نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: PDF Viewer Component

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    PDF Viewer Component

    با سلام
    چه پلاگینی به جز اکروبات میشه استفاده کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    110

    نقل قول: PDF Viewer Component

    با dev express هم میتونی کار کنی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: PDF Viewer Component

    نقل قول نوشته شده توسط asgharjoon2 مشاهده تاپیک
    با dev express هم میتونی کار کنی
    dll مورد نظر میتونید اپلود کنید اگه حجمش زیاد نیست!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    110

    نقل قول: PDF Viewer Component

    dev express dll نیست. یه برنامه است به صورت کامپوننتی رو vs نصب میشه با کلی امکانات زیاد و خوب و زیبا حجمش هم بالاست. اگه خاصتی برو از سایت زیر پیداش کن نصب کن
    soft98.ir

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: PDF Viewer Component

    اسمشو میدین

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: PDF Viewer Component

    دوستان کامپوننتی نیست بدون دردسر باز بشه.
    مثلا همین اکروبات نصب نباشه اجرا نمیشه.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: PDF Viewer Component

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    دوستان کامپوننتی نیست بدون دردسر باز بشه.
    مثلا همین اکروبات نصب نباشه اجرا نمیشه.
    یه دونه webBrowser رو فرم تون بگذارین وفایل رو درونش باز کنین

    this.webBrowser1.Navigate(@"file:///D:\31.pdF#‎‎‎toolbar=0");

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: PDF Viewer Component

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    یه دونه webBrowser رو فرم تون بگذارین وفایل رو درونش باز کنین

    this.webBrowser1.Navigate(@"file:///D:\31.pdF#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎toolbar=0");
    به کمک اکروبات بازش میکنه؟
    مشکلی در سیستم هایی که نصب نیست به وجود نمیاد؟
    آخرین ویرایش به وسیله fakhravari : جمعه 13 تیر 1393 در 08:37 صبح

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: PDF Viewer Component

    اگه اکروبات نصب نباشه ، نمیتونی در وب بروزر بازش کنی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: PDF Viewer Component

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    دوستان کامپوننتی نیست بدون دردسر باز بشه.
    مثلا همین اکروبات نصب نباشه اجرا نمیشه.
    کلاسهای آماده زیادی هست که می تونی استفاده کنی از
    PDF Clown http://www.stefanochizzolini.it/en/projects/clown/

    یا DynamicPDF Viewer for .NET http://www.dynamicpdf.com/View-PDF-.NET.aspx

    ومشهورتزین آنها itextpdf

    وهمچنین pdfviewer-win32 که از این لینک می تونین نمونه برنامه و کلاسش رو دریافت کنین http://code.google.com/p/pdfviewer-win32/downloads/list

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: PDF Viewer Component

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    کلاسهای آماده زیادی هست که می تونی استفاده کنی از
    PDF Clown http://www.stefanochizzolini.it/en/projects/clown/

    یا DynamicPDF Viewer for .NET http://www.dynamicpdf.com/View-PDF-.NET.aspx

    ومشهورتزین آنها itextpdf

    وهمچنین pdfviewer-win32 که از این لینک می تونین نمونه برنامه و کلاسش رو دریافت کنین http://code.google.com/p/pdfviewer-win32/downloads/list
    سلام
    میتونید یک سمپل از itextpdf بزارید فقط برای نمایش pdf

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: PDF Viewer Component

    من از این کامپوننت استفاده میکنم عالیه

  13. #13
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: PDF Viewer Component

    قبلاً در این مورد بحث شده، لطفاً قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید

تاپیک های مشابه

  1. PDF Viewer OCX ریجستر شده
    نوشته شده توسط sabair در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 22 مرداد 1390, 15:04 عصر
  2. pdf viewer برای کامپوننت
    نوشته شده توسط ARA در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 24 تیر 1386, 11:14 صبح
  3. PDF Viewer محدود شده
    نوشته شده توسط Mojgan110 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 08 دی 1385, 23:12 عصر
  4. ThtmlLite HTML Viewer Component
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 03 مهر 1385, 12:12 عصر
  5. pdf viewer component
    نوشته شده توسط masduo در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 29 بهمن 1383, 07:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •