نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مقایسه محتویات دو سایت

  1. #1

    مقایسه محتویات دو سایت

    سلام من با کد زیر 2 تا سایت رو باهم مقایسه می کنم از نظر کد html
    ولی با اینکه 2 تا ادرس یکیه میزنه یکی نیست



    $b1 = file_get_contents('http://google.com/');
    $h1 = file_get_contents('http://google.com/');


    if ($b1 == $h1)
    {
    echo "yeki ast" ;
    }


    else


    {
    echo "yeki nist";


    }
    ?>


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: مقایسه محتویات دو سایت

    خوب وقتی سایت پویا باشه، ممکنه به ازای یک درخواست مشابه، نتیجه های متفاوتی دریافت بشه.

    مثلا: برای هر کاربر یک Token تولید میشه، اگر زمان توی سایت نمایش داده شده باشه، زمان متفاوت هست توی هر درخواست یا مقادیر تصادفی در صفحه تولید بشه و ...

  3. #3

    نقل قول: مقایسه محتویات دو سایت

    بله دقیقا اصلا حواسم به این نکته نبود ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بدست آوردن محتویات یک سایت
    نوشته شده توسط amirepsilon در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 31 تیر 1389, 11:57 صبح
  2. مقایسه محتویات دو کمبوباکس
    نوشته شده توسط rmsaaa در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 03 آذر 1386, 12:22 عصر
  3. توضیح بیشتر راجع به اضافه کردن محتویات به سایت
    نوشته شده توسط merychobi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 15:45 عصر
  4. اضافه کردن محتویات به سایت
    نوشته شده توسط merychobi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 11 اردیبهشت 1386, 15:24 عصر
  5. در گرفتن محتویات htmlیک سایت با idhttpبعضی از کارکتر ها با ؟ مشاهده می شوند
    نوشته شده توسط ali reza omid ali در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 14 اردیبهشت 1385, 15:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •