نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تکرار رکورد با استفاده از for

  1. #1

    تکرار رکورد با استفاده از for

    با سلام من یه فرم دارم که یه سری اطلاعات از کاربر می گیره. حالا میخوام وقتی دکمه ثبت کد را زد یه دستو for بذارم واین اطلاعات یا به عبارتی این رکورد 10 بار تکرار بشه
    دستور for راچند جا امتحان کردم ولی بازهم فقط یه بار این اطلاعات ثبت میشه


    SqlConnection cnc = new SqlConnection();
    SqlCommand command = new SqlCommand();
    SqlDataAdapter adapter = new SqlDataAdapter();
    SqlCommandBuilder builder = new SqlCommandBuilder(adapter);
    DataSet dst4 = new DataSet();

    cnc.ConnectionString = ConfigurationManager.ConnectionStrings["shbtConnectionString"].ToString();

    command.Connection = cnc;
    command.CommandText = "SELECT * FROM tcod";
    adapter.SelectCommand = command;
    adapter.Fill(dst4, "tcod");
    //data_mo
    string dm = "13" + TextBox4.Text + "/" + DropDownList1.SelectedValue + "/" + DropDownList2.SelectedValue;
    for (int i = 0; i < 10; i++)
    {
    DataRow row = dst4.Tables["tcod"].NewRow();
    row["nid"] = dd_nid.SelectedValue;
    row["bid"] = dd_bid.SelectedValue;
    row["oid"] = dd_oid.SelectedValue;
    row["cod"] = TextBox1.Text;
    row["dtamo"] = dm;
    row["shom"] = TextBox3.Text;
    dst4.Tables["tcod"].Rows.Add(row);
    try
    {
    int result = adapter.Update(dst4, "tcod");

    if (result > 0)
    Response.Redirect("pm.aspx");
    else
    Response.Redirect("login.aspx");
    }
    catch
    {
    Response.Redirect("pm.aspx");
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: تکرار رکورد با استفاده از for

    شما میخواهید اطلاعات اون جدول رو در یک datatable دیگه دخیره کنید؟

  3. #3

    نقل قول: تکرار رکورد با استفاده از for

    نه من میخوام هروفت دکمه ثبت زده شده 10 بار به صورت تکراری داخل جدول ثبت بشه
    هرچند اصولی نیست

  4. #4

    نقل قول: تکرار رکورد با استفاده از for

    من میخوام حالتی مثل cross join اتفاق بیفته

تاپیک های مشابه

  1. عدم تکرار رکورد
    نوشته شده توسط Tabrizi123 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 04 اردیبهشت 1388, 00:57 صبح
  2. سوال: مشکل در درج رکورد و استفاده از استثنا
    نوشته شده توسط negarin5340 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 آذر 1387, 09:38 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 25 مهر 1386, 11:37 صبح
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 دی 1385, 15:23 عصر
  5. آپدیت کردن رکورد بدون استفاده از DataGrid
    نوشته شده توسط 3nitro در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 13 تیر 1384, 12:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •