صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 77

نام تاپیک: اتصال به مودم و ارسال پیامک

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    اتصال به مودم و ارسال پیامک

    سلام دوستان.
    من مودم زیر رو خریداری کردم :
    D-Link DWM-156 3.75G HSUPA USB Adapter

    یه برنامه تست نوشتم که قصد دارم با استفاده از کامپوننت Kylix SMS ActiveX 5.5 به مودم بشم و پیامک ارسال کنم.
    ولی اصلا به مودم وصل نمیشه!
    راستش نمیدونم شاید من بلد نیستم که تنظیماتش رو درست انجام بدم ولی کد زیر رو نوشتم :
    axKylixSMS1.ConnectionMode = 4;
    axKylixSMS1.ConnectionParameter = "COM18, 921600";
    if (axKylixSMS1.Connect() != 1)
    axKylixSMS1.GetLastError(1);


    اون 4 هم به معنی اینه که با USB وصل شده!
    ولی همش پیام زیر رو نشون میده وقتی کلید کانکت رو میزنم :
    ERR_PORT_NOT_EXIST
    از متن پیام مشخصه که میگه پورت وجود نداره ولی من از Device Manger در بخش Modems که نگاه میکنم در قسمت مشخصات مودمم زده COM18

    اینم تصویر مشخصات مودم :
    http://upload7.ir/viewer.php?file=46...3625827455.jpg
    ممنون میشم اگه راهنمایی ام کنین...
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله morteza271 : دوشنبه 02 تیر 1393 در 00:42 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    اول عکس که گذاشتی که خیلی داغونه!

    دوم میزان باد رو درست تنظیم کن با توجه به عکس فکر کنم باید 9600 باشه..

    سوم اگر از نسخه کرک شده این کامپوننت استفاده میکنی ممکنه این مشکل به اون برگرده .

    چهارم یک تستی کن پروت رو ببین یک وقتی پورت دست یک برنامه دیگه ای نباشه.

    پنجم میتونی از Mcore هم استفاده کنی کنی
    آخرین ویرایش به وسیله c0mmander : دوشنبه 02 تیر 1393 در 07:02 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط c0mmander مشاهده تاپیک
    اول عکس که گذاشتی که خیلی داغونه!

    دوم میزان باد رو درست تنظیم کن با توجه به عکس فکر کنم باید 9600 باشه..

    سوم اگر از نسخه کرک شده این کامپوننت استفاده میکنی ممکنه این مشکل به اون برگرده .

    چهارم یک تستی کن پروت رو ببین یک وقتی پورت دست یک برنامه دیگه ای نباشه.

    پنجم میتونی از Mcore هم استفاده کنی کنی
    ششم : با امکانات خود دات نت و دستورات at commands که همه مودم ها ساپورت میکنن ، میتونی بدون نیاز و بدون منت به کامپوننت اینکارو انجام بدی
    http://www.diafaan.com/sms-tutorials...odem-tutorial/

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    همون طور که دوستمون گفتند از نسخه کرک شده استفاده نکنید وحتما از نسخه اورجینال کامپوننت استفاده کنید
    باید ConnectionProtocol را هم تنظیم کنید
    داخل وبلاگم اموزش ارسال و دریافت پیامک با سورس موجوده میتونید دانلود کنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    ششم : با امکانات خود دات نت و دستورات at commands که همه مودم ها ساپورت میکنن ، میتونی بدون نیاز و بدون منت به کامپوننت اینکارو انجام بدی
    http://www.diafaan.com/sms-tutorials...odem-tutorial/
    ممنونم دوست عزیز.
    با استفاده از دستورات at command میشه هم پیامک ارسال کرد و هم دریافت کرد؟
    شما نمونه برنامه ای دارین برای اینکار که از دستورات at command استفاده کرده باشه؟
    ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنین...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط abdullah20 مشاهده تاپیک
    همون طور که دوستمون گفتند از نسخه کرک شده استفاده نکنید وحتما از نسخه اورجینال کامپوننت استفاده کنید
    باید ConnectionProtocol را هم تنظیم کنید
    داخل وبلاگم اموزش ارسال و دریافت پیامک با سورس موجوده میتونید دانلود کنید
    ممنونم دوست عزیز.
    میتونم بپرسم شما کامپوننت kylix رو چقدر خریداری کردین که قصد فروشش (به مبلغ 20 هزار تومان) رو دارین؟!!!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط morteza271 مشاهده تاپیک
    ممنونم دوست عزیز.
    با استفاده از دستورات at command میشه هم پیامک ارسال کرد و هم دریافت کرد؟
    شما نمونه برنامه ای دارین برای اینکار که از دستورات at command استفاده کرده باشه؟
    ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنین...
    به اون لینکی که دادم برید هم واسه دریافت هست و هم واسه ارسال

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    به اون لینکی که دادم برید هم واسه دریافت هست و هم واسه ارسال
    یه نمونه کد پیدا کردم که اینکار رو میکنه!
    فقط اینکه متن فارسی که ارسال میکنم به صورت علامت سوال به گوشی میرسه!
    کسی میدونه باید چیکار بکنم؟
    چند تا روش توی نت پیدا کردم ولی فایده نداشت!!!

  9. #9

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    متن فارسی را باید تبدیل به کد هایی کنید که شبکه موبایل ایران آنها را ترجمه می کنه به فارسی. از هر کامپوننتی برای ارسال استفاده می کنید این ترجمه را انجام می دهند.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط amirzandi مشاهده تاپیک
    متن فارسی را باید تبدیل به کد هایی کنید که شبکه موبایل ایران آنها را ترجمه می کنه به فارسی. از هر کامپوننتی برای ارسال استفاده می کنید این ترجمه را انجام می دهند.
    من الان از کامپوننت استفاده نمیکنم و دارم از دستورات at command استفاده میکنم برای ارسال پیامک...

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط morteza271 مشاهده تاپیک
    ممنونم دوست عزیز.
    میتونم بپرسم شما کامپوننت kylix رو چقدر خریداری کردین که قصد فروشش (به مبلغ 20 هزار تومان) رو دارین؟!!!
    این را من خودم 2 سال پیش 700 هزار تومان خریداری کردم

  12. #12

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط morteza271 مشاهده تاپیک
    من الان از کامپوننت استفاده نمیکنم و دارم از دستورات at command استفاده میکنم برای ارسال پیامک...
    تبدیلش کنید به اسکی کد و تست کنید

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    دوستان من الان هم با دستورات at command مشکل دارم و هم با کامپوننت kylix

    با دستورات at که همونطور که قبلا گفتم پیام فارسی رو ارسال میکنه ولی متنش رو خراب میکنه.
    وقتی که کد زیر رو هنگام اتصال به پورت میزنم هم اصلا پیام خالی ارسال میکنه!!!
    port.Encoding = Encoding.UTF8;


    مشکل با کامپوننت هم به این صورته که :
    با کمک دوستان تونستم به مودم وصل بشم.
    ولی وقتی میخوام پیامی رو با کد زیر ارسال کنم خطای(تصویر) زیر رو میده :
                long lSendReference;            axKylixSMS1.RequestDeliveryReport = Convert.ToInt16(true);
    axKylixSMS1.SendInterval = 1;
    axKylixSMS1.SendRetryTimes = 1;
    axKylixSMS1.SendTimeout = 28;
    axKylixSMS1.SMSValidity = 5;
    lSendReference = axKylixSMS1.SendSMS(txtNumber.Text, txtText.Text);


    if (lSendReference < 1)
    axKylixSMS1.GetLastError(1);
    else
    MessageBox.Show("\nSent successfully.\n\nReference: " + lSendReference.ToString());


    Untitled.jpg
    دوستان لطفا راهنمایی کنین...
    با تشکر...

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط amirzandi مشاهده تاپیک
    تبدیلش کنید به اسکی کد و تست کنید
    منظورتون رو متوجه نشدم!
    میشه بیشتر توضیح بدین و اگه امکانش هست نمونه کدش رو بدین؟

  15. #15

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    استرینگی که متن اس ام اس هست رو encoding اش رو باهاش بازی کنین فک کنم فارسی بفرسته. من خیلی وقت پیش این کار رو کردم… یادم نیست دقیق

  16. #16

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط morteza271 مشاهده تاپیک
    دوستان من الان هم با دستورات at command مشکل دارم و هم با کامپوننت kylix

    با دستورات at که همونطور که قبلا گفتم پیام فارسی رو ارسال میکنه ولی متنش رو خراب میکنه.
    وقتی که کد زیر رو هنگام اتصال به پورت میزنم هم اصلا پیام خالی ارسال میکنه!!!
    port.Encoding = Encoding.UTF8;



    مشکل با کامپوننت هم به این صورته که :
    با کمک دوستان تونستم به مودم وصل بشم.
    ولی وقتی میخوام پیامی رو با کد زیر ارسال کنم خطای(تصویر) زیر رو میده :
                long lSendReference;            axKylixSMS1.RequestDeliveryReport = Convert.ToInt16(true);
    axKylixSMS1.SendInterval = 1;
    axKylixSMS1.SendRetryTimes = 1;
    axKylixSMS1.SendTimeout = 28;
    axKylixSMS1.SMSValidity = 5;
    lSendReference = axKylixSMS1.SendSMS(txtNumber.Text, txtText.Text);


    if (lSendReference < 1)
    axKylixSMS1.GetLastError(1);
    else
    MessageBox.Show("\nSent successfully.\n\nReference: " + lSendReference.ToString());


    Untitled.jpg
    دوستان لطفا راهنمایی کنین...
    با تشکر...
    جی اس ام مودم را بکشید و دوباره به سیستم وصل کنید.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    منم این مشکل رو داشتم برای همین بهت پیشنهاد ندادم .. اما خیلی برام جالبته که بشه فارسی رو هم به کام فرستاد... جنابamirzandi تنبلی نکن راهش رو به یاد بیار چون خیلی خوب میشه اگه بشه فارسی هم مستقیم فرستاد.

    من برات گشتم داخل سیستمم یک نسخه ای داشتم از این کامپوننتته که الان که تستش کردم اس ام اس هم با مودم (Nokia 6303i classic) بصورت فارسی فرستاد و مشکلی نداشت برنامه های نمونه داره فقط کرکش رو درست بزار داخل system32 و از اون نسخه دمو multidivice استفاده کن خلاصه تره ..

    لینک : http://www.mediafire.com/download/28...S_v5.0.5.1.rar

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    من الان داشتم داخل msdn ول میگشتم که یه چیزی دیدم msdn.microsoft.com/en-us/library/system.io.ports.serialport.aspx

    Write(Byte[], Int32, Int32) بصورت بایت هم مبشه ارسال کرد ... پس فکر کنم اگر رشته رو به بایت تبدیل کنیم میشه الان تست میکنم.. نتیجه رو میگم.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط c0mmander مشاهده تاپیک
    منم این مشکل رو داشتم برای همین بهت پیشنهاد ندادم .. اما خیلی برام جالبته که بشه فارسی رو هم به کام فرستاد... جنابamirzandi تنبلی نکن راهش رو به یاد بیار چون خیلی خوب میشه اگه بشه فارسی هم مستقیم فرستاد.

    من برات گشتم داخل سیستمم یک نسخه ای داشتم از این کامپوننتته که الان که تستش کردم اس ام اس هم با مودم (Nokia 6303i classic) بصورت فارسی فرستاد و مشکلی نداشت برنامه های نمونه داره فقط کرکش رو درست بزار داخل system32 و از اون نسخه دمو multidivice استفاده کن خلاصه تره ..

    لینک : http://www.mediafire.com/download/28...S_v5.0.5.1.rar
    ممنونم دوست عزیز.
    ولی با این نسخه هم تست کردم بازم همون خطا رو میده موقع ارسال پیامک!!!

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط amirzandi مشاهده تاپیک
    استرینگی که متن اس ام اس هست رو encoding اش رو باهاش بازی کنین فک کنم فارسی بفرسته. من خیلی وقت پیش این کار رو کردم… یادم نیست دقیق
    نمیدونم من IQم پایینه یا اینکه شما کم و بی حوصله توضیح میدین!!!
    متاسفانه متوجه نمیشم باید چیکار کنم!!!

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط morteza271 مشاهده تاپیک
    نمیدونم من IQم پایینه یا اینکه شما کم و بی حوصله توضیح میدین!!!
    متاسفانه متوجه نمیشم باید چیکار کنم!!!
    به زبان انگلیسی سرچ کنی مقدار بسیار زیادی کد در این باره بدست میارید مثال: send sms via AT Command unicode
    http://www.jiramot.info/c-send-sms-v...nd-unicode-pdu

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    به زبان انگلیسی سرچ کنی مقدار بسیار زیادی کد در این باره بدست میارید مثال: send sms via AT Command unicode
    http://www.jiramot.info/c-send-sms-v...nd-unicode-pdu
    هر چقدر که تونستم سرچ کردم همش هم به زبان انگلیسی!!!
    ولی فایده ای نداشت!!

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    دوستان ببینید الان من این کدها رو نوشتم :

    تابع برای اتصال به مودم :

    axKylixSMS1.RegisterName = "000000000000000";
    axKylixSMS1.RegisterCode = "000000000000000000000000000000000000000000";
    axKylixSMS1.ConnectionMode = 1;
    axKylixSMS1.ConnectionProtocol = 1;
    axKylixSMS1.ConnectionParameter = txtComName.Text;
    if (axKylixSMS1.Connect() != 1)
    axKylixSMS1.GetLastError(1);
    else
    MessageBox.Show("Connect Ok.")


    که بدون مشکل به مودم وصل میشه.
    و با این کد قصد ارسال یک پیامک دارم :

    axKylixSMS1.RequestDeliveryReport = 1;
    axKylixSMS1.IsConcatenatedSMS = 1;
    axKylixSMS1.SendInterval = 1;
    axKylixSMS1.SendRetryTimes = 1;
    axKylixSMS1.SendTimeout = 28;
    axKylixSMS1.SMSValidity = 5;
    long lSendReference = axKylixSMS1.SendSMS(txtNumber.Text, txtText.Text);


    if (lSendReference < 1)
    axKylixSMS1.GetLastError(1);
    else
    MessageBox.Show("\nSent successfully.\n\nReference: " + lSendReference.ToString());


    ولی ارسال نمیکنه و بعد از چند ثانیه خطا میده.
    تصویر خطا رو هم در تایپیک های قبلی گذاشتم.

    کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    والا این کدت که درسته مشکلی هم نداره ... اگر اشتباهی هم است داخل این تکه کد نیست.

    این kylix یک برنامه دمو داره یک تستی کن ببن اصلا با اون برنامه میتونه بفرسته؟! اگر نفرستاد یعنی اینکه باید این کتاب خونه رو کلا بی خیال بشی بری دوباره سراغ دستی با at command اگر فرستاد و مشکلی هم نداشت باید ببینی کجای برنامه اشتباه کردی. اما این فطع کدت مشکلی نداره.
    -------------------------------------
    برای ارسال متن فارسی با AT command اون روشی که گفتم (استفاده از بایت) به هیچ دردی نمیخوره ..تنها راه ممکنه اینکه اول دستگاه داخل UDP mode برری و همین طور باید هگز یا UCS2 قرار بدی برای .. و بصورت کلی باید یک فرمت UDP که تلفیقی از شماره تلفن دریافت کننده و متن به هگز 16 باتی هست نه 8 و نه 7 به دستگاه بفرستی و به جای شماره تلفن که وقتی میخوای بصورت تکس استفاده کنی از مودم باید طول رشته هگز شده همون به UPD ساخته شده تقسیم بر 2 و منهای 1 کنی و قرار بدی.

    اینم چندتا لینک مفید که اگر خواستی به صورت AT استفاده کنی به دردت میخورده:
    http://twit88.com/home/utility/sms-pdu-encode-decode
    http://www.codeproject.com/Questions...?display=Print ---> حتما ببین این رو چون خیلی مفیده.
    http://www.codeproject.com/Articles/...sing-GSM-Modem
    http://www.codeproject.com/Articles/...ode-PDU-string
    http://www.smssolutions.net/tutorials/gsm/sendsmsat/

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    این kylix یک برنامه دمو داره یک تستی کن ببن اصلا با اون برنامه میتونه بفرسته؟!
    اتفاقا با اون هم تست کردم و دقیقا مثل برنامه خودمه و به مودم وصل میشه ولی وقتی ارسال میکنی همون خطای بالا رو میده!!!

    با at command هم که مشکل ارسال متن فارسی رو دارم و هنوز نتونستم حلش کنم!!!
    حالا این رفرنس های شما رو هم نگاه میکنم ببینم درست میشه یا نه! ممنون
    از دوستان اگه کسی راه حلی به ذهنش میرسه لطفا دریغ نکنه...

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط c0mmander مشاهده تاپیک
    اول عکس که گذاشتی که خیلی داغونه!

    دوم میزان باد رو درست تنظیم کن با توجه به عکس فکر کنم باید 9600 باشه..

    سوم اگر از نسخه کرک شده این کامپوننت استفاده میکنی ممکنه این مشکل به اون برگرده .

    چهارم یک تستی کن پروت رو ببین یک وقتی پورت دست یک برنامه دیگه ای نباشه.

    پنجم میتونی از Mcore هم استفاده کنی کنی
    دوست عزیز اینجا نوشتین که میشه از mcore استفاده کرد!
    من هر چی تو نت میگردم نمیتونم یه نسخه واسه دانلود پیدا کنم. شما دارین این کامپوننت رو؟
    و اصلا چطوری هست این کامپوننت؟ خوبه مشکلی ایجاد نمیکنه؟

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    کد شما مشکلی نداره مشکل مودم شما است
    ببینید کامپوننت کایلیکس با 60 درصد موبایل ها بدون مشکل کار میکند
    و با 99 درصد مودم های gsm هم مشکلی نداره
    متاسفانه مودم شما جزء 1 درصد است
    شما از چه ورژن کامپوننت استفاده میکنید؟

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    من با اون کامپوننت کار نکردم اما شنیده بودم که از نظر امکانات فرقی با Kylix نداره و خیلی هم بهتره لینک : https://barnamenevis.org/showthread.p...9%84-SMS-MCore

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    شما از چه ورژن کامپوننت استفاده میکنید؟
    من هم از ورژن 5 و هم از ورژن 5.5 کامپوننت استفاده کردم ولی فایده ای نداشت!!!

    مطمئن هستید که مشکل از مودمه و کامپوننت مودم رو ساپورت نمیکنه؟

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    نمیشه گفت که اشکل از مودمت باشه ممکنه که فونت فارسی رو ساپروت نمیکنه از این AT زیر استفاده کن ببین از چه فرمت هایی ساپورت میشه:

    AT+CSCS=?

    خروچی که برای گوشی من میده اینه :

    +CSCS: ("UCS2","GSM","PCCP437","PCDN","IRA","8859-1","HEX")

    مهم این دو تاست : UCS2 و HEX

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    اون دستور رو که اجرا کردم این خروجی رو داد :

    +CSCS: ("IRA", "GSM", "HEX", "PCCP437", "8859-1", "UCS2", "UCS2_0X81")


    پس با فارسی مشکلی نداره درسته؟

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    مودم که وقتی AT رو ساپروت میکنه که مشکلی نداره اما احتمالا توسط کلیکس درست ساپورت نمیشه .

    این برنامه رو تست کن : http://www.mediafire.com/download/mp...SandCsharp.rar ببین بالاخره فارسی رو میفرسته یا نه؟

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    با این برنامه ای که دادین هم چک کردم.
    به مودم وصل شد ولی وقتی ارسال sms رو میزنم خطا میده.
    اینم تصویر خطا :
    Untitled.jpg
    به یه فایل dll نیاز داره که نیست!
    اون فایل فشرده ای که دانلود کردم فقط یه فایل exe داره و هیچ فایل دیگه ای نداره!!!

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    دوستان دارم دیوونه میشم تو رو خدا یه نفر کمک کنه!!!

    من الان کد زیر رو برای ارسال پیامک با استفاده از دستورات at command نوشتم ولی بازم ارسال نمیکنه!!!

    try
    {
    string path = "07929051983750F211000B929051292217F00008AA0806330 64406270645" + Char.ConvertFromUtf32(26);


    if (!PortSMS.IsOpen)
    PortSMS.Open();
    PortSMS.DiscardInBuffer();
    PortSMS.DiscardOutBuffer();


    string atCommandStr = "AT";
    PortSMS.WriteLine(atCommandStr + (char)13);
    txtLog.Text += "\r\n" + PortSMS.ReadExisting();


    atCommandStr = "AT+CSCS=\"UCS2\"\n";
    PortSMS.WriteLine(atCommandStr + (char)13);
    txtLog.Text += "\r\n" + PortSMS.ReadExisting();


    //baraye moshakas kardan halate PDU
    atCommandStr = "AT+CMGF=0";
    PortSMS.WriteLine(atCommandStr + (char)13);
    txtLog.Text += "\r\n" + PortSMS.ReadExisting();


    atCommandStr = "AT+CMGS=22";
    PortSMS.WriteLine(atCommandStr + (char)13);
    txtLog.Text += "\r\n" + PortSMS.ReadExisting();


    PortSMS.WriteLine(path + (char)13);
    txtLog.Text += "\r\n" + PortSMS.ReadExisting();


    PortSMS.Close();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }
    finally
    {
    txtLog.Text += "\r\n" + "-------------------------------";
    }


    بعد از هر بار اجرای دستور نتیجه رو داخل یه تکست باکس میذارم که نتیجه نهایی به این صورته!!!




    OK




    OK






    OK




    >
    ERROR


    -------------------------------

    یعنی آخری که همون کد pdu رو اجرا میکنم خطا میده!!

    تو رو خدا یکی بگه باید چیکار کنم.........................................

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    این فایل DLL که فکر کنم داره میگه : http://www.mediafire.com/download/6d...31p50l/sms.rar

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    جالبه خط اول کدهای بالا رو دقت کنین :

    string path = "07929051983750F211000B929051292217F00008AA0806330 64406270645" + Char.ConvertFromUtf32(26);


    وقتی میگم مقدار path توی یه MessageBox نشون بده اینو نشون میده :
    Path.jpg

    مشکل به خاطر اون مربع آخر عبارت نیست؟!!!

    دوستان در ضمن خود مودم وقتی وصل میشه یه نرم افزار نصب میکنه به این اسم :
    D-Link Connection Manager
    که با این نرم افزار وقتی پیامک فارسی ارسال میکنم مشکلی نداره و به درستی ارسال و در مقصد دریافت میشه!!
    پس مطمئنا مودم فارسی رو پشتیبانی میکنه!

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    دلیلش رو فهمیدم
    مشکلت اینکه صفر داره شمارت... یعنی اینکه :


    SMSC#‎‎‎‎‎‎‎0915897xxxx
    Sender:0915922xxxx
    TP_PID:00
    TP_DCS:08
    TP_DCS-popis:Uncompressed Text
    class:0
    Alphabet:UCS2(16)bit

    سلام
    Length:4

    شماره موبایلت باید باشه 98915922xxxx من شماره رو فیلتر کردم فکر نکنی باید x باشه شماره رو باید بدون صفر استفاده کنی داخل اون لینکی گفتم خیلی مفیده همین مشکل رو گفته بود..
    آخرین ویرایش به وسیله c0mmander : سه شنبه 03 تیر 1393 در 21:48 عصر دلیل: فیلتر شماره

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط c0mmander مشاهده تاپیک
    این فایل DLL که فکر کنم داره میگه : http://www.mediafire.com/download/6d...31p50l/sms.rar
    بعد از اینکه کلید ارسال رو میزنم این نتیجه رو نشون میده :
    OK


    OK


    >
    ERROR

    دیگه واقعا دارم دیوونه میشم!!!!
    هرکار میکنم نمیشه!!!

    البته وقتی متن انگلیسی هم میخوام ارسال کنم همینطوریه!!!

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط c0mmander مشاهده تاپیک
    دلیلش رو فهمیدم
    مشکلت اینکه صفر داره شمارت... یعنی اینکه :


    SMSC#‎‎‎‎‎‎‎‎0915897xxxx
    Sender:0915922xxxx
    TP_PID:00
    TP_DCS:08
    TP_DCS-popis:Uncompressed Text
    class:0
    Alphabet:UCS2(16)bit

    سلام
    Length:4

    شماره موبایلت باید باشه 98915922xxxx من شماره رو فیلتر کردم فکر نکنی باید x باشه شماره رو باید بدون صفر استفاده کنی داخل اون لینکی گفتم خیلی مفیده همین مشکل رو گفته بود..
    یعنی چطوری باید وارد کنم؟
    مثلا اگه این شماره مقصد باشه باید چطوری وارد کرد تا درست باشه؟

    09151234560

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: اتصال به مودم و ارسال پیامک

    989151234560 باید به این صورت باشه...

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: اتصال اکسس به سامانه ارسال پیامک
    نوشته شده توسط abdoreza57 در بخش Access
    پاسخ: 19
    آخرین پست: دوشنبه 21 مهر 1393, 14:30 عصر
  2. سوال: ارسال پیامک با مودم GSM در دلفی
    نوشته شده توسط RahmanAmiriSh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 01 شهریور 1392, 10:36 صبح
  3. ارسال پیامک با مودم جی اس ام و سی شارپ
    نوشته شده توسط mjsanam در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 10 فروردین 1392, 12:21 عصر
  4. اتصال توسط مودم به اینترنت
    نوشته شده توسط mahdip در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 09:39 صبح
  5. اتصال با مودم به سیستم windows 98
    نوشته شده توسط kazem346 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 17 شهریور 1384, 12:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •