نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تقویم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alia.n
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    194

    Question تقویم

    باسلام دوستان من یک برنامه دارم که دارای 31 فیلد است میخوام با انتخاب یک روز از تقویم تمام فیلد ها پر شوند مثلا اگر من در فیلد اول 1393/1/1 را انتخاب کردم فیلد دوم به صورت خودکار 1393/1/2 تا فیلد اخر که 1393/1/31 شود

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    نقل قول: تقویم

    با یه حلقه for می تونی این کار رو خیلی ساده انجام بدی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alia.n
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    194

    نقل قول: تقویم

    سلام دوست عزیز شما با یک مثال و یک کامپونت تقویم این کار را برای من انجام بده دستت درد نکنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    نقل قول: تقویم

    دوست عزیز
    راستش رو بخواید باور کنید وقت ندارم ....

    ولی توی پست قبلی هم گفتم به شما ..
    شما باید بیاید اول تاریخ رو از کاربر بگیرید بعدش بیاید حرف آخرش (حرف آخر تاریخ رو) توی یه int ذخیره کنید ....
    بعد با یه حلقه for بگید که از تاریخ شروع تا 31 روز رو یکی یکی به تکس باکس ها اضافه کنید.
    شرمنده نتونستم نمونه کد قرار بدم
    موفق باشید/

  5. #5

    نقل قول: تقویم

    سلام در این کد datetime pickerx1 نام کامپوننت است. و هر تکست باکسی در برنامه است به ترتیب با افزایش تاریخ مقداردهی می کند.
    int i=0;
    foreach (Control crl in this.Controls)
    {
    if (crl is TextBox)
    {
    crl.Text = dateTimePickerX1.GetSelectedDateInPersianDateTime( ).AddDays(i).ToShortDateString();
    i++;
    }
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alia.n
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    194

    نقل قول: تقویم

    سلام دوست عزیز ایا از کامپونتی که توی ویزال استدیو هست استفاده کردی یا از جای دیگه چون این گزینه نمیاد
    dateTimePickerX1.GetSelectedDateInPersianDateTime(  ).

تاپیک های مشابه

  1. کسی الگوریتم تبدیل تقویم میلادی به شمسی را دارد ؟
    نوشته شده توسط فارسی ساز در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 20
    آخرین پست: شنبه 30 مهر 1390, 14:00 عصر
  2. تقویم هجری شمسی برای دوستان
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 32
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1384, 18:46 عصر
  3. حل مشکل تقویم فارسی در ORACLE !
    نوشته شده توسط hamidrezaA در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اسفند 1382, 07:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •