلش کردم با Url هم میشه هم تکی فرستاد هم گروهی و هم ارسال پیام بصورت کاملا فارسی
    حاجي براي ما هم بگو چطور مشكل رو حل كردي؟ من هم همين مشكل رو دارم. ممنون از لطفت

تاپیک های مشابه

  1. خبر: رفع مشکل ارسال متن فارسی با indy 10
    نوشته شده توسط danesh1351 در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 دی 1392, 09:01 صبح
  2. حرفه ای: مشکل Indy10 با ارسال متن فارسی (TcpServer , TcpClient)
    نوشته شده توسط Delphi 2010 در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 27 فروردین 1390, 06:48 صبح
  3. ارسال متن فارسی به دیتابیس
    نوشته شده توسط Reza Safa در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 27 مرداد 1386, 17:42 عصر
  4. ارسال متن فارسی به دیتابیس
    نوشته شده توسط Reza Safa در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 مرداد 1386, 17:02 عصر
  5. ارسال متن فارسی و انگلیسی به یک پارامتر
    نوشته شده توسط ord1383 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 تیر 1385, 09:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •