نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در رنگ آمیزی ردیف ها در RadGridView

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    مشکل در رنگ آمیزی ردیف ها در RadGridView

    سلام و خسته نباشید

    مدتی است می خوام گریدم رو رنگ آمیزی کنم اما مشکل دارم .

    می خوام طوری باشه که اگه یک فیلدم ( Stock ) مثلا برابر 0 بود اون ردیف رو قرمز کنه .

    فیلد Stock فیلد موجودی هست و می خوام وقتی فیلد برابر 0 بود ، اون ردیف رو BackColor اش رو قرمز کنیم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: مشکل در رنگ آمیزی ردیف ها در RadGridView

    بعد از پر کردن دیتاگرید ویو این کد رو فراخوانی کن


    foreach (DataGridViewRow row in mydgv.Rows)
    {
    if(row.Cells[Stock].value.tostring()=="0")
    row.Style.BackColor =System.Drawing.Color.Red;
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: مشکل در رنگ آمیزی ردیف ها در RadGridView

    برای گرید Telerik جواب نمیده متاسفانه

    Cannot convert type 'Telerik.WinControls.UI.GridViewRowInfo' to 'System.Windows.Forms.DataGridViewRow'




    'System.Windows.Forms.DataGridViewRow' does not contain a definition for 'Style' and no extension method 'Style' accepting a first argument of type 'System.Windows.Forms.DataGridViewRow' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)



  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehrdad.ghorbaniyan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    32
    پست
    137

    نقل قول: مشکل در رنگ آمیزی ردیف ها در RadGridView

    من هم قبلا این مشکلو داشتم.هر کاری کردم نشد گرید ویرو کامپوننت Telerik.اما گرید ویو خود سی شارپ میشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل در رنگ آمیزی ردیف ها در RadGridView

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    برای گرید Telerik جواب نمیده متاسفانه

    Cannot convert type 'Telerik.WinControls.UI.GridViewRowInfo' to 'System.Windows.Forms.DataGridViewRow'




    'System.Windows.Forms.DataGridViewRow' does not contain a definition for 'Style' and no extension method 'Style' accepting a first argument of type 'System.Windows.Forms.DataGridViewRow' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)


    کنترلradGridView کامپوننت Telerik ، یه رویداد داره به نام ViewRowFormatting که می تونین ردیف یا سلول خاصی رو بر اساس شرط خاصی رنگ آمیزی کنی

    void radGridView1_ViewRowFormatting(object sender, RowFormattingEventArgs e)
    {
    Console.WriteLine(e.RowElement.GetType());
    if (e.RowElement is GridTableHeaderRowElement)
    {
    e.RowElement.DrawFill = true;
    e.RowElement.BackColor = Color.Navy;
    e.RowElement.NumberOfColors = 1;
    e.RowElement.ForeColor = Color.White;
    }
    else
    {
    e.RowElement.ResetValue(LightVisualElement.DrawFil lProperty, ValueResetFlags.Local);
    e.RowElement.ResetValue(LightVisualElement.BackCol orProperty, ValueResetFlags.Local);
    e.RowElement.ResetValue(LightVisualElement.NumberO fColorsProperty, ValueResetFlags.Local);
    e.RowElement.ResetValue(LightVisualElement.ForeCol orProperty, ValueResetFlags.Local);
    }
    }


    ویا اینکه در رویداد RowFormatting بنویسین اینطوری :

    private void radGridView1_RowFormatting(object sender, RowFormattingEventArgs e)
    {
    if ((bool)e.RowElement.RowInfo.Cells["BMP"].Value == true)
    {
    e.RowElement.DrawFill = true;
    e.RowElement.GradientStyle = GradientStyles.Solid;
    e.RowElement.BackColor = Color.Aqua;
    }
    else
    {
    e.RowElement.ResetValue(LightVisualElement.BackCol orProperty, ValueResetFlags.Local);
    e.RowElement.ResetValue(LightVisualElement.Gradien tStyleProperty, ValueResetFlags.Local);
    e.RowElement.ResetValue(LightVisualElement.DrawFil lProperty, ValueResetFlags.Local);
    }
    }

  6. #6

    نقل قول: مشکل در رنگ آمیزی ردیف ها در RadGridView

    سلام .. چجوری میشه این کد ها رو برد تو یه تابع و صداش زد؟
    مثلا" من اینو نوشتم و میخوام صداش بزنم چی رو بفرستم به تابع ؟
     private void ColoringChanged(RowFormattingEventArgs e)        {
    e.RowElement.DrawFill = true;
    e.RowElement.BackColor = Color.White;


    ConnectionStringCheck connectionStringCheck = new ConnectionStringCheck(e.RowElement.RowInfo.Cells["ItemName"].Value.ToString() + "master");
    connectionStringCheck.DbConnectionSet();
    if (!connectionStringCheck.IsDbConnected)
    {
    e.RowElement.ForeColor = Color.Red;
    return;
    }


    if (!(bool)e.RowElement.RowInfo.Cells["Included"].Value)
    {
    e.RowElement.ForeColor = Color.Orchid;
    return;
    }


    e.RowElement.ResetValue(LightVisualElement.BackCol orProperty, ValueResetFlags.Local);
    e.RowElement.ResetValue(LightVisualElement.Gradien tStyleProperty, ValueResetFlags.Local);
    e.RowElement.ResetValue(LightVisualElement.DrawFil lProperty, ValueResetFlags.Local);
    }

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با کلاس graphics و رنگ آمیزی فرم
    نوشته شده توسط ahmad_ferdinand در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 07 مرداد 1391, 12:48 عصر
  2. مشکل با رنگ ردیف های دیتاگرید ویو
    نوشته شده توسط S_VB.max در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 مرداد 1390, 18:24 عصر
  3. مشکل با رنگ آمیزی dbgrid به شکل خاص
    نوشته شده توسط vjp در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 26 دی 1385, 00:32 صبح
  4. مشکل با رنگ آمیزی سلولهای dbgrid
    نوشته شده توسط vjp در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 06:51 صبح
  5. مشکل تغییر رنگ فونت رکورد فعال در DBGrid
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1383, 05:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •