نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: برنامه چند زبانی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    207

    برنامه چند زبانی

    در حال پیاده سازی یک برنامه ویندوزی چند زبانه با معماری چند لایه هستم که به مشکلی برای دسترسی به فایلهای resource برخوردم.در این برنامه میخوام برای عنوان فیلدها در لایه core که در برگیرنده کلاس های مربوط به code first هستش، بصورت چند زبانه عمل کنم. از طرفی در لایه UI هم باید چند زبانه باشه. فایل های resource در لایه UI قرار داره. اگه بخوام از این ریسورس ها تو لایه core استفاده کنم، چه راه حلی پیشنهاد می کنید؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: برنامه چند زبانی

    یک راه این هست که کلا Resource های مربوط به چند زبانی رو در Core قرار بدین.البته من در مورد نام گذاری فیلدها در EF نمیدونم، اما اگه میشد که کل Resource ها در UI قرار بگیره میتونست بهتر باشه.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    207

    نقل قول: برنامه چند زبانی

    ممنون از پاسختون.
    ولی این روش به نظرم با قواعد معماری لایه ای سازگار نباشه و این Resourceها مربوط به لایه UI باشه. بیشتر دنبال یک Best Practice برای انجام این کار هستم.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: برنامه چند زبانی

    نقل قول نوشته شده توسط omid_csh مشاهده تاپیک
    ممنون از پاسختون.
    ولی این روش به نظرم با قواعد معماری لایه ای سازگار نباشه و این Resourceها مربوط به لایه UI باشه. بیشتر دنبال یک Best Practice برای انجام این کار هستم.
    خوب گذاشتن همه در Resource های UI چه مشکلی ایجاد میکنه؟
    البته من نرم افزارهای معروفی رو دیدم که بجای استفاده از Resource برای نگه داری این مقادیر، از دیتابیس استفاده میکنن.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    207

    نقل قول: برنامه چند زبانی

    اگه بخوام اینارو توی UI بذارم دیگه توی لایه Core نمیتونم ازش استفاده کنم. نمیشه ارجاعی از UI در Core قرار داد.
    برای مثال لایه core کلاس Unit بصورت زیر هستش.

    using System.Data;
    using System.ComponentModel.DataAnnotations;
    using Accounting.Core.Common;


    namespace Accounting.Core.Domain.Products
    {
    public partial class Unit : BaseEntity
    {
    /// <summary>
    /// Gets or sets the unit Id
    /// </summary>
    [Key]
    [Display(Name = "کد واحد")]
    [DataGridColumn(Width=50f, IsShow = true)]
    [Required(AllowEmptyStrings = false, ErrorMessage = "کد واحد را وارد نمایید")]
    public string Id { get; set; }

    /// <summary>
    /// Gets or sets the unit name
    /// </summary>
    [Display(Name = "نام واحد")]
    [DataGridColumn(Width = 130f, IsShow = true)]
    [Required(AllowEmptyStrings = false, ErrorMessage = "نام واحد را وارد نمایید")]
    public string Name { get; set; }
    }
    }

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: برنامه چند زبانی

    پیشنهاد من این هست که د;ر صورت امکان، شما ErrorMessage ها و نام فیلدها رو در سطح UI فرمت کنید و از این امکانات EF استفاده نکنید.
    الان شما اینجا علاوه بر متن ها، حتی اندازه ستون های گرید رو هم در Core تعریف کردین که این ارتباط از Core به UI کلا فلسفله ایجاد Core رو زیر سوال میبره...

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    207

    نقل قول: برنامه چند زبانی

    نظر شما به اضافه کردن یک Class Library جدید و استفاده از آن در لایه Core و UI چیه؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: برنامه چند زبانی

    بستگی داره دقیقا چکار کنید...اما منطقی تر هست که کل کار سمت UI باشه.

تاپیک های مشابه

  1. بنظر شما یه برنامه چند زبونه رو چطور بنویسیم بهتره؟
    نوشته شده توسط Bithiah در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1384, 08:07 صبح
  2. پروژه های چند زبانی
    نوشته شده توسط habedijoo در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 مهر 1384, 19:15 عصر
  3. برنامه : چند تا برنامه برای Encrypt & Decrypt
    نوشته شده توسط vbprogramer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 13 دی 1383, 11:59 صبح
  4. چگونگی دسترسی به متغییرها در یک برنامه چند فرمی؟
    نوشته شده توسط saeed_programer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 14 آذر 1383, 02:25 صبح
  5. لطفا" نظر بدهید (برنامه چند تکه ای)
    نوشته شده توسط aliasghar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 18 شهریور 1383, 14:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •