نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: آپدیت شدن یک فرم

  1. #1

    آپدیت شدن یک فرم

    سلام
    من در حال نوشتن یک نرم افزار کتابخانه هستم من برای نمایش اطلاعات اعضا از دیتا گرید ویو استفاده کردم برای اضافه کردن یک عضو جدید ، با کلیک بر روی button یک فرم جدید باز می شود و اطلاعات عضو جدید را دریافت می کند .
    من می خواهم با بستن فرم ورود عضو جدید ، فرم نمایش اطلاعات هم آپدیت شود و اطلاعات عضو جدید هم نمایش دهد چگونه ؟ لطفا راهنمایی کنید . با تشکر

  2. #2

    نقل قول: آپدیت شدن یک فرم


    RegisterForm f = new RegisterForm();
    if(f.showDialog(this) == DialogResult.Ok){
    loadList();
    }


    در event مربوط به Form_Closing رجیستر
    this.DialogResult = DialogResult.Ok;

    را وارد کنید

  3. #3

    نقل قول: آپدیت شدن یک فرم

    سلام
    منظور از کدهایی که اول تاپیکت مربوط به رنگ فونت می شود چیست ؟
    من فقط در event فرم کلوزینگ کدی که نوشتید قرار دادم ولی فرقی نکرد.
    لطفا راهنمایی کنید.

  4. #4

    نقل قول: آپدیت شدن یک فرم

    شما می تونی در رویداد اکتیو شدن فرمت، تغریف کنی که رویداد لود فرمت اجرا بشه، اینطوری هر بار که فرمت فعال بشه، مثل زمانی که یه فرم برای ثبت کاربر باز می کنی و کاربرت رو ذخیره می کنی، مجددا به فرم اولت که برگردی، اطلاعاتت آپدیت میشه.

  5. #5

    نقل قول: آپدیت شدن یک فرم

    سلام عزیز
    توی form closing فرمی که داری میبندی اینو بنویس :

    Form1_Load(sender, e);

    فرم 1 همون فرمی هست که DVG (datagridview) داره..
    این کد لود شدن دوباره ی فرم هست.

تاپیک های مشابه

  1. باز شدن خودکار فرم
    نوشته شده توسط hhoura2006 در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 02 مهر 1396, 02:57 صبح
  2. مشکل در آپدیت شدن چندین فرم در برنامه
    نوشته شده توسط piramit در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 25 فروردین 1390, 11:10 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 اسفند 1387, 18:12 عصر
  4. باز شدن یک فرم از Closed event مربوط به فرم دیگر
    نوشته شده توسط soosan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 03 دی 1384, 19:12 عصر
  5. مشکل در آپدیت شدن کلیه کلیدهای ساخته شده در pageload
    نوشته شده توسط Masuod در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 خرداد 1384, 08:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •