نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نشان دادن تمام بانک بعد از رخ داد خطا

  1. #1

    نشان دادن تمام بانک بعد از رخ داد خطا

    سلام
    وقتی فرم بارگذاری می شه، تمام بانک در یک datagridview نشان داده می شود و با خاصیت textBox1_TextChanged
    محتویاتش تغییر می کنه ولی وقتی کاربر، کاراکتر اشتباهی رو وارد می کنه استثنا رخ می ده و برنامه به کارش خاتمه می ده اما من می خوام در این حالت، باز هم datagridview پر بشه از تمام فیلدهای بانک مثل حالت بارگذاری فرم.

  2. #2

    نقل قول: نشان دادن تمام بانک بعد از رخ داد خطا

    با استفاده از دستور try catch این کار رو بکن وقتی که کاربر یک کاراکتر اشتباه رو وارد کنه دستورات توی catch اجرا میشه

    try {
    }
    catch (System.Exception ex)
    {
    //کل اطلاعات رو اینجا لود کن
    }

  3. #3

    نقل قول: نشان دادن تمام بانک بعد از رخ داد خطا

    سلام
    این کار رو کرده بودم اما نمی شه.
    من کل کاری که باید انجام بشه رو در یک تابع قرار دادم که در هنگام بارگذاری فرم و رویداد textBox1_TextChanged
    این تابع رو فراخوانی می کنم و وقتی همین تابع رو در catch می گذارم تا دوباره همه متغیرها مثل حالت بارگذاری، پر شوند این عمل اتفاق نمی افته.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: نشان دادن تمام بانک بعد از رخ داد خطا

    سلام
    از همون try catch استفاده کنید ولی اون تابعتون رو داخل finally بذارید.
    try
    {
    }
    catch
    {
    }
    finally
    {
    FillDataGridView();
    }

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: نشان دادن کد امنیتی بعد از 3 بار ورود نا موفق؟
    نوشته شده توسط minajasmi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 26 آذر 1390, 02:13 صبح
  2. سوال: نشان دادن تمام کدهای مشابه با وارد کردن چند رقم
    نوشته شده توسط Hossein.Mirzaei در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 31 مرداد 1390, 13:07 عصر
  3. نشان دادن تمام فایل های ریشه درایو در لیست باکس
    نوشته شده توسط mra_chavoshi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 18 دی 1389, 23:01 عصر
  4. مشکل در نشان دادن اطلاعات بانک
    نوشته شده توسط soniarose در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 16 آذر 1388, 00:52 صبح
  5. نشان دادن محتوای بانک اطلاعاتی ؟؟!!
    نوشته شده توسط tehran2009 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 03 اسفند 1387, 15:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •