نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: null بودن مقدار پرامتر خروجی SP در C#‎

  1. #1

    null بودن مقدار پرامتر خروجی SP در C#‎

    سلام. وقت بخیر
    من یه SP دارم و میخوام مقدار پارامتر output شو تو C#‎ بخونم.
    کدهای زیر رو نوشتم:

    protected ObjectParameter GetTotalRecordsCountObjectParameter()
    {
    return new ObjectParameter("TotalRowsCount", typeof(int));
    }

    public int CountRecords(string condition,int userId)
    {
    var recordsCount = GetTotalRecordsCountObjectParameter();
    var errorNumber = GetErrorNumberObjectParameter();

    GetContext().TotalRowsWithFiltering(GetPrimaryKeyN ame(),GetViewName(),condition,userId, recordsCount, errorNumber);
    var errorCode = (int)errorNumber.Value;
    if (errorCode != 0)
    {
    throw ExceptionManager.GetException(errorCode);
    }
    return (int)recordsCount.Value;
    }


    اینم SP ام:

    create Procedure [general].[TotalRowsWithFiltering]
    @ColumnName nvarchar(100),
    @viewName nvarchar(100),
    @Condition nvarchar(max),
    @UserID int ,
    @TotalRowsCount int output,
    @ErrorNumber int output
    as
    begin
    SET NOCOUNT ON;

    Begin Try
    if (@Condition is null or @Condition='')
    set @Condition='1=1'

    DECLARE @ParameterList NVARCHAR(500),@SQLQuery nvarchar(max)
    SET @ParameterList = '@TotalRowsReturned INT OUTPUT'
    set @SQLQuery='select @TotalRowsReturned=Count('+@ColumnName+') from '+@viewName+' where ' + @Condition
    EXECUTE sp_executesql @SQLQuery, @ParameterList, @TotalRowsCount OUTPUT

    Set @ErrorNumber=0
    End Try
    Begin Catch

    exec [system].[ErrorLogInsert] '[system].[TotalRecordsWithFiltering]','',@UserID,@ErrorNumber out
    set @TotalRowsCount=0
    End Catch
    End


    SP مو که اجرا می کنم پارامتر @TotalRowsCount مقدار داره اما تو برنامه ، مقدارش null است. مشکل کجاست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    نقل قول: null بودن مقدار پرامتر خروجی SP در C#‎

    برای من هم همین مشکل وجود داره و نمی دونم باید چه کار کنم؟ کسی نظری نداره؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    نقل قول: null بودن مقدار پرامتر خروجی SP در C#‎

    من یک راهی رو پیدا کردم برای برگرداندن یک مقدار پس از Insert بدون نیاز به تعریف کردن یک ستون از نوع Identity:

    SP:

    ALTER PROCEDURE [dbo].[spFrshM_Insert]
    (
    @Code int,
    @Name varchar(250),
    @Return int output
    )
    AS
    BEGIN


    SET NOCOUNT ON;


    DECLARE @MyTableVar table(
    Code int,
    Name varchar(250)
    );


    INSERT Table OUTPUT inserted.Code, inserted.Name INTO @MyTableVar VALUES ((Select ISNULL(Max(Code),0) + 1 AS Code from FrshM),@Name)


    Set @Return = (Select Code from @MyTableVar)


    RETURN



    C#‎:


    cmdCommand.Parameters.Add(outputParameter).Directi on = ParameterDirection.Output;
    cmdCommand.ExecuteNonQuery();
    Console.WriteLine(outputParameter.Value.ToString() );


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 09 آذر 1391, 21:03 عصر
  2. null بودن مقدار selectedvalue کنترل gridview در اولین بار select
    نوشته شده توسط mortezawolf در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1388, 19:36 عصر
  3. بررسی null بودن مقدار یک پارامتر خروجی
    نوشته شده توسط sabaab1359 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 بهمن 1385, 18:03 عصر
  4. مشکل در Null بودن مقدار یک فیلد در بانک
    نوشته شده توسط sabaab1359 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1385, 06:20 صبح
  5. صفر کردن خروجی SQL در صورت Null بودن آن.
    نوشته شده توسط a_allameh در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1384, 11:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •