نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اعمال دو شرط بر روی یک فیلد

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    518

    اعمال دو شرط بر روی یک فیلد

    سلام به دوستان گل
    من یه جدول امکانات دارم به صورت زیر.
    ask.png
    حالا میخوام order_id هایی رو به من تو دستور سلکت برگردونه که Facility_id اون ها مثلا 1 و 7 باشه.(نه 1 یا 7)
    فارسی ترش یعنی اون سفارشی رو بهم برگردونه که هم امکانات 1 رو داشته باشه و هم امکانات 7 رو
    ممنون میشم اگه راه حلی به بنده نشون بدید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: اعمال دو شرط بر روی یک فیلد


    SELECT Order_Id FROM TestTable
    WHERE Facilities_Id = 1 OR Facilities_Id = 7
    GROUP By Order_Id HAVING COUNT(DISTINCT Facilities_Id) >= 2

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    518

    نقل قول: اعمال دو شرط بر روی یک فیلد

    دوست گرامی بابت راهنماییتون بسیار سپاسگزارم
    فقط امکان داره بفرمایید چجوری میتونم تعداد این رکورد ها رو بدست بیارم . اخه کد زیر رو که قرار دادم نتیجه نداد:
    2
    3
    4

    SELECT count(order_id) FROM TestTable

    WHERE Facilities_Id = 1 OR Facilities_Id = 7
    GROUP By Order_Id HAVING COUNT(DISTINCT Facilities_Id) >= 2



  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    518

    نقل قول: اعمال دو شرط بر روی یک فیلد

    شرمنده اکی شد کد رو به صورت زیر تغییر دادم:
    COUNT(*) OVER () AS TotalRecords

تاپیک های مشابه

  1. نشان دادن پیغام در ASP.NET
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1390, 15:43 عصر
  2. نشان دادن مسیر
    نوشته شده توسط amrabady در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 17 فروردین 1385, 10:01 صبح
  3. نشان دادن فایل های اکروبات در دلفی
    نوشته شده توسط رضا امان در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 06 بهمن 1384, 14:24 عصر
  4. مشکل نشان دادن ایکیو ال sum(price) as pri در کوئیک ریپورت؟
    نوشته شده توسط jirjirakk در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 24 آبان 1382, 21:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •