صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 53

نام تاپیک: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

  1. #1

    Thumbs up معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    سلام به همه ی دوستان برنامه نویس

    لطف کنید چند تا موتور بازی سازی بهم معرفی کنید که با کامپیوتر های قدیمی هم کار کنه سخت افزار کمی ضعیفتر از حداقل سیستم مورد نیاز Unity هست ممنون

  2. #2

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    جوابتو نمیدونم ولی این انجمن برای موتور unity هست که میتونه خیلی کمکت کنه
    http://unity3d.ir/

  3. #3
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    من که با andengine بازی مینویسم و از برنامه های دارای GUI استفاده نمیکنم .(اصلا اون طوری حال نمیده)
    قشنگ لحظه به لحظه ی بازی را با با کد نویسی پیش می برم.
    حجم خیلی کمی داره . اگه اکلیپس داری به عنوان لایبرری اضافه ش می کنی و خلاص...
    کتاب هم داره (PDF) اگه خواستی معرفی می کنم.
    خیلی از بازی های معروف مثل construction city , greedy spider و ... هم با این موتور نوشته شدن.

    Write Once, Run Anywhere

  4. #4

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    من که با andengine بازی مینویسم و از برنامه های دارای GUI استفاده نمیکنم .(اصلا اون طوری حال نمیده)
    قشنگ لحظه به لحظه ی بازی را با با کد نویسی پیش می برم.
    حجم خیلی کمی داره . اگه اکلیپس داری به عنوان لایبرری اضافه ش می کنی و خلاص...
    کتاب هم داره (PDF) اگه خواستی معرفی می کنم.
    خیلی از بازی های معروف مثل construction city , greedy spider و ... هم با این موتور نوشته شدن.
    میشه کنار یک برنامه بازی هم گذاشت ؟؟؟

    یعنی یک برنامه رو با اکلیپس بنویسی، بعد یک اکتیویتی باشه که اونجا وارد بازی بشه ...

    اگه اینطوریه حتما کتاب رو معرفی کن و یه سری توضیحات تکمیلی تر بده پلیز

  5. #5
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    بله معلومه که میشه .
    اصلا خودش یه اکتیویتی به اسم BaseGameActivity داره و اگه کلاست را ازش مشتق کنی راحت بازیت را توی اون اکتیویتی مینویسی و برای منو هم یه اکتیویتی ساده میسازی. البته با خودش منو های قشنگی میشه ساخت نیازی به لیوت ها نداره ولی اگه بخواین میتونین هر جور که خواستین بسازین . اصلا میتونین یه بازی و یه برنامه را با هم تویه یه پروژه داشته باشین (ولی کاربرد نداره)

    این لینک github موتور:
    https://github.com/nicolasgramlich/AndEngine

    این لینک صفحه ی دانلود کتاب : (روی اون لینکی که جلوی کلمه ی download هست کلیک کنید نه buy )
    http://www.it-ebooks.info/book/1745/

    اگه بالا نتونستین دانلود کنین :
    http://filepi.com/i/c3O7cPt

    البته کتابش انگلیسیه . اگه طرفدار پیدا کرد شاید خودم یه pdf فارسی بنویسم.
    البته یادگیریش طول میکشه باید صبر داشته باشین

    Write Once, Run Anywhere

  6. #6

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    بله معلومه که میشه .
    اصلا خودش یه اکتیویتی به اسم BaseGameActivity داره و اگه کلاست را ازش مشتق کنی راحت بازیت را توی اون اکتیویتی مینویسی و برای منو هم یه اکتیویتی ساده میسازی. البته با خودش منو های قشنگی میشه ساخت نیازی به لیوت ها نداره ولی اگه بخواین میتونین هر جور که خواستین بسازین . اصلا میتونین یه بازی و یه برنامه را با هم تویه یه پروژه داشته باشین (ولی کاربرد نداره)
    عجب !!! خیلی خوبه، برعکس همچین چیزی نیاز دارم من

    یک پروژه هست که میخوان چند تا بازی توی برنامشون بذارن، من میخواستم خودم با اندروید بنویسم، ولی اگر اینطوری بشه نوشت خیلی خوبه

    زبانش چیه ؟ جاوا یا سی پلاس ؟

    یک بازی خیلی ساده بخوای بسازی مثل پازل، یادگیریش زمان زیادی میبره ؟

  7. #7
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    والا من خودمم تازه کارم .
    زبونش هم جاواست.
    اگه به گرافیک یا sound fx کاری نداشته باشیم و خوب یادش گرفته باشیم شاید بین 2 تا 7 روز بشه یه پازل کامل و بی نقص ساخت که مو لا درزش نره . ولی همش بستگی به برنامه نویسش داره.
    ------------
    ویرایش:
    البته یادگیریش زمان می بره و به تلاش و پشتکار شما بستگی داره.
    آخرین ویرایش به وسیله dasssnj : سه شنبه 18 شهریور 1393 در 12:50 عصر

    Write Once, Run Anywhere

  8. #8
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    عاقا من یه تابع نوشتم که با الگوریتم خودم string را به int تبدیل میکنه و از Integer.parseint هم استفاده نمیکنه. ولی اگه بزارمش تو تاپیک این هم کد آقای مدیر گیر میده. پس این زحمت چند ساعته م را چی کار کنم؟

    Write Once, Run Anywhere

  9. #9
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    راستی بازی های اپن سورس زیادی هم با این موتور نوشته شده که می تونین تو گوگل سرچ کنین و بیشتر یاد بگیرین.

    Write Once, Run Anywhere

  10. #10

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    والا من خودمم تازه کارم .
    زبونش هم جاواست.
    اگه به گرافیک یا sound fx کاری نداشته باشیم و خوب یادش گرفته باشیم شاید بین 2 تا 7 روز بشه یه پازل کامل و بی نقص ساخت که مو لا درزش نره . ولی همش بستگی به برنامه نویسش داره.
    فرض کنیم برنامه نویسش من باشم
    با cocos2D هم آشنا هستی ؟ انگری بردز رو باهاش زدن
    زبونش سی پلاس پلاس هست
    من یه آموزش تصویری ازش دارم، خیلی سخته، امیدوارم اندانجین راحت باشه

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    عاقا من یه تابع نوشتم که با الگوریتم خودم string را به int تبدیل میکنه و از Integer.parseint هم استفاده نمیکنه. ولی اگه بزارمش تو تاپیک این هم کد آقای مدیر گیر میده. پس این زحمت چند ساعته م را چی کار کنم؟
    فک کنم همینجا هم که گذاشتی آقا مدیره بیاد گیر بده

    اگر فک میکنی خیلی کاربردیه به عنوان یک نمونه برنامه بذارش خب

  11. #11
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    cocos2d پایتون می خواد درسته؟ فکر کنم خیلی سخت باشه . اند انجین راحته (چون جاوا را خوب بلدم) ولی محیط گرافیکی نداره (اینطوری بیشتر دوست دارم) اگه واقعا تلاش کنی واقعا نتیجه ی خوبی میده

    --------------------------------------

    به عنوان یه نمونه کجا بزارمش؟


    ------------------------------
    ویرایش :
    البته باید کتابش را خوب جویده باشین.

    Write Once, Run Anywhere

  12. #12

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    cocos2D رو توی اکلیپس کار میکرد

    اینکه اندانجین جاوا هست و میشه با برنامه کنار هم گذاشتش، ارزش داره آدم روش کار کنه و کتابش رو بجوه !!!

    ----------------------------------------

    اون نمونه رو نمیدونم دقیق بگم کجا بذاری، والا میترسم زیاد هم مناسب نمونه برنامه ها نباشه
    با خود سعید جان صحبت کن، ببین چکارش کنی

  13. #13
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    البته من زیاد با اند انجین حرفه ای نیستم ولی اگه سوالی باشه در خدمتم.

    Write Once, Run Anywhere

  14. #14

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    نقل قول نوشته شده توسط hamedjj مشاهده تاپیک
    جوابتو نمیدونم ولی این انجمن برای موتور unity هست که میتونه خیلی کمکت کنه
    http://unity3d.ir/
    متاسفانه همون طور که گفتم سیستم یونیتی رو نمیکشه
    آخرین ویرایش به وسیله shs1377 : پنج شنبه 05 تیر 1393 در 16:21 عصر

  15. #15

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    من که با andengine بازی مینویسم و از برنامه های دارای GUI استفاده نمیکنم .(اصلا اون طوری حال نمیده)
    قشنگ لحظه به لحظه ی بازی را با با کد نویسی پیش می برم.
    حجم خیلی کمی داره . اگه اکلیپس داری به عنوان لایبرری اضافه ش می کنی و خلاص...
    کتاب هم داره (PDF) اگه خواستی معرفی می کنم.
    خیلی از بازی های معروف مثل construction city , greedy spider و ... هم با این موتور نوشته شدن.
    من این رو چند ماه پیش گرفتمش هنوز تست نکردم

    در ضمن بازی سطح بالاتری باهاش نساختن؟؟ البته بازی هلکوپتر نجات هم با این موتور ساخته شده
    آخرین ویرایش به وسیله shs1377 : پنج شنبه 05 تیر 1393 در 16:25 عصر

  16. #16

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    بازی هایی مثل clash of clans ، cut the rupe و دیگر بازی های معروف رو نمیدونید با چه موتوری درست کردن؟؟؟

    مثلا چند تاشون رو خودم بگم :

    subway surfers یونیتی

    wild blood آنریل 3 ( UDK )

    Temple Run اینم فکر کنم یونیتی بود

  17. #17
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    خب اون بازیا کار یه نفر نیست . چند تا برنامه نویس و گرافیست و صدا ساز و.... باید با هم همکاری کنن.
    من اگه همون هلیکوپتر نجات را بسازم کلامو میندازم هوا

    cut the rope که کار من و تو نیست آخه . نباید انتظار داشته باشی راحت بتونی مثل شو بسازی.
    -----------------------------------------------

    اگه می خوای کد بزنی andengine خوبه و انتظارات را برآورده می کنه . اگه می خوای بازیت بهتر باشه و کد زنیت یکم سخت تر باشه cocos2d خوبه (البته من باش زیاد کار نکردم).
    اگه نمی خوای زیاد کد بزنی و با موس رابطت بهتره ()از ابزار های بازی سازی مثل unity , unreal ,.... استفاده کن(یکمی هم سیستمت را ارتقا بده)
    ولی به نظر من آخرش هیچی andengine نمیشه !!!
    آخرین ویرایش به وسیله dasssnj : پنج شنبه 05 تیر 1393 در 17:43 عصر

    Write Once, Run Anywhere

  18. #18

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    خب اون بازیا کار یه نفر نیست . چند تا برنامه نویس و گرافیست و صدا ساز و.... باید با هم همکاری کنن.
    من اگه همون هلیکوپتر نجات را بسازم کلامو میندازم هوا

    cut the rope که کار من و تو نیست آخه . نباید انتظار داشته باشی راحت بتونی مثل شو بسازی.
    -----------------------------------------------

    اگه می خوای کد بزنی andengine خوبه و انتظارات را برآورده می کنه . اگه می خوای بازیت بهتر باشه و کد زنیت یکم سخت تر باشه cocos2d خوبه (البته من باش زیاد کار نکردم).
    اگه نمی خوای زیاد کد بزنی و با موس رابطت بهتره ()از ابزار های بازی سازی مثل unity , unreal ,.... استفاده کن(یکمی هم سیستمت را ارتقا بده)
    ولی به نظر من آخرش هیچی andengine نمیشه !!!
    اونش رو میدونم همون هلکوپتر نجات هم یک تیم درست کردن بیشتر خواستم بدونم بازی خوب با andengine چی هست

  19. #19
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    من که با construction city خیلی حال میکنم. از صد تا بازی سه بعدی هم بهتره

    Write Once, Run Anywhere

  20. #20

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    یک سوال

    توی بازی سازی محدودیت حافظه چطور پوشش داده میشه ؟؟؟

    مثلا الان یک برنامه ساده که میسازیم، اگر بک گراند یک عکس با کیفیت باشه یا توی صفحه چند تا عکس با کیفیت باشه ممکنه روی بعضی از گوشی ها کرش کنه

    که خب این خطا برمیگرده به out of memory و بحث حافظه رم محدود هر برنامه

    حالا توی بازی این اتفاق میفته یا خود موتور بازی در پشت کار بهینه سازی های لازم رو انجام میده ؟

  21. #21
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    والا من که بیست تا عکس برای اجزای بازی لود میکنم و روی هر کدوم کارایی مثل چرخش و حرکت و ... انجام میدم اصلا آخ هم نمیگه
    مثلا یه عکس داشتم که باید پشت منوی بازی می چرخید . من هر 0.02 ثانیه یه درجه می چرخوندمش . حالا فکر کن دو دقیقه هر ثانیه ش 50 بار این کار انجام میشد !!! ولی اصلا یه ذره هم سرعت اجرای بازی کم نشد.
    یا از انیمیشن های دارای فریم های زیاد که باید تکرار میشد استفاده می کردم توی گوشی تک هسته ای با رم 512 اصلا کمبود سرعت یا کرش ندیدم.
    موتورش خوب عمل میکنه انصافا . قابلیت هایی هم که میزاره راضی کنندس برای من.

    Write Once, Run Anywhere

  22. #22

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    انیمیشن گذاشتن واسه عکس باعث پر شدن حافظه نمیشه

    لود کردن عکس های با کیفیت باعث خطا میشه

    بازی رو روی گوشی های galaxy S3 یا htc با ورژن اندروید پایین امتحان کن ببین چی میشه

    یا با جنی موشن، اندروید 2.3، رم دستگاه رو بیار بین 128 تا 256 و اندازه صفحه هم 720*1200 باشه

    بعد بازی رو ران کن

    سعی کن از عکس های با اندازه بزرگتر و با کیفیت تر استفاده کنی، ببین بازی کرش میکنه یا نه

    اگر در این حالات کرش نکنه، من حاضر برنامه های اندرویدم رو هم با اندانجین بزنم !!!

  23. #23
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    والا من چون با گوشی تست می کنم جنی موشن ندارم
    ولی بازی های موجود را میتونین تو جنی موشن تست کنین. به منم بگین
    راستی توی سمپل خودش یه چیزی به عنوان بنچمارک داره که توش کلی عکس لود میکنه . اونم یه نگاه بندازین.(github)

    Write Once, Run Anywhere

  24. #24

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    خب عیب نداره، مشخصات گوشی چی هست ؟؟؟

    این دو تا کد رو روی گوشی اجرا کن، بعد نتیجه رو به من بگو تا بگم گوشیت قابلیت کرش کردن داره یا نداره

            Runtime rt = Runtime.getRuntime();        long maxMemory = rt.maxMemory();
    ActivityManager am = (ActivityManager) getSystemService(ACTIVITY_SERVICE);
    int memoryClass = am.getMemoryClass();
    Log.d("memory class", "max: " + maxMemory + ", class: " + memoryClass);


    این کد اندازه حافظه برای هر برنامه رو میده

    این کد هم که اندازه صفحه گوشی رو

            DisplayMetrics metrics = this.getResources().getDisplayMetrics();        width = metrics.widthPixels;
    height = metrics.heightPixels;


    اگر اندازه حافظه برنامه کمتر یا مساوی 64 باشه خیلی احتمال کرش کردن هست

    در این صورت 4-5 تا عکس با کیفیت بالا و اندازه مثلا 720*1200 توی یک فایل بازی بذار، بازی که ران کردی اگه کرش نکرد یعنی اند انجین کارش درسته

    اطلاعات بیشتر در مورد کرش کردن موقع کار با عکس

  25. #25
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    اینا مشخصات گوشیم :
    اکسپریا مینی پرو اندروید 4.4.2 Kitkat تک هسته ای . 512 رم . 480*320 سه اینچ صفحه . حافظه ی heap هم 128mb .
    تست می کنم نتیجه را می گم.

    Write Once, Run Anywhere

  26. #26

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    اینا مشخصات گوشیم :
    اکسپریا مینی پرو اندروید 4.4.2 Kitkat تک هسته ای . 512 رم . 480*320 سه اینچ صفحه . حافظه ی heap هم 128mb .
    تست می کنم نتیجه را می گم.
    یا خدا !!! هیپ 128 ؟؟؟ اینطوری که فک نمیکنم راحت کرش کنه

    با AVD امتحان کن پس، هیپ رو بذار 32 و اندازه صفحه 720*1200 ببین چی میشه

    مرسی

  27. #27
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    نه دیگه من اکسپریا زد اولترا هم دارم هیپش 512 هست . رمش 2 GB . چیزی نیست (البته با دستکاری فایل build.prop میشه هیپ را کم و زیاد کرد ولی اینا که گفتم از اول همین طور بوده)
    نتیجه ی تست مینی پرو :
    memory :50331648
    class : 48
    width : 320
    height : 459 (بدون استاتوس بار و دکمه های مجازی)

    Write Once, Run Anywhere

  28. #28

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    تعجب من درست بود، پس هیپ مینی پرو 128 نیست

    هیپ گوشی کلاس 48 هست و به هر برنامه 50 مگابایت از رم رو اختصاص میده

    هیپ زد اولترا هم من اگر درست یادم باشه 196 هست

  29. #29
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    پس چرا توی فایل build.prop جلوی dalvik.vm.heap.size نوشته 512mb ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    Write Once, Run Anywhere

  30. #30

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    پس چرا توی فایل build.prop جلوی dalvik.vm.heap.size نوشته 512mb ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دیگه اینو نمیدونم چرا اونجا اینطوری نوشتن

    اما اینکه قطعی بفهمی سایز هیپ چقدره از همون کد استفاده کن

  31. #31
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    ok .
    فردا یه سری عکس بزرگ با اندانجین لود می کنم نتیجه را می گم. (شمام یه سری به سمپل اندانجین بزن بنچمارکشو تست کن جاش عکس های بزرگ بزار و... البته باید تو کدش تغییراتی بدی که اگه ندی کرش میکنه.)
    ممنون.

    Write Once, Run Anywhere

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار badname
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی
    پست
    327

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    ok .
    فردا یه سری عکس بزرگ با اندانجین لود می کنم نتیجه را می گم. (شمام یه سری به سمپل اندانجین بزن بنچمارکشو تست کن جاش عکس های بزرگ بزار و... البته باید تو کدش تغییراتی بدی که اگه ندی کرش میکنه.)
    ممنون.
    4.4.4 ام تا چند وقت دیگه میرسه واسه گوشیت از رام های legacy استفاده میکنی ؟
    ما هم منتظر نتیجه هستیم سریع برسون خبرارو

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار badname
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی
    پست
    327

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    نقل قول نوشته شده توسط poorman مشاهده تاپیک
    انیمیشن گذاشتن واسه عکس باعث پر شدن حافظه نمیشه

    لود کردن عکس های با کیفیت باعث خطا میشه

    بازی رو روی گوشی های galaxy S3 یا htc با ورژن اندروید پایین امتحان کن ببین چی میشه

    یا با جنی موشن، اندروید 2.3، رم دستگاه رو بیار بین 128 تا 256 و اندازه صفحه هم 720*1200 باشه

    بعد بازی رو ران کن

    سعی کن از عکس های با اندازه بزرگتر و با کیفیت تر استفاده کنی، ببین بازی کرش میکنه یا نه

    اگر در این حالات کرش نکنه، من حاضر برنامه های اندرویدم رو هم با اندانجین بزنم !!!
    poorman چرا andengine ؟؟؟
    تعریف unity و unreal engine روبیشتر شنیدم

  34. #34
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    unity و ureal را بریز دور . فقط اند انجین. (نمی دونم چرا ولی خیلی بیشتر باهاش کیف می کنم.)
    فردا هم تست ها را انجام میدم .
    حالا عکس ها را لود می کنم نشونشون هم بدم تو صفحه یا لود کردن کافیه؟ صفحه ی گوشیم که جا نداره آخه .

    ----------------------------------------------------

    از رام pacman که تقریبا ترکیب همه ی رام هاست و کرنل legacy استفاده می کنم.
    ولی زد اولترام رامش رسمیه. (تا آپدیت داره کاریش ندارم)

    Write Once, Run Anywhere

  35. #35

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    نقل قول نوشته شده توسط badname مشاهده تاپیک
    poorman چرا andengine ؟؟؟
    تعریف unity و unreal engine روبیشتر شنیدم
    دلیلش رو توی پست های قبلی تقریبا گفتم

    دنبال یک موتور بازی هستم که بشه کنار برنامه بازی ساخت

    یونیتی رو نمیشه با برنامه کنار هم داشت

    حالا عکس ها را لود می کنم نشونشون هم بدم تو صفحه یا لود کردن کافیه؟ صفحه ی گوشیم که جا نداره آخه .
    من که نمیدونم فرمت بازی سازی چطوریه، یه جوری نشونشون بده دیگه

    البته کامل هم لازم نیست نشونشون بدی، همینکه توی صفحه بازی باشن کافیه

    اون سمپل رو هم فک نکنم هنوز بتونم تغییرش بدم تا بتونم اجراش کنم

  36. #36
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    دوستان مژده بدید !!!
    6 تا عکس خیلی با کیفیت : 2560 در 1600 را توی 5 ثانیه لود کردم بدون کرش ولی یکم سرعت گوشیم اومد پایین ولی همه را بدون مشکل نشان داد . پنج بار هم تست کردم که اتفاقی نبوده باشه.

    عکس ها را با کیفیت اصلی لود کردم و هر کدوم را توی مستطیل های کوچیک نشون دادم !!!
    باورت نمیشه؟ اسکرین شات را ببین.....
    d.jpg

    Write Once, Run Anywhere

  37. #37
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    ---------------------------------------------------------------
    آخرین ویرایش به وسیله dasssnj : پنج شنبه 23 مرداد 1393 در 11:48 صبح دلیل: -------------------------------------------

    Write Once, Run Anywhere

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار badname
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی
    پست
    327

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    دوستان مژده بدید !!!
    6 تا عکس خیلی با کیفیت : 2560 در 1600 را توی 5 ثانیه لود کردم بدون کرش ولی یکم سرعت گوشیم اومد پایین ولی همه را بدون مشکل نشان داد . پنج بار هم تست کردم که اتفاقی نبوده باشه.

    عکس ها را با کیفیت اصلی لود کردم و هر کدوم را توی مستطیل های کوچیک نشون دادم !!!
    باورت نمیشه؟ اسکرین شات را ببین.....
    d.jpg
    به گمونم رو زد اولترا زدی ، رو مینیه بزن که ضعیفه

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار badname
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی
    پست
    327

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    نقل قول نوشته شده توسط poorman مشاهده تاپیک
    دلیلش رو توی پست های قبلی تقریبا گفتم

    دنبال یک موتور بازی هستم که بشه کنار برنامه بازی ساخت

    یونیتی رو نمیشه با برنامه کنار هم داشت



    من که نمیدونم فرمت بازی سازی چطوریه، یه جوری نشونشون بده دیگه

    البته کامل هم لازم نیست نشونشون بدی، همینکه توی صفحه بازی باشن کافیه

    اون سمپل رو هم فک نکنم هنوز بتونم تغییرش بدم تا بتونم اجراش کنم
    آقا با این که دلیلی ندارم منم گول زد این دوستمون بریم سراغ andengine

  40. #40

    نقل قول: معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

    فیلم های آموزشی andEngine تو یو-تیوب پره
    یو-تیوب هم که از تحریم درآمد
    فکر کنم آموزش تصویری بهتر باشه
    https://www.youtube.com/results?search_query=andengine+tutorial


    برای دانلود از این سایت استفاده کنید
    http://convert2mp3.net/

    این سایت هم خیلی میتونه کمک کنه :
    http://www.matim-dev.com/tutorials.html

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: معرفی یک فریم ورک بازی سازی برای اندروید
    نوشته شده توسط orache در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 18 مرداد 1392, 13:53 عصر
  2. سوال: معرفی چند کتاب (pdf) خوب برای یادگیری php (فارسی)
    نوشته شده توسط alih110 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 دی 1388, 08:41 صبح
  3. setup سازی برای برنامه های تحت وب
    نوشته شده توسط mitida در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 بهمن 1387, 13:43 عصر
  4. موتور بازی سازی ایرانی
    نوشته شده توسط shm3dengine در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 20 مهر 1387, 18:15 عصر
  5. موتور بازی سازی ایرانی
    نوشته شده توسط shm3dengine در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 17:35 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •