نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: قرق این 2 تا کد در مدیریت خطا

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار pars1376
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    97

    قرق این 2 تا کد در مدیریت خطا

    فرق این 2تا کد چیه؟
    کد دوم هم همونه ولی توضیحات قسمتی از کد اصلی میشن

    یعنی کلا checked اینجا چیکار میکنه؟
    که وقتی هست پیغام تعیین شده نمایش داده میشه ولی وقتی نیست متغیر منفی میشه
    انگار از اون ورش بیرون میزنه!

    کار checked چیه؟
    (System.OverflowException) باشه یا نباشه فرقی میکنه؟





    int ans = System.Int32.MaxValue;
    textBox1.Text = ans.ToString();

    // checked
    // {
    try
    {
    ans++;
    textBox2.Text = ans.ToString();
    }
    catch //(System.OverflowException)
    {
    MessageBox.Show("OverFlow!");
    // }


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    Thumbs up نقل قول: قرق این 2تا کد در مدیریت خطا

    دستور checked :
    این دستور بلوکی ایجاد می کنه که تمام عملیات ریاضی بر روب عدد صحیح را بررسی می کنه. اگر در این بلوک استثنایی رخ بده، یک OwerFlowException ایجاد می کنه.
    نکته : در این دستورات، فقط عملیات ریاضی روی اعداد صحیح بررسی میشه.
    مثال :

    int n = system.Int32.maxValue;
    checked
    {
    int n1 = n++;
    messagebox.show("Error");
    }


    تشکر یادت نره !

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار pars1376
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    97

    نقل قول: قرق این 2تا کد در مدیریت خطا

    نقل قول نوشته شده توسط Pedram_Parsian مشاهده تاپیک
    دستور checked :
    این دستور بلوکی ایجاد می کنه که تمام عملیات ریاضی بر روب عدد صحیح را بررسی می کنه. اگر در این بلوک استثنایی رخ بده، یک OwerFlowException ایجاد می کنه.
    نکته : در این دستورات، فقط عملیات ریاضی روی اعداد صحیح بررسی میشه.
    مثال :

    int n = system.Int32.maxValue;
    checked
    {
    int n1 = n++;
    messagebox.show("Error");
    }


    تشکر یادت نره !
    تشکر یادم نمیره. متشکرم

    خب اگه این (System.OverflowException) نباشه هیچ فرقی نمیکنه؟
    اعداد صحیح منظورتون همون اعداد مثبت صحیح هست دیگه؟درسته؟
    آخرین ویرایش به وسیله pars1376 : سه شنبه 03 تیر 1393 در 12:17 عصر دلیل: جا گذاشتن کلمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    نقل قول: قرق این 2تا کد در مدیریت خطا

    نقل قول نوشته شده توسط pars1376 مشاهده تاپیک
    تشکر یادم نمیره. متشکرم

    خب اگه این (System.OverflowException) نباشه هیچ فرقی نمیکنه؟
    اعداد صحیح منظورتون همون اعداد مثبت صحیح هست دیگه؟درسته؟
    مرسی

    نه (البته به نظر من، چون امتحان کردم)
    بله دیگه (اعداد صحیح ! دیگه)

تاپیک های مشابه

  1. مدیریت خطا های اجاکسی
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 28 دی 1386, 11:57 صبح
  2. مدیریت خطا در رویداد OnPostError یک DataSet
    نوشته شده توسط dkhatibi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 07 آبان 1386, 16:51 عصر
  3. مشکل در مدیریت خطا
    نوشته شده توسط j.farazani در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 مرداد 1386, 21:11 عصر
  4. مدیریت خطا
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 15 اردیبهشت 1385, 11:53 صبح
  5. مدیریت خطا
    نوشته شده توسط vzsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 31 شهریور 1384, 22:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •