نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جلوگیری از لود کردن عکس بیشتر از سایز و حجم مورد نظر

  1. #1

    Question جلوگیری از لود کردن عکس بیشتر از سایز و حجم مورد نظر

    چطور می تونم عکسی که در PictureBox لود شده ، برنامه ببینه که اگه عکس از سایز و حجم مورد نظر بزرگتر و حجیم تر است پیام خطا بده .
    مثال در مورد فرم ذخیره اطلاعات فردی به همراه عکس پرسنلی.سایز 1.5*2 و رزولیشن72 باشه
    اگه کسی میدونه لطفاً کمک کنه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: جلوگیری از لود کردن عکس بیشتر از سایز و حجم مورد نظر


  3. #3

    نقل قول: جلوگیری از لود کردن عکس بیشتر از سایز و حجم مورد نظر

    مثال بهتری وجود داره؟ میخوام سایز و حجم عکس چک بشه که اگه بیش از حد بود اخطار بده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: جلوگیری از لود کردن عکس بیشتر از سایز و حجم مورد نظر

    خب مگه اینها چی میگفتن؟ من هم با همینا چک میکنم.

  5. #5

    نقل قول: جلوگیری از لود کردن عکس بیشتر از سایز و حجم مورد نظر

    میشه رزولیشن رو هم چک کرد.یعنی کاربری اشتباهی عکس با رزولیشن 300 وارد کرد ولی ما 72 نیاز داریم.چطور میشه جلوی این رزولیشن رو گرفت یا برنامه پیغام هشدار بده؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: جلوگیری از لود کردن عکس بیشتر از سایز و حجم مورد نظر

    نقل قول نوشته شده توسط ahangari365 مشاهده تاپیک
    میشه رزولیشن رو هم چک کرد.یعنی کاربری اشتباهی عکس با رزولیشن 300 وارد کرد ولی ما 72 نیاز داریم.چطور میشه جلوی این رزولیشن رو گرفت یا برنامه پیغام هشدار بده؟
    Image newImage = Image.FromFile("SampImag.jpg");
    newImage.HorizontalResolutio

تاپیک های مشابه

  1. لود کردن عکس از دیتابیس
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 12:22 عصر
  2. لود کردن عکس با سایز 9921x6893
    نوشته شده توسط ehsanocx در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 19 تیر 1389, 22:42 عصر
  3. ذخیره و لود کردن عکس به صورت باینری در وبی.نت
    نوشته شده توسط a.maleki در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 07 مرداد 1386, 10:15 صبح
  4. مشکل با لود کردن عکس در vs.net
    نوشته شده توسط once4ever در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 02 مرداد 1386, 15:23 عصر
  5. لود کردن عکس از فایل
    نوشته شده توسط jeus در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 08 تیر 1386, 10:15 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •