نمایش نتایج 1 تا 38 از 38

نام تاپیک: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    Post [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    از اونجایی که مشکل خودم بود این و میدونم مشکل خیلی ها هم هست گفتم این مطلب رو اینجا بزارم
    مدیر محترم اگه صلاح دیدن مهمش کنن. چون خیلی ها به محض اینکه این مشکل واسشون پیش میاد به کل زده میشن از اندروید استادیو



    اول از همه اینکه Gradle ورژن های مختلفی داره . اینکه اندروید استادیو از کدوم ورژن استفاده کنه بستگی به نسخه خودش داره
    مثلا تو ورژن 0.6 از گردل ورژن 1.10 استفاده میکرد. الان جدیدترین ورژن گردل 1.12 هست که باید دید اندروید استادیو جدید ساپورتش میکنه یا نه
    بگذریم
    شما اول از همه یه New Project بزنید و یه اسمی الکی انتخاب کنید و وارد محیط کد نویسی شوید. بعدش خوده android studio میاد ورژن گردلی که نیاز داره رو دانلود میکنه که معمولا یا سرعت پایینه یا نمیشه. شما میاید همون لحظه کلا برنامه رو میبندید و اگه بسته نشد End Process کنید (تقریبا یه ۲۰ ثانیه بعد)
    برید به آدرس زیر داخل کامپیوتر خودتون:
    C:\Users\<acount name>\.gradle\wrapper\dists

    اینجا محل فایل gradle هست. وقتی این مسیر رو میریید یه پوشه میبینید به اسم زیر:
    gradle-1.10-all یا gradle-1.11-all یا gradle-1.12-all

    اینکه کدوم پوشه باشه بستگی به اندروید استادیو داره که کدومو دانلود کنه. پوشه رو که باز میکنی یه پوشه به نام 6vpvhqu0efs1fqmqr2decq1v12 یا یه چیزی مثل این میبینی
    این یه اسم منحصر به فرد هست که خود اندروید استادیو تعیین میکنه و هر وقتم یه چیزی هست
    خوب رسیدیم به اصل ماجرا: روی پوشه دابل کلیک کنید. کارو همینجا ول کنید و برید به آدرس زیر:
    http://www.gradle.org/downloads

    این صفحه دانلود گردل هست. آخرین ورژن رو بالای صفحه میزنه و ورژن های قدیمی تر رو پایین تر صفحه توی یه اسکرول که نوشته choose version
    بسته به ورژنی که خوده اندروید استادیو توی مرحله قبل دانلود کرده بود یکی رو انتخاب کنید
    هر ورژنی که انتخاب میکنید واستون ۳تا فایل میاره:
    gradle-1.12-all.zip

    gradle-1.12-bin.zip

    gradle-1.12-src.zip


    شما all رو انتخاب کنید و دانلود کنید. بعد از دانلود فایل zip رو مستقیم انقال بدین به
    C:\Users<acount name>\.gradle\wrapper\dists\gradle-1.10-all\6vpvhqu0efs1fqmqr2decq1v12
    (دقت کنید شاید آدرس من با شما فرق کنه ولی کلیتش یکیه)

    تموم شد. حالا یه پروژه دیگه باز کنید و خودش کارارو انجام میده.

    نکته۱: همیشه برای بار اول به پروکسی یا v پی ان متصل باشید تا یه یکسری سینک ها کوچیک که واجبه انجام بشه. بعدش دیگه نیاز نیس
    نکته۲: بعد از اینکه کار gradle تموم شد اندروید استادیو میاد maven هم چک میکنه و آپدیت میکنه . حجمش تقریبا ۱۲۰ مگ هست و دیگه اینو نمیشه کاریش کرد و باید با خوده اندروید استادیو دانلود بشه


    بعد از همه این کارا برید داخل ستینگ و work offline گردل رو تیک بزنید . میتونید work offline قسمت maven هم تیک بزنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    دوست عزیز ممنون از آموزش خوبتون

    یک سوال داشتم . مسیری که ذکر کردین رو رفتم ولی هیچ کدم از این پوشه ها وجود نداره توش .

    عکس زیر رو ببنیند :

    33.JPG

    من الان gradle-2.0-all.zip رو دانلود کردم .

    میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم الان ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    یه پروژه new بزن و بزار ۱دقیقه بگذره و خوده اندروید استادیو پوشه رو بسازه.
    بعدش از برنامه بیا بیرون و برو به آدرس بالا که گفتم
    الان آخرین ورژن گردل ۲ هست. مسلما میاد آخرین ورژن رو دانلود میکنه دیگه

  4. #4
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    دانلود شدن maven را کجا نشون میده؟ (درصد پیشرفت دانلود را میگم)

    Write Once, Run Anywhere

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    دانلود شدن maven را کجا نشون میده؟ (درصد پیشرفت دانلود را میگم)
    تو ورژن جدید اندروید استادیو maven رو خودش آپدیت کرده و نیازی نیس کاریش کنی

  6. #6
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    آقا من گردل دانلود کردم همون نسخه ای که می خواست . بعد توی اون پوشه ای که گفتید ریختمش ولی بازم ارور سینک میده . چیکار کنم؟

    Write Once, Run Anywhere

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    آقا من گردل دانلود کردم همون نسخه ای که می خواست . بعد توی اون پوشه ای که گفتید ریختمش ولی بازم ارور سینک میده . چیکار کنم؟
    همیشه برای بار اول راه اندازی به وی p ان یا پروکسی متصل باشید تا یه سری sync های اولیه انجام بشه و بعدش دیگه نیاز نیست
    بعد برید تو تنظیمات gradle و work offline رو تیک بزنید

  8. #8

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    این تصویر از مسیر gradel. در سیستم من!

    من اون گردل ورژن 2.2 رو دان کردم !
    ولی بازم نشد!


    من بقیه آدرسو ندارم،
    wrapper\dists چرا؟

    بازم خطای سینک نشدن گردل و میبینم توی پروژم.

  9. #9

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    نکته مهم دیگه هست که کاربر slr560 ذکر نکردند :
    به نام گریدل هایی که از gradle.org به صورت zip دانلود میکنید توجه کنید.گریدل باید دقیقا همنام با گریدلی باشد که اندروید استدیو قصد سینک کردن و دانلود آن را دارد باشد.
    مثلا اندروید استدیو در سینک شدن و دانلود فایل gradle-1.10-all.zip با خطا مواجه میشود و فایل دانلودی شما از سایت گریدل با نام gradle-1.10-all3.zip می باشد.در این مثال کافیست 3 را از نام گرید حذف کنید تا گریدلی که دانلود کرده اید همان باشد که اندروید استدیو می خواهد ...

  10. #10

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    البته بعد از سینک شدن گریدل باید منتظر باشید تا دیتاهای maven هم از سایت maven.org دانلود بشه

  11. #11

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    یه خییری لطف کنه آموزش درستشو بذاره
    یا این آموزش اشتباهه یا تو ورژن جدید تغییر کرده. نه مسیر wrapper هست نه فایل gradle.x.x.all.zip

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    نقل قول نوشته شده توسط donyayesabz مشاهده تاپیک
    یه خییری لطف کنه آموزش درستشو بذاره
    یا این آموزش اشتباهه یا تو ورژن جدید تغییر کرده. نه مسیر wrapper هست نه فایل gradle.x.x.all.zip
    سرچ کن برادر
    https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%D9%85%D9%87

  13. #13

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    سلام دوستان.
    به کمک فوری شما نیاز دارم.
    http://s6.uplod.ir/i/00688/gn98j7low0mt.png
    مشکل از کجاست و چگونه حل می شه؟ لطفا سریع جواب بدید.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    نقل قول نوشته شده توسط mohsenbostan مشاهده تاپیک
    سلام دوستان.
    به کمک فوری شما نیاز دارم.
    http://s6.uplod.ir/i/00688/gn98j7low0mt.png
    مشکل از کجاست و چگونه حل می شه؟ لطفا سریع جواب بدید.
    خودش گفته که چیکار کن که
    به فایل gradle.properties برو . یه خط هست به این شکل :
     org.gradle.jvmargs=-Xmx2048m -XX:MaxPermSize=512m -XX:+HeapDumpOnOutOfMemoryError -Dfile.encoding=UTF-8

    اگه جلوش یه علامت # هست برش دار تا فعال بشه.
    یه مقدار داره به اسم org.gradle.jvmargs=-Xmx2048m که مقدار 2048 ظرفیت heap هست
    به نظر میرسه رم سیستم شما کمه . برای همین اندروید استادیو گفته برو این 2048 رو به 1024 تغییر بده .
    دقت کن فقط عدد رو عوض کنی

  15. #15

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    سلام دوستان من هر چقدر صبر میکنم این میمونه

    Untitled.jpg

    اون فایل wrapper هم ایجاد نمیشه چیکار کنم ؟

  16. #16

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    نقل قول نوشته شده توسط farzamking مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من هر چقدر صبر میکنم این میمونه

    Untitled.jpg

    اون فایل wrapper هم ایجاد نمیشه چیکار کنم ؟
    اگر به اینترنت وصل میشی و بعد Sync خیلی طول میکشه باید به فایل buil.gradle مربوط به project نگاه کنی و اگر جایی ()jCenter دیدی اونو تبدیل کنی به ()mavenCentral. دلیلشم اینه که در اقدامی نمادین از طرف ()jCenter در همین هفته گذشته تحریم شدیم...!!

    پ.ن: دوستانی که تهران هستند اگر یه موقع جناب ظریف رو دیدن بگین خواهشا به تحریم ها دست نزن...!! بگین به همین مقدار قبلی راضی هستیم خواهشا بیشترش نکن...!!

  17. #17

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    سلام دوستان من تا حالا چندین بار اندورید استودیو رو نصب کردم و حذف کردم و با فیلتر**** میرم به برنامه ولی سینک شدن خیلی طول میکشه در ضمن تو پوشه gradle. هیچ وقت پوشه ی wrapper باز نمیشه اینو چیکار کنم ؟ می بخشید اقای slr560 امکانش هست با team viewer برای من اندورید استودیو رو نصب کنید یا راهنماییم کنید ؟
    کار واجب دارم

  18. #18
    کاربر جدید آواتار hojat ghasemi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Currently living in Kerman,Iran but I am trying to migrate to Canada as an international student.
    پست
    10

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    نقل قول نوشته شده توسط farzamking مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من تا حالا چندین بار اندورید استودیو رو نصب کردم و حذف کردم و با فیلتر**** میرم به برنامه ولی سینک شدن خیلی طول میکشه در ضمن تو پوشه gradle. هیچ وقت پوشه ی wrapper باز نمیشه اینو چیکار کنم ؟ می بخشید اقای slr560 امکانش هست با team viewer برای من اندورید استودیو رو نصب کنید یا راهنماییم کنید ؟
    کار واجب دارم
    (سوالش از خیلی وقت پیشه ولی دیدم کسی جواب نداده و مشکل خیلی از دوستان هم هست )
    اندروید استودیو تا وقتی که مجبور نشه فولدر با نام C:\Users\<your computer name>\.gradle\wrapper رو نمیسازه برای این منظور شما باید توی اون دایرکتوری ای که پروژه های اندروید استودیو ذخیره میشن برید و همه اون فولدر های مربوط به پروژه ها رو پاک کنی و بعدش هم با باز کردن اندروید استودیو یه پروژه ی اندرویدی دلخواه رو که از قبل دارین, import کنید(توجه کنید باید ایمپورت کنید نه اینکه یک پروژه جدید بسازید)
    خود اندروید استودیو بهتون پیغام میده که باید wrapper رو دوباره راه اندازی کنم شما ok رو کلیک کنید
    حالا دیگه فولدر موردنظر و زیر شاخه هاش رو داریم و میتونیم بقیه کار های لازم برای راه اندازی gradle رو انجام بدیم.
    (راه های دیگه ای هم داره این ساده ترین شون بود.)

  19. #19

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    سلام دوستان عکس زیر را ببینین من چیکار کنم خطا را ؟
    2016-08-15 (10).jpg

  20. #20

    Talking نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    سلام دوستان عزیز
    اگه پوشه wrapper رو تو آدرس گفته شده در مطالب بالا مشاهده نکردید کار زیر رو انجام بدین:
    اندروید استادیو رو باز کنید به آدرس زیر برید
    File--> settings-->Build,Exection, Deployment-->Gradle
    در صفحه باز شده در قسمت project-level settings گزینه use default gradle wrapper(recommended) را انتخاب کنید

  21. #21

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    Error:Unable to start the daemon process.
    This problem might be caused by incorrect configuration of the daemon.
    For example, an unrecognized jvm option is used.
    Please refer to the user guide chapter on the daemon at https://docs.gradle.org/2.14.1/userg...le_daemon.html
    Please read the following process output to find out more:
    -----------------------
    Error occurred during initialization of VM
    Could not reserve enough space for 1572864KB object heap

    آقا من استودیوم 2.2 هست موقع ساخت پروژه این ارور میاد توی گریدل چکار کنمش درست بشه؟

  22. #22

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    با سلام ، من آخرین ورژن اندریود استدوی رو دانلود و نصب کردم و گریدل رو هم خودش دانلود کرد و تو همون پوشه ای که بالا نوشتید قرار داده اما هر وقت پروژه جدید ایچاد می کنم یا پروژه قدیمی وارد می کنم این ارور رو میده ،
    , This version of %1 is not compatible with the version of Windows you're running. Check your computer's system information to see whether you need a x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher
    موقع دانلود اندریود استدیو ننوشته بود 64 یا 32 بیتی ، ویندوز من 32 بیتی هست ، آیا دلیلش فقط همینه ؟ یعنی اندروید استدیو در ویندوز های 32 بیتی همیشه ارور میده ؟
    تصویر ارور رو هم گذاشتم
    Snap4.jpg
    من رفتم در روت اندروید استدیو و بررسی کردم و طبق تصویر زیر به نظرم همون 32 بیتی رو نصب و اجزا کردم ، و ارور طبق توضیح بالا به قوت خودش باقی هست و نمیدونم چکار کنم لطفا یکی منو راهنمایی کنه ممنون میشم
    photo_2016-11-01_15-51-43.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله aydin321 : سه شنبه 11 آبان 1395 در 20:24 عصر

  23. #23

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    من اون کاری رو که گفتین کردم ولی نشد این ارور رو میده:
    123.jpg

  24. #24

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    مشکلم برطرف نشد .ولی اخرین نسخه gradle رو دانلود کردم و. انتقال دادم به پوشه مربوطه و نرم افزار رو ران کردم که بعد از سینک درست شد اما نکته اینجاست با هر بار باز کردن نرمافزار باید به نت وصل باشم تا ارور نده اگه نت نباشه بازم همون ارور رو میده راهی هست؟
    Untitled.png
    آخرین ویرایش به وسیله arash.arya43 : جمعه 02 تیر 1396 در 22:44 عصر

  25. #25

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    سلام.
    یه سوال داشتم . به ازای هر پروژه جدیدی که میسازیم باید به گریدل بهش اضافه کنیم ....راهی وجود نداره که هر بار پروژه جدیدی ایجاد می کنیم از یک گریدل استفاده کنیم.

  26. #26

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    Capture.PNG
    متأسفانه هر چند روز با این خطا مواجه میشم آدمو زده میکنن از برنامه نویسی اندروید

    میشه یکی روشنم کنه این چه سری داره که اینطور میشه منم نمیدونم علتش چیه و آدرس گریدل هم درسته

    منتظر پاسختون هستم.

    باتشکر

  27. #27

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    سلام
    چند وقته پروژه جدید که ایمپورت میکنم این ارور گردل رو میده
    خودم که پروژه جدید new میکنم مشکلی نداره کامل سینک میشه ولی پروژه های دیگه رو که ایمپورت میکنم این ارور رو میده همش
    Untitled.png

  28. #28

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    سلام
    من اصلا پوشه .gradle ندارم ..

  29. #29

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    روش فقط این:
    https://github.com/backtory/fod

  30. #30
    کاربر تازه وارد آواتار adel28
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    ایران
    پست
    54

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    بعضي كتابخانه ها به هيچ عنوان سينك نمي كنه.
    مثلا براي استفاده از كتابخانه زير خطا مي گيرم:


    compile 'com.android.support:design:23.0.0'




    بت قفند شكن هم به نتيجه نرسيدم.راه حل چيه؟

  31. #31

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    سلام دوست عزیز اگر با اضافه کردن ماژول ها مشکل داری از قند شکن c.i.s.c.o استفاده کن بیشتر قند شکن ها مشکل دارن و گوگل میتونه اون ها رو شناسایی کنه همچنین سعی کن از اخرین ورژن یا یکی مانده به اخرین ورژن استفاده کنی.
    خیلی ها برای اضافه کردن ماژول HITGIF:TextFieldBoxes مشکل دارن در عکس های پایین این مشکل با ست کردن ورژن ها حل میشه همچنین بقیه ماژول ها .

    Module2.png

    Module1.png

    Module3.jpg

  32. #32

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    سلام. یه ارور دارم قبل خروجی گرفتن با برنامه اندروید استودیو ورژن 2.3.3 سی و دو بیتی پرتابل .. با فیلترشکن هم دانلود میکنه همه چیزی که لازم داره ولی این ارور رفع نشد هرکاری کردم موقع خروجی گرفتن.لطفا راهنمایی مرحله به مرحله بفرمائید برای رفعش.تصویر ارور پیوست میکنم.ممنون
    Untitledtt.png
    آخرین ویرایش به وسیله apameh : دوشنبه 27 فروردین 1397 در 22:45 عصر

  33. #33

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    دوستان یه وب ویو دارم که یه بنر از یه سایت رو توی اپلیکیشن اندروید نمایش میده میخوام وقتی کاربر روی بنر کلیک کرد تا 24 ساعت بعد وب ویو قابل کلیک نباشه

    از این کد استفاده کردم میدونم باید از تابع if استفاده کنم ولی نمیدونم قسمت run چه کدی قرار بدم ممنون میشم کمک کنید


    final WebView myWebView = (WebView) findViewById(R.id.webView);
    myWebView.loadUrl("https://www.google.com/");
    myWebView.setWebViewClient(new WebViewClient());
    WebSettings webSettings = myWebView.getSettings();
    webSettings.setJavaScriptEnabled(true);
    new Timer().schedule(new TimerTask() {

    @Override
    public void run() {

    <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>و

    return true;
    }
    });
    }
    }, 86400000);

  34. #34

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    Thank you for posting useful information.

  35. #35

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    این چی میگه
    http://uupload.ir/files/dgxy_new_bitmap_image.bmp

    خواهشا کمک کنید...!!!!!

  36. #36

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    اینم یه راه حل دیگه
    https://barnamenevis.org/showthread.p...AF%DB%8C%D9%88

  37. #37

    Unhappy نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    نقل قول نوشته شده توسط slr560 مشاهده تاپیک
    از اونجایی که مشکل خودم بود این و میدونم مشکل خیلی ها هم هست گفتم این مطلب رو اینجا بزارم
    مدیر محترم اگه صلاح دیدن مهمش کنن. چون خیلی ها به محض اینکه این مشکل واسشون پیش میاد به کل زده میشن از اندروید استادیو



    اول از همه اینکه Gradle ورژن های مختلفی داره . اینکه اندروید استادیو از کدوم ورژن استفاده کنه بستگی به نسخه خودش داره
    مثلا تو ورژن 0.6 از گردل ورژن 1.10 استفاده میکرد. الان جدیدترین ورژن گردل 1.12 هست که باید دید اندروید استادیو جدید ساپورتش میکنه یا نه
    بگذریم
    شما اول از همه یه New Project بزنید و یه اسمی الکی انتخاب کنید و وارد محیط کد نویسی شوید. بعدش خوده android studio میاد ورژن گردلی که نیاز داره رو دانلود میکنه که معمولا یا سرعت پایینه یا نمیشه. شما میاید همون لحظه کلا برنامه رو میبندید و اگه بسته نشد End Process کنید (تقریبا یه ۲۰ ثانیه بعد)
    برید به آدرس زیر داخل کامپیوتر خودتون:
    C:\Users\<acount name>\.gradle\wrapper\dists

    اینجا محل فایل gradle هست. وقتی این مسیر رو میریید یه پوشه میبینید به اسم زیر:
    gradle-1.10-all یا gradle-1.11-all یا gradle-1.12-all

    اینکه کدوم پوشه باشه بستگی به اندروید استادیو داره که کدومو دانلود کنه. پوشه رو که باز میکنی یه پوشه به نام 6vpvhqu0efs1fqmqr2decq1v12 یا یه چیزی مثل این میبینی
    این یه اسم منحصر به فرد هست که خود اندروید استادیو تعیین میکنه و هر وقتم یه چیزی هست
    خوب رسیدیم به اصل ماجرا: روی پوشه دابل کلیک کنید. کارو همینجا ول کنید و برید به آدرس زیر:
    http://www.gradle.org/downloads

    این صفحه دانلود گردل هست. آخرین ورژن رو بالای صفحه میزنه و ورژن های قدیمی تر رو پایین تر صفحه توی یه اسکرول که نوشته choose version
    بسته به ورژنی که خوده اندروید استادیو توی مرحله قبل دانلود کرده بود یکی رو انتخاب کنید
    هر ورژنی که انتخاب میکنید واستون ۳تا فایل میاره:
    gradle-1.12-all.zip

    gradle-1.12-bin.zip

    gradle-1.12-src.zip


    شما all رو انتخاب کنید و دانلود کنید. بعد از دانلود فایل zip رو مستقیم انقال بدین به
    C:\Users<acount name>\.gradle\wrapper\dists\gradle-1.10-all\6vpvhqu0efs1fqmqr2decq1v12
    (دقت کنید شاید آدرس من با شما فرق کنه ولی کلیتش یکیه)

    تموم شد. حالا یه پروژه دیگه باز کنید و خودش کارارو انجام میده.

    نکته۱: همیشه برای بار اول به پروکسی یا v پی ان متصل باشید تا یه یکسری سینک ها کوچیک که واجبه انجام بشه. بعدش دیگه نیاز نیس
    نکته۲: بعد از اینکه کار gradle تموم شد اندروید استادیو میاد maven هم چک میکنه و آپدیت میکنه . حجمش تقریبا ۱۲۰ مگ هست و دیگه اینو نمیشه کاریش کرد و باید با خوده اندروید استادیو دانلود بشه


    بعد از همه این کارا برید داخل ستینگ و work offline گردل رو تیک بزنید . میتونید work offline قسمت maven هم تیک بزنید
    سلام من امروز اولین روز هست که میخوام شروع کنم به یادگیری اندروید و برای اولین بار اندروید استدیو نصب کردم و با مشکل Sync درGradle مواجه شدم که کلافه کننده شده
    من ابتدا اندروید استدیو نسخه باندل نصب کردم آدرس sdk و ذخیره کردم در کل sdk نسخه باندل و نگه داشتم بعد خود برنامه رو کلا آنیستال کردم و بعد آخرین ورژن اندروید استدیو رو نصب کردم و زمان نصب به صورت پیش فرض خودش مسیر اس دی که از نسخه باندل به جا مونده بود و پیدا کرد درنهایت بعد از نصب و ایجاد پروژه ی جدید اول کار با این ارور مواجه شدم علتش چیه و چیکار کنم برطرف بشه ؟؟
    Failed to open zip file.
    Gradle's dependency cache may be corrupt (this sometimes occurs after a network connection timeout.)
    Re-download dependencies and sync project (requires network)
    Re-download dependencies and sync project (requires network)

    از ابتدای نصب هم وی پی ان سیسکو وصل بوده
    نسخه ی گردل هم ورژن 4.6 هست ممنون میشم کمک کنید

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: [آموزش] حل مشکل سینک شدن gradle در اندروید استادیو و intellij idea

    سلام من مشکل گردل دارم چرا سینک نمیشه؟q22.jpg

تاپیک های مشابه

  1. Gradle و Maven در اندروید استادیو
    نوشته شده توسط slr560 در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 اردیبهشت 1393, 10:12 صبح
  2. مشکل در باز شدن افلاین در اندروید
    نوشته شده توسط soft2fire در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 01 شهریور 1392, 13:55 عصر
  3. مشکل در باز شدن افلاین در اندروید
    نوشته شده توسط soft2fire در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 01 شهریور 1392, 12:54 عصر
  4. مشکل دیده شدن سیستمها در یک شبکه با یک Domain
    نوشته شده توسط sql_qassem در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 11 دی 1382, 14:05 عصر
  5. مشکل حذف شدن pm ها و پیغامها در چند روز اخیر
    نوشته شده توسط المیرا در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 شهریور 1382, 21:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •