نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کامپوننت جایگزین برای وب بروزر

  1. #1

    کامپوننت جایگزین برای وب بروزر

    سلام
    من با وب بروزر یک صفحه رو باز میکنم اما با بعضی کد های جاوا اسکریپت مشکل داره.کامپوننت دیگه ای به جای وب بروزر هست که استفاده کنم؟؟؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: کامپوننت جایگزین برای وب بروزر

    خاصیت ScriptErrorsSuppressed رو true کنید احتمالا درست شه!

  3. #3

    نقل قول: کامپوننت جایگزین برای وب بروزر

    نقل قول نوشته شده توسط Saman_12 مشاهده تاپیک
    خاصیت ScriptErrorsSuppressed رو true کنید احتمالا درست شه!

    ممنون قبلا یه اروری میداد الان نمیده....ولی بازم بعضی از عناصر و بخش ها صفحه رو باز نمیکنه.
    در مورد کامپوننت دیگه هم web kit browser رو دانلود کردم و این فایل ها رو تو قسمت reference اضافه میکنم ولی وقتی میخام فایل WebKit.dll رو اضافه کنم ارور میده ولی دوتای دیگه رو اضافه میکنه.
    WebKit.dll
    WebKitBrowser.dll
    WebKit.lnterop.dll

    در ضمن من از ویژوال استودیو 2013 استفاده میکنم.
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید

  4. #4

    نقل قول: کامپوننت جایگزین برای وب بروزر

    دوستان اگه میتونید کمک کنید
    به جای وب بروزر از چه کامپننتی استفاده کنم که به جای IE صفحات رو تو chrome باز کنه.جستجو که کردم web kit broser رو دانلود کردم اما وقتی فایل WebKitBroser.dll رو به برنامه اضافه میکنم کنترل web kit broser به قسمت tool box اضافه نمیشه.من از ویژوال استودیو 2013 استفاده میکنم.
    لطفا راهنمایی کنید

  5. #5

    نقل قول: کامپوننت جایگزین برای وب بروزر

    سلام منم دقیقا همین مشکل شما رو دارم با این تفاوت که من وقتی می خوام webkitborwser رو دانلود کنم سایتش دان هست و امکان دانلود ندارم کسی هست که دل ال ال هاش رو بذاره برای دانلود ممنون میشم

  6. #6

    نقل قول: کامپوننت جایگزین برای وب بروزر

    سلام
    اول مرورگر اینترنت اکسپولوره 11 نصب کن بعد این کد رو بزار تو فرمت
            private static void WebBrowserVersionEmulation()
    {
    const string BROWSER_EMULATION_KEY =
    @"Software\Microsoft\Internet Explorer\Main\FeatureControl\FEATURE_BROWSER_EMULA TION";
    //
    // app.exe and app.vshost.exe
    String appname = Process.GetCurrentProcess().ProcessName + ".exe";
    //
    // Internet Explorer 11. Webpages are displayed in IE11 edge mode, regardless of the !DOCTYPE directive.
    const int browserEmulationMode = 11001;

    RegistryKey browserEmulationKey =
    Registry.CurrentUser.OpenSubKey(BROWSER_EMULATION_ KEY, RegistryKeyPermissionCheck.ReadWriteSubTree) ??
    Registry.CurrentUser.CreateSubKey(BROWSER_EMULATIO N_KEY);

    if (browserEmulationKey != null)
    {
    browserEmulationKey.SetValue(appname, browserEmulationMode, RegistryValueKind.DWord);
    browserEmulationKey.Close();
    }
    }

    بعد اونو تو قسمت لود فرم یا جای دیگه فراخوانی کن به این صورت
      WebBrowserVersionEmulation();

    خب حالا دیگه نیاز به هیچ کامپوننتی هم نداری.من با همه کامپوننت ها کار کردم کلا این کارو بکنی خیلی بهتره
    داخل کد بعضی جاهاش فاصله افتاده اونها رو بردار خودت به کدها نگاه کن هرجا فاصله افتاده بین حروف برش دار تا درست شه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: کامپوننت جایگزین برای وب بروزر

    سلام
    بهترین گزینه Awesomium می باشد

  8. #8

    نقل قول: کامپوننت جایگزین برای وب بروزر

    من کار کردم با همشون این روش که گفتم دیگه نیاز به هیچ کامپوننتی نداره

تاپیک های مشابه

  1. چند کامپوننت چاپ برای دوستان زحمت کش
    نوشته شده توسط rambod51 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 14 خرداد 1383, 22:52 عصر
  2. یک API جایگزین برای mciExecute
    نوشته شده توسط MBeigy در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 مهر 1382, 19:40 عصر
  3. یک جایگزین برای iis 5.1
    نوشته شده توسط mostafa_sh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 تیر 1382, 15:09 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •