نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تغییر Collation اینستنس اسکیوال سرور بعد از نصب اسکیوال سرور

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار SayeyeZohor
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ا-ص-ف-ه-ا-ن
    پست
    631

    Thumbs up تغییر Collation اینستنس اسکیوال سرور بعد از نصب اسکیوال سرور

    با سلام خدمت دوستان

    یک مشکلی که شاید بعضی از دوستان بهش برخورده باشند اینه که بعد نصب اسکیوال سرور ، چطوری می شه Collation مربوط به یک Instance خاص یا Local رو عوض کرد بدون اینکه بخوایم یک Instance دیگه نصب کنیم؟

    ابتدا یک چند تا دستور مفید رو اینجا می نویسم شاید بدرد بخوره - این دستورات صرفاً جهت اطلاع هستش و شاید بسته به نیاز دوستان مورد استفاده داشته باشه

    پیدا کردن آدرس دیتابیس هایی مانند Master و ...

    SELECT name, physical_name AS current_file_location
    FROM sys.master_files
    WHERE database_id IN (DB_ID('master'), DB_ID('model'), DB_ID('msdb'), DB_ID('tempdb'));



    یافتن نسخه اسکیوال نصب شده و Collation آن :

    SELECT
    SERVERPROPERTY('ProductVersion ') AS ProductVersion,
    SERVERPROPERTY('ProductLevel') AS ProductLevel,
    SERVERPROPERTY('ResourceVersion') AS ResourceVersion,
    SERVERPROPERTY('ResourceLastUpdateDateTime') AS ResourceLastUpdateDateTime,
    SERVERPROPERTY('Collation') AS Collation;





    SELECT * FROM sys.configurations;
    -- OR
    --EXEC SP_CONFIGURE




    خب حالا دستوری که برای تغییر Collation اسکیوال استفاده می شود


    Setup /QUIET /ACTION=REBUILDDATABASE /INSTANCENAME=InstanceName
    /SQLSYSADMINACCOUNTS=accounts /[ SAPWD= StrongPassword ]
    /SQLCOLLATION=CollationName

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SayeyeZohor
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ا-ص-ف-ه-ا-ن
    پست
    631

    نقل قول: تغییر Collation اینستنس اسکیوال سرور بعد از نصب اسکیوال سرور

    خب

    حالا این دستور رو به صورت یک Batch File کنار فایل Setup برنامه تصب اسکیوال قرار می دین و تغییرات زیر رو در آن اعمال می کنین و بعد هم اجراش می کنیم

    /INSTANCENAME=InstanceName


    نام اینستنس رو وارد می کنین


    /SQLSYSADMINACCOUNTS=accounts


    نام کاربر جاری ادمین از سرور یا سیستم خودتون رو وارد میکنین به فرض مثال اسم سیستم من SZSG-PC هستش و نام کاربری که با اون اسکیوال رو نصب کردم A هست که می شه SZSG-PC\A

    /SAPWD=پسورد


    پسورد کاربر sa که در هنگام نصب اسکیوال ایجاد کردید

    /SQLCOLLATION=Arabic_CI_AI_KS_WS


    نام Collation جدیدی که قراره اعمال بشه




    Setup /QUIET /ACTION=REBUILDDATABASE /INSTANCENAME=SZSGServ93 /SQLSYSADMINACCOUNTS=SZSG-PC\A /SAPWD=**** /SQLCOLLATION=Arabic_CI_AI_KS_WS


    موفق و پیروز باشید
    آخرین ویرایش به وسیله SayeyeZohor : یک شنبه 01 تیر 1393 در 21:54 عصر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل اتصال به سرور بعد از نصب sql server 2008
    نوشته شده توسط maryam mrt در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 24 شهریور 1393, 00:35 صبح
  2. سوال: تغغیر NLS_LANG بعد از نصب اوراکل سرور
    نوشته شده توسط mohsen musavi در بخش Oracle
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 07 آبان 1392, 14:36 عصر
  3. مشکل عجیب در به وجود نیامدن سرور بعد از نصب sql sever management studio 2005 !!!
    نوشته شده توسط amir pr در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 11 دی 1390, 23:03 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 10 دی 1390, 00:39 صبح
  5. سوال: بعد از نصب لوکال سرور ندارم؟!!
    نوشته شده توسط shahinghorbani در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 07 اردیبهشت 1388, 18:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •