نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: سوال در مورد سوکت و سرور

  1. #1

    سوال در مورد سوکت و سرور

    سلام خدمت همه عزیزان
    دوستان من در سی شارپ برنامه نویسی سوکت میکنم ولی با آی پی 127.0.0.1 همون لوکال هاست اما بعضی برنامه های سوکت رو دیدم که از آی پی مانند *.*.192.168 استفاده میکنن در حالی من دربرنامم از این آی پی استفاده میکنم ارور میده برای اینکه بتونم از یک همچین آی پی بجای لوکال هاست استفاده کنم باید چه کنم؟ اینم سورس برنامه :
    using System;using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Net.Sockets;
    using System.Net;


    namespace sct
    {
    class Program
    {
    static Byte[] buffer = new byte[1024];
    static void Main(string[] args)
    {
    //Socket
    Socket srv = new Socket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolType.Tcp);
    IPEndPoint ipe = new IPEndPoint(IPAddress.Parse("127.0.0.1"), 2009);
    srv.Bind(ipe);
    srv.Listen(100);
    srv = srv.Accept();
    Byte[] byt = Encoding.ASCII.GetBytes("Salam Khoobi?");
    srv.Send(byt);
    Byte[] buf =new byte[1024];
    srv.Receive(buf);
    String str = Encoding.ASCII.GetString(buf);
    Console.WriteLine(str);
    if (String.Equals(str,"Close"))
    {
    Console.WriteLine("12");
    Console.ReadLine();
    }
    else
    {
    Console.WriteLine("11");
    Console.ReadLine();
    }
    srv.Close();
    Console.WriteLine("Closed");
    Console.ReadLine();
    }


    }
    }



    بعد یه سوال دیگه با استفاده از این سورس از کلاینت فقط میتونم تنها یک کاراکتر دریافت کنم اگه بخوام یک جمله دریافت کنم باید چه کنم؟ ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: سوال در مورد سوکت و سرور

    در مورد شبکه زیاد وارد نیستم ولی آیپی هایی در بازه ای که گفتین معمولا مربوط به کارت شبکه هستن.یعنی اگه شما یک کارت شبکه داشته باشین و آدرس 192.168.1.2 رو بهش داده باشین، این آیپی هم یه جورایی لوکال به حساب میاد مربوط به خود سیستم جاری هست.

  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد سوکت و سرور

    Up
    لطفا پاسخ بدین

  4. #4

    نقل قول: سوال در مورد سوکت و سرور

    شما باید یک Listener روی پورت ۲۰۰۹ که استفاده می کنی روی یک دستگاه دیگر که در شبکه شما در حال کار کردن هست قرار بدی… بعد بجای localhost از آی پی دستگاه استفاده کنی

    توجه داشته باشید اگر دستگاه در شبکه شما نباشد نمی توانید استفاده کنید مگر اینکه هر ۲ دستگاه به اینترنت متصل باشند که بحثش خیلی مفصل هست.

  5. #5

    نقل قول: سوال در مورد سوکت و سرور

    نقل قول نوشته شده توسط amirzandi مشاهده تاپیک
    شما باید یک Listener روی پورت ۲۰۰۹ که استفاده می کنی روی یک دستگاه دیگر که در شبکه شما در حال کار کردن هست قرار بدی… بعد بجای localhost از آی پی دستگاه استفاده کنی

    توجه داشته باشید اگر دستگاه در شبکه شما نباشد نمی توانید استفاده کنید مگر اینکه هر ۲ دستگاه به اینترنت متصل باشند که بحثش خیلی مفصل هست.
    الان یک گوشی و یک لپ تاپ به کامپیوتر متصل هست و گوشی رو در پورت 2009 با یک برنامه listen کردم اما وقتی آی پی برنامه رو به آی پی ای که موبایل نشون میده تغییر میدم ارور میده که :has requested address is not valid in this context

  6. #6

    نقل قول: سوال در مورد سوکت و سرور

    ببین این برنام که شما نوشتی تو پست اول کد مربوط به سروره
    اگه میخوای به گوشی وصل بشی باید کد مربوط به کلاینتو بزاری و ای پی گوشی و پورت 2009 رو بزنی

  7. #7

    نقل قول: سوال در مورد سوکت و سرور

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    ببین این برنام که شما نوشتی تو پست اول کد مربوط به سروره
    اگه میخوای به گوشی وصل بشی باید کد مربوط به کلاینتو بزاری و ای پی گوشی و پورت 2009 رو بزنی
    یعنی باید با TcpClient کد بزنم؟
    امکانش هست نمونه کدی چیزی بدین یا لینک؟
    سپاس

  8. #8

    نقل قول: سوال در مورد سوکت و سرور

    اول شما سرور و کلاينت رو مشخص کن لازم نيست با سرور به موبايل وصل بشيد
    دوم تو سرورت شما آيپی 127.0.0.1 رو ليستن کرديد اين آيپی لوکال کامپيوتر شماست! خارج از کامپيوترت کسی نميتونهبه برنامه ات وصل بشه

    IPAddress.Parse("127.0.0.1")

    رو به
    IPAddress.Any


    تغيير بده و بعد به آيپی کامپيوتر با پورتی که مشخص کردی متصل شو.
    در ضمن اين روش کار با سوکت ها درست نيست فقط به درد تست ميخوره سعی کن برای مديريت سوکت از توابعی که با Begin شروع ميشن استفاده کنی.

  9. #9

    نقل قول: سوال در مورد سوکت و سرور

    نقل قول نوشته شده توسط negative60 مشاهده تاپیک
    اول شما سرور و کلاينت رو مشخص کن لازم نيست با سرور به موبايل وصل بشيد
    دوم تو سرورت شما آيپی 127.0.0.1 رو ليستن کرديد اين آيپی لوکال کامپيوتر شماست! خارج از کامپيوترت کسی نميتونهبه برنامه ات وصل بشه

    IPAddress.Parse("127.0.0.1")

    رو به
    IPAddress.Any


    تغيير بده و بعد به آيپی کامپيوتر با پورتی که مشخص کردی متصل شو.
    در ضمن اين روش کار با سوکت ها درست نيست فقط به درد تست ميخوره سعی کن برای مديريت سوکت از توابعی که با Begin شروع ميشن استفاده کنی.
    مرسی ار راهنمایی
    بله درسته از روش Async بهتره چون موقع انجام اعمال برنامه قفل نمیکنه

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد سوکت زدن و نحوه جواب گرفتن
    نوشته شده توسط fahimeh1512 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1392, 21:05 عصر
  2. چند سوال در مورد سوکت پروگرمینگ
    نوشته شده توسط sg.programmer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 02 دی 1388, 12:54 عصر
  3. سوال در مورد Permission فولدرهای سرور ؟
    نوشته شده توسط mdssoft در بخش PHP
    پاسخ: 30
    آخرین پست: شنبه 13 مرداد 1386, 10:14 صبح
  4. سوال در مورد اس کیو ال سرور ...
    نوشته شده توسط man_iran در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 02 مرداد 1386, 00:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •