نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: استفاده تاریخ شمسی در CrystalReport

  1. #1

    استفاده تاریخ شمسی در CrystalReport

    سلام بچه‌ها...
    من میخوام در بالای گزارشم که از CrystalReport استفاده کردم تاریخ شمسی رو چاپ کنم...
    اگه کسی میتونه ممنون میشم که به من بگه...
    (البته تاریخ شمسی رو توی برنامه دارم و میخوام به CrystalReport منتقل کنم.)
    ________________________
    ارادتمند
    داود عشق برنامه‌نویسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار کم حوصله
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    ایران - مشهد
    پست
    962
    دوست عزیز خود کریستال امکلژانات تاریخ شمسی را دارد
    کافی است آن را انتخاب کنید
    چگونگی ان را کاملا یادم نیست بعد از دسترسی به آن مراحل آن را خواهم گفت
    ولی اگر می خواهید از تاریخ خود استفاده کنید می توانید
    در کریستال یک تکست درون صفحه بندازید و سپس در فرم خود این چنین بنویسید
    با فرض اینکه اسم تکست ما این است text1

    report.text1.settext tarikhshamsi

    با این روش می توان با کریستال ارتباط برقرار کرد

  3. #3
    با سلام
    از اشیای کریستال PrintDate هست که می‌توانید از درون وی‌بی سال و ماه و روز آنرا تنظیم کنید اما در بعضی تاریخها مثل 31 / 6 خطا می‌گیره چرا که در ماههای میلادی ماه 6 روز 31 ام نداره.
    پیشنهاد می کنم از ParameterField استفاده کنید.

  4. #4
    بچه هااز جواباتون ممنون...
    A.Noor جان اگه میشه در مورد ParameterField بیشتر توضیح بده.. :wink:

    ______________
    ارادتمند شما
    داود عشق برنامه‌نویسی

  5. #5
    در محیط طراحی کریستال از منوی insert یک ParameterField روی فرم چاپی بگذارید ( البته نیاز به نامگذاری و تعیین فونت و سایز و ... دارد )
    بعدا در وی‌بی شی کریستال را روی فرم بگذارید و از پراپرتی ParameterFields آن برای تعیین رشته تاریخ گزارشتان استفاده کنید.



    CrystalReport1.ParameterFields(0) = "MyParameterFieldName ;" & MyText & ";True"

  6. #6
    سلام آقای نوری عزیز

    من از این command استفاده کردم ، البته اگر خاطرت باشه ، قبلاً بصورت شخصی از شما پرسیدم ولی متاسفانه نتونستم در کریستال هفت چنین حالتی رو برای سربرگ گزارشات از وبی ارسال کنم ، لطف کنید یک مثال بصورت دانلود در این قسمت قرار دهید که ما استفاده کنم تا مشکل همه دوستان در اینجا حل شود.

  7. #7
    سلام دوست عزیز
    شما اگر همان موقع هم گفته بودید من مضایقه نمی‌کردم

    علی نوربالا

  8. #8
    آقا علی نوربالا از برنامه متشکرم .

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    rouzbeh_cd@hotmail.com
    پست
    147
    اقای علی نوربالا من هم از برنامه تان متشکرم

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    پست
    95
    ار کجا crystall report پیدا کنم؟تو رو خدا کمک !

  11. #11
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    ار کجا crystall report پیدا کنم؟تو رو خدا کمک
    تو CD 2 برنامه نویس.

    فروشگاه برنامه نویس را ببینید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    :))
    هر کی به فکر خویشه! کرامتی به فکر فروش cd هاش!

تاپیک های مشابه

  1. نمایش عکس در CrystalReport
    نوشته شده توسط محسن بابائی در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1388, 00:06 صبح
  2. چجوری میشه خصوصیات یک crystalreport رو در زمان اجرا مشخص کرد
    نوشته شده توسط alineghabi در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 03 بهمن 1385, 17:47 عصر
  3. CrystalReport.Net رجیستر شده
    نوشته شده توسط Pooya_sh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 مهر 1382, 14:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •