نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در افزودن برنامه به StartUP

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    مشکل در افزودن برنامه به StartUP

    سلام
    من از این کد استفاده می کنم :

    private void AddStartUpKey(string _name, string _path)
    {
    RegistryKey key = Registry.LocalMachine.OpenSubKey(@"Software\Micros oft\Windows\CurrentVersion\Run", true);
    key.SetValue(_name, _path);
    }

    private void RemoveStartUpKey(string _name)
    {
    RegistryKey key = Registry.LocalMachine.OpenSubKey(@"Software\Micros oft\Windows\CurrentVersion\Run", true);
    key.DeleteValue(_name, false);
    }





    هنگام استفاده از آن به جای Name و Path باید چه چیزی قرار بدم ؟
    یعنی باید اسم برنامه و مسیر اون رو قرار بدم ؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در افزودن برنامه به StartUP

    سلام
    name میتونی هر اسمی بذاری مثل اسم برنامت
    path مسیر کامل فایل اجرایی برنامه برای اجرا مثل c:\app.exe

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    نقل قول: مشکل در افزودن برنامه به StartUP

    نقل قول نوشته شده توسط SA_Developer مشاهده تاپیک
    سلام
    name میتونی هر اسمی بذاری مثل اسم برنامت
    path مسیر کامل فایل اجرایی برنامه برای اجرا مثل c:\app.exe
    وقتی من برنامه رو نصب می کنم (با publish) در کجا نصب میشه ؟
    برنامه ای که من نوشتم یه جورایی هیچ فایلی نداره یعنی یه برنامه امنیتی هست که اطلاعات برنامه رو هم توی ریجستری ذخیره کردم یعنی نمی خوام هنگام نصب هیچ جایی رو از کاربر برای نصب برنامه درخواست کنه ...
    پس در این صورت برنامه من کجا نصب میشه ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: مشکل در افزودن برنامه به StartUP

    فایلشو بریز تو system32 و مسیرشو اینجوری بده:

       %SystemRoot%\System32\app.exe


    یا فقط اسم برنامه تو هم میتونی بدی

  5. #5

    نقل قول: مشکل در افزودن برنامه به StartUP

    خوب واسه این کار فکر کنم بهتر باشه که استارت اپ رو از طریق فولدر استارت اپ به وجود بیارین ... یعنی فایل اجرایی برنامه رو تو این ادرس کپی کنید
    این استارت اپ یوزر فعلیه :

    C:\Users\<user name>\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup.

    این هم استارت اپ همه ی یوزر ها ...

    C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup.

    برای گرفتن ادرس اجرا شدن برنامه هم از

    Application.ExecutablePath
    // یا برای گرفتن فولدر اجرای برنامه (اگه فایل اضافه داره کنارش تو یه فولدر هستن)از این استفاده کن
    Application.StartupPath
    آخرین ویرایش به وسیله aliagamon : یک شنبه 25 خرداد 1393 در 14:32 عصر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با اجرای برنامه startup شده قبل از اجرای دیتابیس
    نوشته شده توسط dr.pantagon در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 07 دی 1392, 10:36 صبح
  2. اجرا کردن برنامه در Startup و مشکل با ویروس کش NOD3
    نوشته شده توسط S_VB.max در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 26
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1391, 10:46 صبح
  3. مشکل در اجرای خورکار برنامه در startup
    نوشته شده توسط amirrr3 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 04 تیر 1391, 14:50 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 24 مرداد 1389, 16:40 عصر
  5. مشکل در اجرای برنامه در سیستم مقصد
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 04 مرداد 1382, 09:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •