نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: کامپوننت EASendMail SMTP COMPONENT 7.1

  1. #1

    کامپوننت EASendMail SMTP COMPONENT 7.1

    سلام دوستان
    من از کامپوننت EASendMail SMTP COMPONENT 7.1 براي ارسال ايميل مي خواهم استفاده کنم.
    مي خواستم از دوستان اگر کسي نسخه کامل را دارد به من اطلاع دهد
    آيا اين کامپوننت براي ارسال خوب است يا نه ؟؟
    آيا کامپوننت بهتري را دوستان سراغ دارند که با ايميلهاي ياهو و جيميل کار کند؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: کامپوننت EASendMail SMTP COMPONENT 7.1

    من این کامپوننت رو استفاده میکنم
    از همین نسخه معمولیش و خیلی هم راحت برام ایمیل میفرسته
    فقط یک یونیت داره که باید به پروژه خودت اضافه کنی

    من کامپوننت های زیادی دیدم مثل ICS
    ولی این از همه راحت تره
    باهاش همه نوع ایمیل ارسال کردم
    هم از سرویسهای Yahoo ,Gmail , MSN , Hotmail هم پشتیبانی میکنه

  3. #3

    نقل قول: کامپوننت EASendMail SMTP COMPONENT 7.1

    دوستان چطوري استفاده مي کنيد من الان ديگه بهم پيغام مي دهد که نسخه TRIAL است؟؟

  4. #4

    نقل قول: کامپوننت EASendMail SMTP COMPONENT 7.1

    من دقیقا از سمپل های خودش استفاده کردم
    ولی بهم همچین پیغامی نداده
    البته ممکنه این پیام چند وقت دیگه برای من هم ظاهر بشه
    شما چند روز باهاش کار کردید؟

  5. #5

    نقل قول: کامپوننت EASendMail SMTP COMPONENT 7.1

    نقل قول نوشته شده توسط hadisalahi2 مشاهده تاپیک
    من دقیقا از سمپل های خودش استفاده کردم
    ولی بهم همچین پیغامی نداده
    البته ممکنه این پیام چند وقت دیگه برای من هم ظاهر بشه
    شما چند روز باهاش کار کردید؟
    Untitled.png
    من تو يک سايت خودم 2 ماهه است الان امروز 2 ماه شد و اين پيغام را داد
    من 2 تا سئوال دارم :
    1- شما اين را وقتي بخواهيد برنامه را در يک سيستمي که اين کامپوننت نصب نيست اجرا کنيد فقط EASendMailObj.dll را رجيستر مي کنيد يا راه ديگري؟؟؟؟
    2- من از سمپلي که html است مي خواهم استفاده کنم و مشکلم اين است که از يک فرم ديگر اين فرم را اجرا مي کنم و مي خواهم دکمه ارسال را خود دلفي بزند که به من ارور مي دهد؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله h_mohamadi : چهارشنبه 18 تیر 1393 در 16:58 عصر

  6. #6

    نقل قول: کامپوننت EASendMail SMTP COMPONENT 7.1

    دوستاني که اطلاع دارند بيزحمت راهنمايي بفرمائيد

  7. #7

    نقل قول: کامپوننت EASendMail SMTP COMPONENT 7.1

    من تو يک سايت خودم 2 ماهه است الان امروز 2 ماه شد و اين پيغام را داد
    اونی که من دارم اصلا پیام نمیده

    1- شما اين را وقتي بخواهيد برنامه را در يک سيستمي که اين کامپوننت نصب نيست اجرا کنيد فقط EASendMailObj.dll را رجيستر مي کنيد يا راه ديگري؟؟؟؟
    وقتی فایل یونیتش رو استفاده میکنی ، فکر نکنم دیگه احتیاجی به این فایل باشه
    یعنی من که این کار رو انجام ندادم.

    2- من از سمپلي که html است مي خواهم استفاده کنم و مشکلم اين است که از يک فرم ديگر اين فرم را اجرا مي کنم و مي خواهم دکمه ارسال را خود دلفي بزند که به من ارور مي دهد؟؟
    این کامپوننت یک مشکل کوچولو داره
    دقیقا همون لحظه ای که میخواد عمل Send انجام بشه ، همه چیز قفل میشه
    من از ترد استفاده کردم ، بازم نشد
    تایمر هم که جواب نمیداد

    یک برنامه کوچیک نوشتم که کارش فقط ارسال ایمیله ، و کنار برنامه اصلی بازش میکنم

    در ضمن پیغام خطایی که میده چیه؟

  8. #8

    نقل قول: کامپوننت EASendMail SMTP COMPONENT 7.1

    نقل قول نوشته شده توسط hadisalahi2 مشاهده تاپیک
    اونی که من دارم اصلا پیام نمیده

    این کامپوننت یک مشکل کوچولو داره
    دقیقا همون لحظه ای که میخواد عمل Send انجام بشه ، همه چیز قفل میشه
    من از ترد استفاده کردم ، بازم نشد
    تایمر هم که جواب نمیداد

    یک برنامه کوچیک نوشتم که کارش فقط ارسال ایمیله ، و کنار برنامه اصلی بازش میکنم

    در ضمن پیغام خطایی که میده چیه؟
    فکر کنم چون شما يونيت استفاده کردي ديگر پيغام trial را نمي دهد؟؟
    حالا شما کدام يونيت ها را به پروژه ات اضافه گرده ايد؟؟

    من در FormCreate فرم ارسال htlm يک تيکه کدژ
    htmlEditor.Navigate('about:blank');
    htmlDoc := htmlEditor.Document as HTMLDocument;
    htmlDoc.designMode := 'on';

    را برداشتم و در يک دکمه قرار دادام چون اين فرم من چند بار اجرا مي شود و طبق بررسي من پس از اجراي اين 3 خط کد رويداد tmlEditorNavigateComplete2 اجرا شده و کد html که من نوشتم يک ايميل html با هايپرلينک مي سازد
    اما وقتي به صورا خودکار از يک فرم ديگر من دکمه اي که اين 3 تا خط کد درش وجود دارد را مي زنم ايميل html با هايپرلينک مورد نظر من ساخته مي شود
    اما وقتي به صورت خودکارمن از يک فرم مي گويم که برو دکمه 3 خط بالا و بعد دکمه ارسال را بزن در روي خط 3 کد زير ارور پيسوت را مي دهد
    html := GetCurrentDir();
    htmlDoc := htmlEditor.document as HTMLDocument;
    body := htmlDoc.body as HTMLHtmlElement;
    html := body.innerHTML;
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: کامپوننت EASendMail SMTP COMPONENT 7.1

    من از این یونیت استفاده میکنم
    EASendMailObjLib_TLB
    برای ارسال هم از سمپل های خودش استفاده کردم
    البته با اندکی تغییر جزئی

  10. #10

    نقل قول: کامپوننت EASendMail SMTP COMPONENT 7.1

    نقل قول نوشته شده توسط hadisalahi2 مشاهده تاپیک
    من از این یونیت استفاده میکنم
    برای ارسال هم از سمپل های خودش استفاده کردم
    البته با اندکی تغییر جزئی
    من يونيتي که فرموده ايد را اضافه کردم و dll ان را آن ريجستر نمودم ولي بروژه اجرا نمي شود و پيغام زير را مي دهد
    Capture.JPG
    شما برايتان امکان دارد يک سمپلي به من بدهيد که ببينم چطوري فقط با اضافه کردن اين يونيتي که فرموده ايد دارد کار مي کند و نياز به رجيستر کردن EASendMailObj.dll نمي باشد
    با تشکر فراوان از اين که به من راهنمايي مي فرمائيد.

  11. #11

    نقل قول: کامپوننت EASendMail SMTP COMPONENT 7.1

    شاید مشکل از مسخه کامپوننتی هستش که داری
    من برا همون نسخه ای که دارم رو آپلود میکنم ، شما دانلود کن
    و یک نمونه برنامه هم که خودم نوشتم ، دانلود کن

    برنامه یک کم شلوغ پلوغه
    اما مطمئنا از کدنویسیش سر در میاری

    کامپوننت : http://mihanbit.com/download/53c359d...dmail.rar.html

    نمونه برنامه : http://mihanbit.com/download/53c35a4...ender.rar.html

  12. #12

    نقل قول: کامپوننت EASendMail SMTP COMPONENT 7.1

    نقل قول نوشته شده توسط hadisalahi2 مشاهده تاپیک
    شاید مشکل از مسخه کامپوننتی هستش که داری
    من برا همون نسخه ای که دارم رو آپلود میکنم ، شما دانلود کن
    و یک نمونه برنامه هم که خودم نوشتم ، دانلود کن

    برنامه یک کم شلوغ پلوغه
    اما مطمئنا از کدنویسیش سر در میاری

    کامپوننت : http://mihanbit.com/download/53c359d...dmail.rar.html

    نمونه برنامه : http://mihanbit.com/download/53c35a4...ender.rar.html
    خيلي خيلي ممنونم.زحمت کشيديد

  13. #13

    نقل قول: کامپوننت EASendMail SMTP COMPONENT 7.1

    از کامپوننت هاي خاصي استفاده شده؟؟

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    50

    نقل قول: کامپوننت EASendMail SMTP COMPONENT 7.1

    من برای ارسال میل از Indy 10 استفاده می کنم
    یه دونه IdSMTP1: TIdSMTP و IdSSLIOHandlerSocketOpenSSL1: TIdSSLIOHandlerSocketOpenSSL اضافه کن
    خصوصیت Host کامپوننت IdSMTP1 رو برزار smtp.gmail.com
    IOhandler:IdSSLIOHandlerSocketOpenSSL1
    Port:587
    Authtype:satDefault
    UseTLS:utUseExplicitTLS
    username:SomeThing@gmail.com
    Password:YourPassword
    کد اجرا و ضمیمه کردن فایل:

    procedure TForm3.SendEmail(Sender: TObject);
    var
    IdMessage:TIdMessage;
    IdEmailAddressItem: TIdEmailAddressItem;
    begin
    IdSMTP1.Connect;
    IdMessage := TIdMessage.Create(nil);
    try
    IdMessage.From.Name := 'esi';
    IdMessage.From.Address := 'YourGmailID@gmail.com';
    IdMessage.Subject := Edit2.Text;

    IdMessage.CharSet:='utf-8';
    IdMessage.Body.Add(Memo1.Text );
    IdEmailAddressItem := IdMessage.Recipients.Add;

    IdEmailAddressItem.Address := Edit1.Text;

    if FileExists(EditAttach.Text ) then
    TIdAttachmentFile.Create(IdMessage.MessageParts,Ed itAttach.Text )
    else
    EditAttach.Text:='فایل مورد نظر یافت نشد'+ EditAttach.Text;

    IdSMTP1.Send(IdMessage);
    finally
    IdMessage.Free;
    end;
    IdSMTP1.Disconnect;

    end;

    به این روش تست شده البته با ایندی 10

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    50

    نقل قول: کامپوننت EASendMail SMTP COMPONENT 7.1

    اینم ادامش!
    uses
    Winapi.Windows, Winapi.Messages, System.SysUtils, System.Variants, System.Classes
    , Vcl.Graphics,Vcl.Controls, Vcl.Forms, Vcl.Dialogs, IdSASL, IdSASLUserPass, IdSASLLogin,
    Vcl.StdCtrls, IdBaseComponent,IdComponent, IdTCPConnection, IdTCPClient,
    IdExplicitTLSClientServerBase, IdMessageClient, IdSMTPBase, IdSMTP,
    IdMessage,IdIOHandler,IdEMailAddress, IdIOHandlerSocket, IdIOHandlerStack, IdSSL, IdSSLOpenSSL,IdAttachmentFile ;


    اینم object های DFM


    object IdSSLIOHandlerSocketOpenSSL1: TIdSSLIOHandlerSocketOpenSSL
    Destination = 'smtp.gmail.com:587'
    Host = 'smtp.gmail.com'
    MaxLineAction = maException
    Port = 587
    DefaultPort = 0
    SSLOptions.Mode = sslmUnassigned
    SSLOptions.VerifyMode = []
    SSLOptions.VerifyDepth = 0
    Left = 152
    Top = 84
    end

    object IdSMTP1: TIdSMTP
    IOHandler = IdSSLIOHandlerSocketOpenSSL1
    Host = 'smtp.gmail.com'
    Password = 'MyPassWord'
    Port = 587
    SASLMechanisms = <>
    UseTLS = utUseExplicitTLS
    Username = 'YourGmail@gmail.com'
    Left = 240
    Top = 84
    end

    به جای IdMessage.Subject := Edit2.Text; یعنی EDIT2.Text بنویس مثلاً Ali@gmail.com

  16. #16

    نقل قول: کامپوننت EASendMail SMTP COMPONENT 7.1

    آيا از Indy 9 هم مي شود استفاده کرد؟؟
    آيا مي شود يک صفحه html را فرستاد که درون آن يک نوشته هايپرلينک دار است؟؟؟

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    50

    نقل قول: کامپوننت EASendMail SMTP COMPONENT 7.1

    تو ایندی 9 شدن که میشه اما کد بالا میشه یا نه رو نمی دونم! تست نکردم یه سرچ تو گوگل بزن -یه مطلب تو همین سایتم هست
    ارسال ایمیل فارسی ( به صورت HTML )

    https://barnamenevis.org/showthread.php?95075-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%28-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-HTML-%29

  18. #18

    نقل قول: کامپوننت EASendMail SMTP COMPONENT 7.1

    نقل قول نوشته شده توسط h_mohamadi مشاهده تاپیک
    از کامپوننت هاي خاصي استفاده شده؟؟
    حقیقتش نمیدونم
    فکر کنم alpha و TMS داره چند تا کامپوننت
    اما شما فقط کدهاش رو نگاه کنی متوجه نحوه کار میشی

    بازم هر جا سوال داشتی من در خدمتت هستم

    اگه به نتیجه کامل هم رسیدی یک نمونه برنامه بزار برای همه دوستان تا استفاده کنند

  19. #19

    نقل قول: کامپوننت EASendMail SMTP COMPONENT 7.1

    نقل قول نوشته شده توسط hadisalahi2 مشاهده تاپیک
    حقیقتش نمیدونم
    فکر کنم alpha و TMS داره چند تا کامپوننت
    اما شما فقط کدهاش رو نگاه کنی متوجه نحوه کار میشی

    بازم هر جا سوال داشتی من در خدمتت هستم

    اگه به نتیجه کامل هم رسیدی یک نمونه برنامه بزار برای همه دوستان تا استفاده کنند
    ممنونم از زحمات شما اما من جند تا کامپوننت نصب کردم حتي alpha و tms را نصب کردم ولي باز هم ارور مي دهد ديگر نمي دانم از چه کامپوننت هايي استفاده شده اما وقتي هم مي خواهم از کد را ببينم ارور زير را مي دهد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (19.3 کیلوبایت, 38 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.JPG‏ (23.0 کیلوبایت, 37 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 3.JPG‏ (22.5 کیلوبایت, 37 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 4.JPG‏ (23.4 کیلوبایت, 37 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 5.JPG‏ (23.4 کیلوبایت, 37 دیدار)

  20. #20

    نقل قول: کامپوننت EASendMail SMTP COMPONENT 7.1

    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  21. #21

    نقل قول: کامپوننت EASendMail SMTP COMPONENT 7.1

    داداش این خطاها مال نسخه کامپوننتیه که نصب کردی نه مال خود کامپوننت
    من بهت گفتم عزیزم این نمونه هستش و از کدهاش استفاده کن
    نه اینکه خود برنامه رو استفاده کنی

    الان دقیقا کدهاش رو پیدا کردی کجاست؟
    خیلی ساده و راحته

  22. #22

    نقل قول: کامپوننت EASendMail SMTP COMPONENT 7.1

    نقل قول نوشته شده توسط hadisalahi2 مشاهده تاپیک
    داداش این خطاها مال نسخه کامپوننتیه که نصب کردی نه مال خود کامپوننت
    من بهت گفتم عزیزم این نمونه هستش و از کدهاش استفاده کن
    نه اینکه خود برنامه رو استفاده کنی

    الان دقیقا کدهاش رو پیدا کردی کجاست؟
    خیلی ساده و راحته
    کد هاش باز نمي شه و ارور مي دهد

  23. #23

    نقل قول: کامپوننت EASendMail SMTP COMPONENT 7.1

    امکان نداره داداش
    چون یک فایل یونیت رو شما حتی با نوت پد هم میتونی بازی کنی
    چطوریه که خطا میده
    ما اینجا راحت باز میکنم

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: نظر شما درباره کامپوننت های Dev Component
    نوشته شده توسط اسماعیل ابراهیمی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 27 دی 1395, 13:21 عصر
  2. کامپوننت Data Access Components for MySQL
    نوشته شده توسط h_mohamadi در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 آبان 1389, 20:49 عصر
  3. راهنمایی درباره نحویه استفاده از ابزار موجود در تب TMS Bars در کامپوننت TMS Component Pack 4.8.0.8.r
    نوشته شده توسط as13851365 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 06 تیر 1388, 07:24 صبح
  4. luvtd کامپوننت(component) های آماده برای asp
    نوشته شده توسط iroogle در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 11 شهریور 1387, 05:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •