نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارسال اطلاعات از linq به DataTable در Stimul

  1. #1

    ارسال اطلاعات از linq به DataTable در Stimul

    سلام دوستان
    برنامه ای طراحی شده من براساس linqهستش در گزارش های قبلی که طراحی می کردم از Dataset و DataTable استفاده میکردم .داخل طراحی گزارشم هم همینطور بود از DataTable کمک می گرفتم
    الان چطوری می تونم اطلاعات خودمو که با استفاده از linq بدست می آید به Datatable بفرستم ؟کد های قبلی که استفاده می کردم این بود اما الان چی ؟


    stiReport1.Load("ReportNoskheh.mrt");
    stiReport1.RegData("DTReports", dt);
    stiReport1.Show();

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: ارسال اطلاعات از linq به DataTable در Stimul

    در linq ما فیلد ها و داده ها ار داریم با یه for یه دیتاتیبل درست کن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: ارسال اطلاعات از linq به DataTable در Stimul

    چطوری؟ میشه کدشو بزارین؟

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    نهاوند-ورازانه
    پست
    18

    نقل قول: ارسال اطلاعات از linq به DataTable در Stimul

    DBEntities db = new DBEntities();
    public StiReport report = new StiReport();
    public void RegdataR(StiReport report)
    {
    var Qselect = from c in db.tblCategories
    select new
    {
    cid=c.ID,
    cname=c.Name,
    };






    report.RegData("cate","category",Qselect);





    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    report.Load("Report.mrt");
    RegdataR(report);

    report.Show();


    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارسال اطلاعات از textbox به datatable
    نوشته شده توسط reza69 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 19
    آخرین پست: یک شنبه 11 خرداد 1393, 16:32 عصر
  2. ارسال اطلاعات نمایش داده شده در datagrid به datatable
    نوشته شده توسط mohsen_metn در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 اردیبهشت 1393, 11:58 صبح
  3. مبتدی: select کردن در linq و سپس ارسال اطلاعات به دیتابیس؟؟؟؟
    نوشته شده توسط aliramazani در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 12 تیر 1390, 22:02 عصر
  4. مشکل در ارسال اطلاعات از سی شارپ به stimul
    نوشته شده توسط crazy_1892 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1390, 15:55 عصر
  5. ارسال نتیجه حاصل از select در LINQ به DataTable
    نوشته شده توسط saeid69 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 16 دی 1388, 23:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •