نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: like در if

  1. #1

    like در if

    سلام
    دوستان فرض کنید که من زیر رشته ab را در textBox1 برای جستجو وارد می کنم که نتیجه abandon بر می گرده و در datagridview ثبت و نشان داده می شود.
    حالا من روی سطری از این datagridview کلیک می کنم تا این abandon روی یک richtexbox ثبت بشه اما می خوام با استفاده از شرط زیر، label5، سبز بشه تا معلوم بشه که در abandon، زیر رشته ab وجود داشته است.



    private void dataGridView1_CellClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    richTextBox_MWE.Text = dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[0].Value.ToString();
    if ("richTextBox_MWE.Text like '%" + textBox1.Text + "%'")
    {
    label5.BackColor = Color.Green;
    }
    }



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: like در if

    سلام
    RichTextBox.Text.Contain(TextBox1.Text);

  3. #3

    نقل قول: like در if

    سلام
    ممنون از پاسختون
    من این رو تست کردم و دیدم که مثلاً وقتی عدد 1 رو جستجو می کنم، 11 رو هم حساب می کنه در حالیکه اگر من عدد 1 رو در textBox1 می زنم، فقط باید برچسب هایی سبز شوند که حاوی فقط عدد 1 هستند نه 11 و نه 31 و نه 12 و ...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: like در if

    نقل قول نوشته شده توسط قله بلند مشاهده تاپیک
    سلام
    ممنون از پاسختون
    من این رو تست کردم و دیدم که مثلاً وقتی عدد 1 رو جستجو می کنم، 11 رو هم حساب می کنه در حالیکه اگر من عدد 1 رو در textBox1 می زنم، فقط باید برچسب هایی سبز شوند که حاوی فقط عدد 1 هستند نه 11 و نه 31 و نه 12 و ...
    می تونید دورش بزنید.
    تعداد کاراکترهای وارد شده در تکست باکس رو ببینید چنده و از همون متد Contain استفاده کنید و ببینید اگر تعداد کاراکترهای پیدا شده برابر تعداد کاراکترهای تکست باکس بود اونموقع دستورات رو انجام بده.

  5. #5

    نقل قول: like در if

    می شه کدش رو بنویسید؟ چون contain، بولین بر می گردونه. من چه طوری تعداد کاراکترها رو با هم مقایسه کنم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: like در if

    نقل قول نوشته شده توسط قله بلند مشاهده تاپیک
    می شه کدش رو بنویسید؟ چون contain، بولین بر می گردونه. من چه طوری تعداد کاراکترها رو با هم مقایسه کنم؟
                string[] ali = textBox1.Text.Split(' ');
    foreach (string s in ali)
    {
    if (s.Contains("1") && s.Length == 2)
    {
    MessageBox.Show(s);
    }
    }

    شما به جای "1" بنویسید TextBox1.Text و به جای 2 بنویسید TextBox1.Text.Length

  7. #7

    نقل قول: like در if

    دستتون درد نکنه. عالی بود

    فقط من یک جایگزینی رو انجام دادم:

    string[] ali = richTextBox_MWE.Text.Split(' ');

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از like در دستورات SQL
    نوشته شده توسط hamidreza در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1390, 08:50 صبح
  2. مشکل در اجرای دستور like
    نوشته شده توسط arshia_ در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 04 خرداد 1383, 07:49 صبح
  3. LIKE
    نوشته شده توسط مطهر در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اسفند 1382, 13:02 عصر
  4. دستور like
    نوشته شده توسط betanam در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 08 آبان 1382, 12:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •