صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمایش نتایج 81 تا 118 از 118

نام تاپیک: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

  1. #81

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    خب اولی برای ارسال ار اندروبد به سرور به کار میره و باید ست بشه دومی بکارت نمیاد

    برخی اوقات کاراکترهای فارسی به صورت کاراکتر در وب دیده میشه که مشکل نیستند .

    شما خودت کمی سعی کنی میتونیش حل کنی به شرط آنکه سریع ناامید نشی .

  2. #82
    کاربر دائمی آواتار badname
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی
    پست
    327

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    خیلی وقته دنبالشم خودم که خیلی وقته پوستم در اومده نتونستم ، هر جا هم پرسیدیم همه اومدن پاسخ دادن ولی در نهایت اونام تسلیم شدن ،
    اولی کار نکردم باهاش چجوری باید ست کنم ، شمام نذاشته بودید فک کنم تو آموزشاتون

  3. #83
    کاربر دائمی آواتار badname
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی
    پست
    327

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    سلام بلاخره یه اتفاقی افتاد کدی که پایین میزارمو ست کردم و الان با browser دیتایی که میفرستم خیلی قشنگ بصورت فارسی در دیتابیس ذخیره میشه ، ولی هنوز یه مشکل بزرگ هست اندروید نمیتونه باهاش ارتباط برقرار کنه فک کنم بصورت byte باید دیتا بفرستم یا بگیرم با اندروید. یا اینکه charset uft-8 تنظیم کنم براش .... میتونید راهنمایی کنید چجوری انجامش بدم
    ممنون

    /* change character set to utf8 */
    if (!$this->mysqli->set_charset("utf8")) {
    printf("Error loading character set utf8: %s\n", $this->mysqli->error);
    } else {
    printf("Current character set: %s\n", $this->mysqli->character_set_name());
    }

  4. #84

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    دوستان پروژه ی جامع تری که نوشتم رو براتون میزارم :

    https://barnamenevis.org/showthread.p...88%DB%8C%D8%AF

  5. #85
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    سلام.من از کدهای زیر استفاده کردم ولی هنوز مشکل نمایش فارسی رو دارم.تو دیتابیس درست ذحیره میشه.وقتی از اون دستور ست utf8 استفاده نکنم حروف فارسی به صورت علامت سوال دیده میشن.وقتی هم اون دستور رو میذارم حروف فارسی به صورت یه سری کاراکترهای انگلیسی نمایش داده میشن

    <?php

    $con = mysqli_connect("localhost","user","pass","dbName") ;if (mysqli_connect_errno()) { echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error();}mysqli_set_charset($con,"U TF8");

    $result = mysqli_query($con,"select * from daryaft_pardakht");
    $output = array();$fetch_data = array(); while ($row = mysqli_fetch_array($result)){ $fetch_data['aid1'] = $row['aid1']; $fetch_data['aid2'] = $row['aid2']; $fetch_data['name1'] = $row['name1']; $fetch_data['name2'] = $row['name2']; $fetch_data['price'] = $row['price']; $output[] = $fetch_data;} echo json_encode($output); mysqli_close($con);


    خروجی که با این کد میده

    [{"aid1":"1103-3-3","aid2":"1101-1-1","name1":"\ufeb3\ufee0\ufef4\ufee2 \ufeaf\ufef3\ufeee\ufead\ufef1","name2":"\ufebb\uf ee8\ufeaa\ufeed\ufed5 1","price":"2500000"}]

  6. #86

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط mz6488 مشاهده تاپیک
    سلام.من از کدهای زیر استفاده کردم ولی هنوز مشکل نمایش فارسی رو دارم.تو دیتابیس درست ذحیره میشه.وقتی از اون دستور ست utf8 استفاده نکنم حروف فارسی به صورت علامت سوال دیده میشن.وقتی هم اون دستور رو میذارم حروف فارسی به صورت یه سری کاراکترهای انگلیسی نمایش داده میشن

    <?php

    $con = mysqli_connect("localhost","user","pass","dbName") ;if (mysqli_connect_errno()) { echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error();}mysqli_set_charset($con,"U TF8");

    $result = mysqli_query($con,"select * from daryaft_pardakht");
    $output = array();$fetch_data = array(); while ($row = mysqli_fetch_array($result)){ $fetch_data['aid1'] = $row['aid1']; $fetch_data['aid2'] = $row['aid2']; $fetch_data['name1'] = $row['name1']; $fetch_data['name2'] = $row['name2']; $fetch_data['price'] = $row['price']; $output[] = $fetch_data;} echo json_encode($output); mysqli_close($con);


    خروجی که با این کد میده

    [{"aid1":"1103-3-3","aid2":"1101-1-1","name1":"\ufeb3\ufee0\ufef4\ufee2 \ufeaf\ufef3\ufeee\ufead\ufef1","name2":"\ufebb\uf ee8\ufeaa\ufeed\ufed5 1","price":"2500000"}]
    header('Content-type: text/html; charset=UTF-8') ;

    اینم بنویسید تو کدتون درست میشه

  7. #87
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    باز هم درست نشد.همون نتیجه رو میده.این کدی که گفتید رو بعد از دستور mysqli_set_charset($con,"U TF8") گذاشتم

  8. #88
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    نمیدونم بیان این سوال اینجا درسته یا خیر
    من میخوام بدونم غیز از JSON و HTML آیا میشه از سرویس خروجی های دیگ ای گرفت یا ن؟
    اگ واضحتر بخوام بگم اینطوری میتونم بیان کنم ک دنبال روشی هستم ک سرعتش ب مراتب از گرفتن JSON بالاتر باشه

  9. #89

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط mz6488 مشاهده تاپیک
    باز هم درست نشد.همون نتیجه رو میده.این کدی که گفتید رو بعد از دستور mysqli_set_charset($con,"U TF8") گذاشتم
    ببنید این حالت یونیکدی که است که برازر نشان میدهد در واقع داده های فارسی درست است و سمت کلاینت مشکلی در نمایش ندارد .

    نقل قول نوشته شده توسط gilas1368 مشاهده تاپیک
    نمیدونم بیان این سوال اینجا درسته یا خیر
    من میخوام بدونم غیز از JSON و HTML آیا میشه از سرویس خروجی های دیگ ای گرفت یا ن؟
    اگر واضحتر بخوام بگم اینطوری میتونم بیان کنم ک دنبال روشی هستم ک سرعتش ب مراتب از گرفتن JSON بالاتر باشه
    اگر منظورتون از سرعت بحث ارائه خدمات وب سرویس ربطی به جیسون یا soap بودن نداره با آنکه هر کدوم مزیت و معایب خودشون رو دارن . نحوه ی کدنویسی در وب نوع سرور خدمات دهنده سرعت اینترنت همگی اینها در سرعت ثاتیر دارن .

    اگه ام دارین چتینگ راه میاندازین اونم سرور چت میخواد و ارتباط از طریق سوکت و ای پی .

  10. #90
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    اگر منظورتون از سرعت بحث ارائه خدمات وب سرویس ربطی به جیسون یا soap بودن نداره با آنکه هر کدوم مزیت و معایب خودشون رو دارن . نحوه ی کدنویسی در وب نوع سرور خدمات دهنده سرعت اینترنت همگی اینها در سرعت ثاتیر دارن .

    اگه ام دارین چتینگ راه میاندازین اونم سرور چت میخواد و ارتباط از طریق سوکت و ای پی .

    من دارم ی دیتای وحشتناک زیاد رو در قالب json میگیرم و میخوام ایناها رو توی دیتابیس ذخیره کنم
    منظورم از زیاد ی چیزی نزدیک ب 5000 و بیشتر هستش
    حالا من دوتا سوال دارم
    یکی اینک سریعترین روش برای دخیره سازی این حجم دیتا در یتابیس SQLite چیه؟
    و دوم اینک آیا امکان داره ب علت تراکنش های بالا روی دیتابیس Sqlite این دیتابیس Lock بشه یا پاسخ نده یا کرش بکنه؟

  11. #91

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    5000 داده خیلی نیست اکثر برنامه های دیکشنری چیزی بیشتر از این عدد دارن و هیچی کرشی انجام نمیشه.

    ببنید این بحث کد نویسی شماس . شما نبایستی همه ی 5000 داده رو یه جا نشون بدید حتما بایستی limit کنین یعنی داده ها رو 5 تا 5 تا یا 10 تا 10 تا و غیره نشون بدید .

  12. #92
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط harani مشاهده تاپیک
    5000 داده خیلی نیست اکثر برنامه های دیکشنری چیزی بیشتر از این عدد دارن و هیچی کرشی انجام نمیشه.

    ببنید این بحث کد نویسی شماس . شما نبایستی همه ی 5000 داده رو یه جا نشون بدید حتما بایستی limit کنین یعنی داده ها رو 5 تا 5 تا یا 10 تا 10 تا و غیره نشون بدید .
    آره حرفتون دسته، میدونم ک دیتا رو باید تکه تکه نمایش بدم
    بحث نمایش دیتا نیست
    من دیتا رو در قالب ی فایل JSON میگیرم و مشکلی هم ندارم اما گاها در زمانی ک میخوام این دیتا رو توی بانک ذخیره کنم با دو تا خطا مواجه میشم:
    یا ای خطا رو میده
    SQLiteDatabseLockedException: database is locked: , while compiling: PRAGMA journal_mode=TRUNCATE

    و یا این خطا رو میده:
    android.database.sqlite.SQLiteCantOpenDatabaseExce  ption: unable to open database file (code 14): , while compiling: PRAGMA journal_mode


    و من دقیقا نمیدونم علت این خطاها چیه و چرا اتفاق میوفته

  13. #93

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    من تا حالا چنین مشکلی پیدا نکرده بودم شما بایستی درستی کانکشن خود را بررسی کنید . یه نکته هم برای شما هم برای سایر دوستان برای داده ها با حجم بالا بهتر است از ormlite استفاده شود ن sqllite هم سرعت بالاتری داره حتی از خود sqlite حجم کمتری داره .
    آخرین ویرایش به وسیله harani : پنج شنبه 03 اردیبهشت 1394 در 10:22 صبح

  14. #94
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط gilas1368 مشاهده تاپیک
    آره حرفتون دسته، میدونم ک دیتا رو باید تکه تکه نمایش بدم
    بحث نمایش دیتا نیست
    من دیتا رو در قالب ی فایل JSON میگیرم و مشکلی هم ندارم اما گاها در زمانی ک میخوام این دیتا رو توی بانک ذخیره کنم با دو تا خطا مواجه میشم:
    یا ای خطا رو میده
    SQLiteDatabseLockedException: database is locked: , while compiling: PRAGMA journal_mode=TRUNCATE

    و یا این خطا رو میده:
    android.database.sqlite.SQLiteCantOpenDatabaseExce  ption: unable to open database file (code 14): , while compiling: PRAGMA journal_mode


    و من دقیقا نمیدونم علت این خطاها چیه و چرا اتفاق میوفته
    این مشکل از اینکه در سری قبلی که دیتا بیس رو باز کردید (چه برای خوندن و چه برای نوشتن) دیتا بیس به درستی بسته نشده ولی شما دارید یک کانکشن جدید باز میکنید.

  15. #95
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    سلام.من خروجی رو از سایت گرفتم .ولی اجازه ایجاد jasonArray رو نمیده.میگه خروجی که داری فرمتش json نیست.
    این هم خروجی
    [{"aid1":"1101-1-1","aid2":"1102-1-1"}]

  16. #96
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    برنامه رو تریس کردم متوجه شدم که به اول رشته ] رو اضافه نمیکنه.ولی از طریق سایت خروجیش کاملا درسته.فعلا به اولش خودم یه ] اضافه کردم.این مشکل رو چجوری حلش کنم؟

  17. #97

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    من خودم بارها با این مشکل برخورد داشتم برای اینکه برنامه هنگام پارس کردن به مشکل میخوره شما مجبورین دستی خودتون چک کنین :

    راههای زیادی ممکن است باشه یه راهش استفاده از کد زیر :

    if (!jsonArrayResponse.startWith("[")){
    jsonArrayResponse="["+jsonArrayResponse;
    }

    if (!jsonArrayResponse.endWith("]")){
    jsonArrayResponse=jsonArrayResponse+"]";
    }

  18. #98
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    با اجازه من کد زیر رو میذارم.از این کد استفاده کردم مشکلی نداشت

    String StreamToString(InputStream in)
    {
    BufferedReader r = new BufferedReader(new InputStreamReader(in));
    StringBuilder total = new StringBuilder();
    String line;
    try
    {
    while ((line = r.readLine()) != null) {
    total.append(line);
    }
    return total.toString();
    }
    catch (IOException e)
    {
    // TODO Auto-generated catch block
    e.printStackTrace();
    return "";
    }

    }

  19. #99

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    سلام
    کسی ميتون. درمورد ارسال فایل به همراه چند فیلد متنی و عددی راهنمایی کنه
    یعنی یک پست که انواع دادها را داشته باشد
    اغلب سرچ کردم اینا را جدا جدا پست کردن یا حداقل فایل را به تنهایی پست کرده
    چیزی که هست تو مثالها پارامترهای پست برای فایل و غیر فایل باهم در یک پست ست نکردن و باهم execut نکردن
    ممنون میشم اگه دوستان نظرشون را بگن

  20. #100
    کاربر دائمی آواتار program2vb
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    آذربایجان شرقی - تبریز
    پست
    303

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    با عرض سلام خدمت دوستان عزیز

    اینم فایل php برای آپلود کردن فایلهاتون .


    <?php
    $target_path1 = "uploads/";
    /* Add the original filename to our target path.
    Result is "uploads/filename.extension" */
    $target_path1 = $target_path1 . basename( $_FILES['uploaded_file']['name']);
    if(move_uploaded_file($_FILES['uploaded_file']['tmp_name'], $target_path1)) {
    echo "The first file ". basename( $_FILES['uploaded_file']['name']).
    " has been uploaded.";
    } else{
    echo "There was an error uploading the file, please try again!";
    echo "filename: " . basename( $_FILES['uploaded_file']['name']);
    echo "target_path: " .$target_path1;
    }
    ?>


    موفق و پیروز باشید در پناه حق . یاعلی

  21. #101

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    سلام
    ضمن تشکر فراوان از آموزش دقیق و خوب و آرزوی موفقیت.
    من تمام آموزش رو دقیق دنبال کردم و متوجه شدم. اما مساله اینجاست که من قرار است برای یک شرکت که خودش وب سایت داره یک اپلیکیشن بنویسم. و وب رو با asp.net طراحی کردند. حالا من باید چه اطلاعاتی از اون ها بگیرم؟؟ ip سایتشون ، یوزر و پسوردشون؟؟
    و با توجه به اینکه کل آموزشات شما بر مبنای php بوده من چگونه باید با سایت اون ها که با زبان asp.net نوشته شده، ارتباط برقرار کنم؟؟
    با درود و سپاس فراوان

  22. #102

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    باسلام,من میخواهم از تعداد عکس های مختلف در پست هام استفاده کنم و در هرجایی در بین متن هام که می خوام نه به صورت پیش فرض در قسمتی که imageview قرار دادم.لطفا کمک کنیـد

  23. #103

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط so2011 مشاهده تاپیک
    باسلام,من میخواهم از تعداد عکس های مختلف در پست هام استفاده کنم و در هرجایی در بین متن هام که می خوام نه به صورت پیش فرض در قسمتی که imageview قرار دادم.لطفا کمک کنیـد
    سلام من هم این مشکل را دارم و این سوال من هم هست ، لطفا راهنمایی کنید

  24. #104

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط singel مشاهده تاپیک
    سلام من هم این مشکل را دارم و این سوال من هم هست ، لطفا راهنمایی کنید
    درخواست کمک!!!
    لطفا

  25. #105

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط tara1367 مشاهده تاپیک
    سلام
    ضمن تشکر فراوان از آموزش دقیق و خوب و آرزوی موفقیت.
    من تمام آموزش رو دقیق دنبال کردم و متوجه شدم. اما مساله اینجاست که من قرار است برای یک شرکت که خودش وب سایت داره یک اپلیکیشن بنویسم. و وب رو با asp.net طراحی کردند. حالا من باید چه اطلاعاتی از اون ها بگیرم؟؟ ip سایتشون ، یوزر و پسوردشون؟؟
    و با توجه به اینکه کل آموزشات شما بر مبنای php بوده من چگونه باید با سایت اون ها که با زبان asp.net نوشته شده، ارتباط برقرار کنم؟؟
    با درود و سپاس فراوان

    هیچ کس نمی تونه راهنمایی کنه؟؟

  26. #106

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    درود بر دوستان
    من کد دریافت و ارسال اطلاعاتو از اندروید به وب دارم و روی جنی موشن کار می کنه ولی وقتی خروجی کار و روی گوشی خودم نصب می کنم نمی تونه سایت و بشناسه و اطلاعات رد و بدل نمی شه
    همچین مشکلی رو موقعی داشتم که برنامه نمی تونست آدرس صحیح و پیدا کنه

    به عنوان مثال آدرس

     taskRead.execute(new String[]{"http://app.xzn.ir/show.php"}); 


    webView1.loadUrl("http://app.xzn.ir"); 


    به نظر شما مشکل از کجاست ، اگه از آدرس هست باید چه تغییری بکنه
    دوستان کسی به این مشکل بر نخورده - مرسی

  27. #107

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    واقعا ممنون بابت این پکیج عالی

  28. #108

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    من یه دیتابیس تو سی پنل سایتم ساختم.با یوزر و پسورد جهت دسترسی.
    ولی از کجا باید آدرس (url)دیتابیسو بدست بیارم تا تو برنامم بذارم؟

  29. #109

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    با سلام و خسته نباشید
    برنامه من HttpClient client = new DefaultHttpClient();
    رو نمیشناسه و خطا میده با اینپور و... راه نیوفتاد
    کتاب خونه ش رو از کجا باید بگیرم و چطور اضافه کنم
    من از اندروید استدیو استفاده میکنم.
    با تشکر




  30. #110
    کاربر دائمی آواتار loo30fer
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    347

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    بیاین روی HttpClient و دکمه ترکیبی ALT + Enter فشار بدین خودش کتابخانش رو اضافه میکنه

  31. #111

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط loo30fer مشاهده تاپیک
    بیاین روی HttpClient و دکمه ترکیبی ALT + Enter فشار بدین خودش کتابخانش رو اضافه میکنه
    نمیشه مهندس
    از اون کارا گذشته
    اصلا نمیشناسه

  32. #112
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    کلاس HttpClient در API 23 به کلی حذف شده
    http://developer.android.com/about/v...he-http-client

    همونطور که در لینک بالا توضیح داده شده، بجای اون از HttpUrlConnection استفاده استفاده کنید.

    اگر هنوز می خواید از HttpClient استفاده کنید، دو راه دارید
    1. پروژه تون رو با API 22 کامپایل کنید
    2. این عبارت رو به build.gradle اضافه کنید:



    android {
    useLibrary 'org.apache.http.legacy'
    }

  33. #113

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط Nevercom مشاهده تاپیک
    کلاس HttpClient در API 23 به کلی حذف شده
    http://developer.android.com/about/v...he-http-client

    همونطور که در لینک بالا توضیح داده شده، بجای اون از HttpUrlConnection استفاده استفاده کنید.

    اگر هنوز می خواید از HttpClient استفاده کنید، دو راه دارید
    1. پروژه تون رو با API 22 کامپایل کنید
    2. این عبارت رو به build.gradle اضافه کنید:


    android {
    useLibrary 'org.apache.http.legacy'
    }

  34. #114

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    ممنون مهندس
    چک میکنم

  35. #115

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    سلام. با تشکر از مطالب خوبتون. من تاره با این سایت اشنا شدم. مطالب این تاپیک رو خوندم و مرحله به مرحله می خوام پیش برم.
    ایکن wamp server سبز رنگه و صفحه مدیریتش با تایپ localhost بالا میاد .در همون ابتدای کار متاسفانه بعد از کلیک روی نام وبسایتم در wamp server با پیام Server not found مواجه میشم. ایراد کار کجاست؟ پیشاپیش از راهنماییتون سپاسگزارم.

  36. #116

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    از تنظیمات ومپ هست
    یک راهش اینه ومپ رو دوباره نصب کنی
    یه راهش اینه
    ادرس رو دستی بنویسی
    localhost/test
    test اسم وب سایت هست

  37. #117

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    دوستان من سلام .
    خیلی از کدهای گفته شده در اندروید و هم php جدید تقریبا منسوخ شده اند شما میتوانید برای موارد جدیدتر از مفاهیم زیر استفاده کنید .
    ۱- استفاده از HttpUrlConnection / HttpsUrlConnection
    2- استفاده از کتابخانه volley
    3- استفاده از کتابخانه retrofit
    ۴- استفاده از کتابخانه ساده و سربع Fast-Android-Networking

    هر کدوم معایب و مزایای خاص خودشونو دارند که بر حسب علاقه میتوانید آنها را دنبال کنید با تشکر.
    آخرین ویرایش به وسیله harani : شنبه 14 اسفند 1395 در 09:54 صبح

  38. #118

    نقل قول: آموزش ساخت وب سرویس و استفاده در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط star_game مشاهده تاپیک
    ضمن تشکر از harani عزیز بابت آموزش بسیار خوبش من هنوز موفق به دریافت اطلاعات از سرور نشدم و ارور میده(جلسه ششم قسمت اول)
    میشه راجع به thread هم توضیح بدهید من نمی دونم مشکل از کجاست؟؟
    [2014-08-31 10:34:06 - telbook] ActivityManager: Warning: Activity not started, its current task has been brought to the front

    سلام این لینک ها را مشاهده فرمایید با تشکر


    http://www.aparat.com/v/EtuLm

    www.servicerayaneh.ir/joomla-pages/آموزش-برنامه-نویسی-اندروید/229-استفاده-مطمئن-از-کلاس-asynctask.html

    http://www.tahlildadeh.com/ArticleDe...nchTask-Loader

صفحه 3 از 3 اولاول 123

تاپیک های مشابه

  1. آموزش ساخت plug in با استفاده از Vb.net and C#‎.net
    نوشته شده توسط ghafoori در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 26
    آخرین پست: شنبه 27 اردیبهشت 1393, 13:55 عصر
  2. آموزش: دانلود فیلم فارسی آموزش ساخت و استفاده از DLL در سی شارپ
    نوشته شده توسط m.webgard در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اسفند 1392, 23:13 عصر
  3. آموزش: آموزش ساخت آمار سایت با استفاده از گلوبال وذخیره در دیتابیس
    نوشته شده توسط sasanrstm در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 04 دی 1392, 20:38 عصر
  4. آموزش: آموزش ساخت اسلاید شو با استفاده از WebMethod
    نوشته شده توسط fakhravari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آبان 1392, 20:00 عصر
  5. آموزش:*ساخت فایل XML از روی SQL برای استفاده در asp:menu*
    نوشته شده توسط maxpayn2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 28 بهمن 1386, 19:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •