نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونه می توانیم indexer بسازیم؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار asonline
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    شاهرود
    پست
    54

    چگونه می توانیم indexer بسازیم؟

    چه جوری میشه وقتی که با تابع fopen یه صفحه از وبسایت رو باز می کنیم و با تابع fread بخشی از اون رو می خونیم و در متغیری دلخواه قرار می دهیم، بتونیم تگی مثل:
    کد HTML:
    <a href="http://www.google.com/">Google</a>
    را از متن ذخیره شده در متغیر جدا کرده و آن را به صورت پارامترهایی به شکل زیر در متغیرهای مورد نظر قرار داد؟:

    $Address = "http://www.google.com/";
    $LinkText = "Google";

    لطفا اگه تابع خاصی در php برای این کار وجود داره راهنمایی ام کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    290

    نقل قول: چگونه می توانیم indexer بسازیم؟

    با تابع get_content آشنا بشید فک کنم کارتونو راه بندازه

  3. #3

    نقل قول: چگونه می توانیم indexer بسازیم؟

    نگاه 2 حالت داره یا اطلاعات تو صفحه ثابت هستند یا متغیر.
    برای پیدا کردن حالت اول می توانی راحت با تابع های مانند file_get_contents استفاده کنی. آدرس راهنما: http://www.php.net/manual/en/functio...t-contents.php

    سپس برای تغییر دادن می توانی از regex استفاده کنی preg_replace و توابع مشابه.

    یه کلاس هم بود قبلاً پیدا کردم در این رابطه که خود آن تک تک المان های صفحه را پیدا می کرد و در متغیر می ریخت اسمش رو یادم نیست اما آن هم بسیار عالی بود در این زمینه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    307

    نقل قول: چگونه می توانیم indexer بسازیم؟

    PHP Simple HTML DOM Parser

    اگر صفحه ی شما بعد از لد شدن redirect میشه به صفحه ی دیگه. با file_get_content نمیتونید محتواش رو بخونید. باید از cURL استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. چگونه می توانیم در Vb شماره صفحه و تعداد صفحه گزارش را بدست آوریم
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 07 تیر 1387, 13:45 عصر
  2. چگونه می توانیم مسیر Desktop کاربر را بدست بیاوریم
    نوشته شده توسط ماریا وکیلی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 19 آبان 1384, 08:03 صبح
  3. چگونه می توانیم مسیر فایل اجرایی برنامه ام را پیدا کنم
    نوشته شده توسط ماریا وکیلی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1384, 19:16 عصر
  4. چگونه می توانیم در دلفی 7 Activex بیاوریم
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 10 شهریور 1384, 03:25 صبح
  5. چگونه می توانیم از vb مسیر بانک اطلاعاتی گزارش را تغییر دهیم
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مرداد 1384, 21:42 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •