نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: پر کردن treeView

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    پر کردن treeView

    سلام
    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)        {
    TreeNode treeNode = new TreeNode("Windows");
    treeView1.Nodes.Add(treeNode);


    TreeNode node2 = new TreeNode("C#‎");
    TreeNode node3 = new TreeNode("VB.NET");
    TreeNode[] array = new TreeNode[] { node2, node3 };


    treeNode = new TreeNode("فصل اول", array);
    treeView1.Nodes.Add(treeNode);
    }


    من چطوری میتونم به مثلا ایتم VB.NET یک value هم بدم در انتخاب بتونم ادرس فایل ازش بخونم؟

  2. #2

    نقل قول: پر کردن treeView

    هم میتونی از پراپرتی تگ استفاده کنی هم میتونی یک کلاس بنویسی که از TreeNode ارث میبره و مثلا یک پراپرتی با نام Value توش اضافه کنی.
    مورد اول که راحت تر هم هست:

    TreeNode node3=new TreeNode();
    node3.Text="VB.NET";
    node3.Tag="e:\\a.txt";

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: پر کردن treeView

    مقدار دهی مشکل داره؟
    TreeNode[] array = new TreeNode[dt2.Rows.Count];                        TreeNode treeNode = new TreeNode("");
    for (int b = 1; b <= dt2.Rows.Count; b++)
    {
    array[b].Tag = dt2.Rows[i]["FileName"].ToString();
    array[b].Text = dt2.Rows[i]["Name"].ToString();
    }


    خطا به array[b] میرسه
    آخرین ویرایش به وسیله fakhravari : یک شنبه 08 تیر 1393 در 22:10 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: پر کردن treeView

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)        {
    treeView1.Nodes.Clear();


    try
    {
    DataSet dss = new DataSet();
    dss.ReadXml("tblNodes.xml");
    DataTable dt = dss.Tables[0];


    DataRow[] tt = dt.Select("ParentID > 0");
    DataTable qqq = dt.Clone();
    foreach (DataRow d in tt)
    {
    qqq.ImportRow(d);
    }


    int[] IDRow = new int[qqq.Rows.Count];
    for (int i = 0; i < IDRow.Length; i++)
    {
    IDRow[i] = Convert.ToInt32(qqq.Rows[i]["ID"].ToString());
    }




    for (int i = 0; i < dt.Rows.Count; i++)
    {
    int ID = 0;
    try
    {
    ID = Convert.ToInt32(dt.Rows[i]["ID"].ToString());
    }
    catch { ID = 0; }


    DataView dataView = dt.DefaultView;
    dataView.RowFilter = "ParentID = " + ID;
    DataTable dt2 = dataView.ToTable();


    if (dt2.Rows.Count > 0)
    {
    TreeNode treeNode = new TreeNode("");
    List<TreeNode> ss = new List<TreeNode>();
    for (int b = 0; b < dt2.Rows.Count; b++)
    {
    string s = dt2.Rows[b]["Name"].ToString();
    string FileName = dt2.Rows[b]["FileName"].ToString();


    TreeNode node2 = new TreeNode(s);
    node2.Tag = FileName; node2.Text = s;
    ss.Add(node2);
    }


    TreeNode[] array = new TreeNode[ss.Count];
    for (int b = 0; b < ss.Count; b++)
    {
    array[b] = ss[b];
    }


    treeNode = new TreeNode(dt.Rows[i]["Name"].ToString() + "", array);
    treeView1.Nodes.Add(treeNode);


    }
    else
    {
    if (Array.IndexOf(IDRow, Convert.ToInt32(dt.Rows[i]["ID"].ToString())) < 0)
    {
    TreeNode treeNode = new TreeNode(dt.Rows[i]["Name"].ToString());
    treeNode.Tag = dt.Rows[i]["FileName"].ToString();
    treeView1.Nodes.Add(treeNode);
    }
    }
    }
    }
    catch { }
    }

  5. #5

    نقل قول: پر کردن treeView

    وقتی آرایه از اشیا میسازید، باید از تک تک اشیا نمونه بسازید تا بشه استفاده کرد:


    TreeNode[] nodes=new TreeNode[10];
    for(i=0; i<10; i++)
    {
    nodes[i]=new TreeNode("Some Title");
    nodes[i].Tag="e:\\a.txt";
    //...
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: پر کردن treeView

    در مورد parent ها چطوری میتونم تو در تو درست کنم.
    اگه ممکنه یه سمل بزارید

  7. #7

    نقل قول: پر کردن treeView

    واضح تر بگید، درست متوجه نشدم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: پر کردن treeView

    چطوری جدولی داشته باشیم منو تو درتو تعریف کنیم.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    617

    نقل قول: پر کردن treeView

    واسه منوهای تو در تو باید از جدول پدر فرزندی استفاده کرد.
    کد منو، نام منو، کد پدر و فیلدهای مورد نیاز!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: پر کردن treeView

    بله میدونم چطوری داده ها را فراخونی کنم در tree

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: پر کردن treeView

    یه سمپل پیدا کردم.

    جدول Acc_Group < ID_Group - Name_Group
    جدول Acc_Koll > ID_Koll - ID_Group - Name_Koll
    کد ارتباط
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)        {
    OleDbConnection con = new OleDbConnection(ConnectionString);
    con.Open();
    DataSet ds = new DataSet();
    OleDbDataAdapter adapter1 = new OleDbDataAdapter();
    OleDbDataAdapter adapter2 = new OleDbDataAdapter();


    string text1 = "Select ID_Group,Name_Group from Acc_Group";
    string text2 = "Select ID_Group,Name_Koll from Acc_Koll";


    new OleDbDataAdapter(text1, con).Fill(ds, "Acc_Group");
    new OleDbDataAdapter(text2, con).Fill(ds, "Acc_Koll");


    ds.Relations.Add("GroupToKoll", ds.Tables["Acc_Group"].Columns["ID_Group"], ds.Tables["Acc_Koll"].Columns["ID_Group"]);


    foreach (DataRow row1 in ds.Tables["Acc_Group"].Rows)
    {
    TreeNode node1 = new TreeNode();
    node1.Text = row1["Name_Group"].ToString();
    treeView1.Nodes.Add(node1);


    foreach (DataRow row2 in row1.GetChildRows("GroupToKoll"))
    {
    TreeNode node2 = new TreeNode();
    node2.Text = row2["Name_Koll"].ToString();
    node1.Nodes.Add(node2);
    }
    }
    }


    چطوری میتونم تو در تو ترش کنم
    مثلا به String یه بخش اضافه کنم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    617

    نقل قول: پر کردن treeView

    باید تابع بازگشتی بنویسی

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: پر کردن treeView

    عزیز دل برادر خوب میدونم داستانو.
    نمیدونم چطوری پیادش کنم.
    بابا یه کدی چیزی بده

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    617

    نقل قول: پر کردن treeView

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    عزیز دل برادر خوب میدونم داستانو.
    نمیدونم چطوری پیادش کنم.
    بابا یه کدی چیزی بده
    چرا عصابی میشی خو!

    لینک 1
    لینک 2
    لینک 3

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: پر کردن treeView

    مرسی لینک لینک 3

            private static DataTable D1 = new DataTable();        private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    treeView1.Nodes.Clear();


    DataSet PrSet = new DataSet();
    PrSet.ReadXml(@"tree.xml");
    D1 = PrSet.Tables[0];

    Load_tree();
    }
    private void treeView1_AfterSelect(object sender, TreeViewEventArgs e)
    {
    try
    {
    if (treeView1.SelectedNode.Tag.ToString() == "") return;


    if (File.Exists(@"File/" + treeView1.SelectedNode.Tag.ToString()))
    axAcroPDF1.LoadFile(@"File/" + treeView1.SelectedNode.Tag.ToString());
    else
    MessageBox.Show("فایل موجود نمی باشد : " + treeView1.SelectedNode.Text);
    }
    catch { }
    }
    public void Load_tree()
    {
    treeView1.Nodes.Clear();
    foreach (DataRow dr in D1.Rows)
    {
    if (Convert.ToInt32(dr["ParentID"]) == 0)
    {
    TreeNode tnParent = new TreeNode();
    tnParent.Text = dr["Name"].ToString();
    tnParent.Tag = dr["FileName"].ToString();
    string value = dr["ID"].ToString();
    tnParent.Expand();
    treeView1.Nodes.Add(tnParent);
    FillChild(tnParent, value);
    }
    }
    }
    public int FillChild(TreeNode parent, string ID)
    {
    DataRow[] tt = D1.Select("ParentID =" + ID);
    DataTable D2 = D1.Clone();
    foreach (DataRow d in tt)
    {
    D2.ImportRow(d);
    }


    if (D2.Rows.Count > 0)
    {
    foreach (DataRow dr in D2.Rows)
    {
    TreeNode child = new TreeNode();
    child.Text = dr["Name"].ToString().Trim();
    child.Tag = dr["FileName"].ToString();
    string temp = dr["ID"].ToString();
    child.Collapse();
    parent.Nodes.Add(child);
    FillChild(child, temp);
    }
    return 0;
    }
    else
    { return 0; }
    }

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: پر کردن treeView

    من ند ها را داینامیک درست میکنم چطوری میتونم عکس به اونا بدم؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: پر کردن treeView

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    من ند ها را داینامیک درست میکنم چطوری میتونم عکس به اونا بدم؟
    .................................................. .................................................. ..
     treeView1.Nodes.Clear();
    //// set root node of TreeView.
    treeView1.Nodes.Add("طبقات");
    treeView1.Nodes[0].ImageIndex = 0;
    treeView1.Nodes[0].SelectedImageIndex = 0;
    treeView1.Nodes[0].Tag = "RootDB";

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: پر کردن treeView

    خب ادرس عکس از کجا میاد

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: پر کردن treeView

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    خب ادرس عکس از کجا میاد
    یه imageList به فرم اضافه می کنی و عکسها رو می ریزی توش و اندیس هر کدوم از عکسهای داخلش رو به هرکدوم از نودها اختصاص می دی ...
    کد مربوط به اختصاص اندیسها رو هم که توی پست بالا یی گذاشتم

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: پر کردن treeView

    با سلام
    من 3 حالت عکس دارم
    + - و حالت بدون root
    چزوری اعمال کنم بر اساس کد لینک 3 دوستمون
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. روش ذخیره کردن TreeView در دیتابیس(حل شد)
    نوشته شده توسط مطهر در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 27 مهر 1387, 11:51 صبح
  2. Bind کردن TreeView به دیتابیس
    نوشته شده توسط Behnama در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 شهریور 1386, 00:16 صبح
  3. درست کردن TreeView با VB
    نوشته شده توسط mohebbi.saeed در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 08:13 صبح
  4. بایند کردن treeview
    نوشته شده توسط sahra_777 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 30 بهمن 1384, 13:14 عصر
  5. right to left کردن TreeView
    نوشته شده توسط Maryam_y_m در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1384, 17:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •