نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: مشکل در right to left کردن ریبون Dot net bar

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    Exclamation مشکل در right to left کردن ریبون Dot net bar

    با سلام به دوستان
    من وقتی کنترل ریبون Dot net bar رو Right to left می کنم همه چی درسته فقط یه چیزی :
    ریبون بار ها رو که رایت تو لفت می کنی مشکل پیش می یاد یعنی این جوری میشه Untitled.png

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    نقل قول: مشکل در right to left کردن ریبون Dot net bar

    دوستان کسی بلد نیست ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: مشکل در right to left کردن ریبون Dot net bar

    ریبون ها دو قسمت دارن که هر دو رو باید راست چینشون کنی تا درست بشن من به این مشکل خوردم

    روی این دو قسمت همین کاری که گفتم انجام بده

    112221.jpg

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: مشکل در right to left کردن ریبون Dot net bar

    ببخشید پیکانو یکیشو اشتباه کشیدم روی اون آیکون سبز رنگ راست چینش کن

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    نقل قول: مشکل در right to left کردن ریبون Dot net bar

    نقل قول نوشته شده توسط امیر مهرشاد مشاهده تاپیک
    ببخشید پیکانو یکیشو اشتباه کشیدم روی اون آیکون سبز رنگ راست چینش کن
    آخه دوست عزیز وقتی right to left فرم رو فعال می کنم ، همه right to left ها فعال میشه ولی بازم مشکل داره !
    راه حلی نداره ؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل در right to left کردن ریبون Dot net bar

    right to left که انجام بدی،تب ها میره سمت راست و دکمه ضربه در و مابقی میره سمت راست.ولی از اونجایی که کاربر با تب بیشتر کار میکنه و با اون سه تا دکمه خیلی کم کار میکنه،مشکلی پیش نمیاد که

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    نقل قول: مشکل در right to left کردن ریبون Dot net bar

    نقل قول نوشته شده توسط nazanin366 مشاهده تاپیک
    right to left که انجام بدی،تب ها میره سمت راست و دکمه ضربه در و مابقی میره سمت راست.ولی از اونجایی که کاربر با تب بیشتر کار میکنه و با اون سه تا دکمه خیلی کم کار میکنه،مشکلی پیش نمیاد که
    آخه وقتی من می خوام یک پروژه بزرگ مدیریت کتابخانه رو بنویسم که نمی تونم اینجوری باشه !

  8. #8

    نقل قول: مشکل در right to left کردن ریبون Dot net bar

    نقل قول نوشته شده توسط Pedram_Parsian مشاهده تاپیک
    آخه وقتی من می خوام یک پروژه بزرگ مدیریت کتابخانه رو بنویسم که نمی تونم اینجوری باشه !
    چرا نشه؟؟شما خودت بگو.چند بار از این سه تا دکمه استفاده میشه؟وقتی نرم افزار باز باشه که زیاد کاری به اینا نداره.دیدم نرم افزارهایی که تب هاشون سمت راست و این سه تا دکمه سمت چپ که این اشتباه محضه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    نقل قول: مشکل در right to left کردن ریبون Dot net bar

    نقل قول نوشته شده توسط nazanin366 مشاهده تاپیک
    چرا نشه؟؟شما خودت بگو.چند بار از این سه تا دکمه استفاده میشه؟وقتی نرم افزار باز باشه که زیاد کاری به اینا نداره.دیدم نرم افزارهایی که تب هاشون سمت راست و این سه تا دکمه سمت چپ که این اشتباه محضه
    دوست عزیز
    منظورتون از این سه تا دکمه کدوم هاست ؟ اگه منظورتون File و ribbontab1 و 2 هست که اونا خیلی مهم هستند. یعنی چی که عیب نداره این طرف باشه ؟
    آخه چه جوری ؟

  10. #10

    نقل قول: مشکل در right to left کردن ریبون Dot net bar

    شما وقتی right to left انجام میدید دکمه فایل و بقیه تب ها میان سمت راست و سه تا دکمه(close,maximize,minimize) میان سمت چپ که زیاد استفاده نمیشه.واسه من که داره اینجوری میشه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    نقل قول: مشکل در right to left کردن ریبون Dot net bar

    آخه مشکل من چیز دیگه است ...
    توی عکس که میبینین ...
    مال من همون پنجره های اصلیش هم right to left نمیشه !

  12. #12

    نقل قول: مشکل در right to left کردن ریبون Dot net bar

    من اومدم هم right to left فرم رو yes قرار دادم هم ribbon control رو.باید مطمئن بشید که ribbon control رو انتخاب کرده باشید نه button item رو

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: مشکل در right to left کردن ریبون Dot net bar

    public Form1()        {
    InitializeComponent();
    ribbonControl1.RightToLeft = RightToLeft.Yes;
    this.RightToLeft = RightToLeft.Yes;
    }

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    نقل قول: مشکل در right to left کردن ریبون Dot net bar

    نقل قول نوشته شده توسط amir200h مشاهده تاپیک
    public Form1()        {
    InitializeComponent();
    ribbonControl1.RightToLeft = RightToLeft.Yes;
    this.RightToLeft = RightToLeft.Yes;
    }
    خوب این که فرقی نمی کنه ؟ با این که بیام از right to left ، اون رو درست کنم ....

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: سوال: مشکل در right to left کردن
    نوشته شده توسط mohammadreza0123 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 15 مهر 1392, 09:22 صبح
  2. مبتدی: مشکل right to left کردن کنترل ها در vs2008
    نوشته شده توسط mohsen.nsb44 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 23:45 عصر
  3. right to left کردن منو
    نوشته شده توسط bachemosbat در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 14 آبان 1384, 15:20 عصر
  4. right tio left کردن کنترل data bound grid
    نوشته شده توسط sourenaface در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 13 خرداد 1384, 19:53 عصر
  5. Right to left کردن tree view
    نوشته شده توسط GentleGuy در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 04 اردیبهشت 1384, 21:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •