نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: کدبرای خواندن تصاویر

  1. #1

    کدبرای خواندن تصاویر

    سلام
    من یه کددارم که میخوام 2000تاتصویروبخونه ولی نمیدونم چرا هردفعه فقط یکیومیخونه لطفاراهنمایی کنید
    image_files=dir(fullfile(cd,'\*.JPG'));
    current_directory=cd;
    dimension=size(image_files);
    number_of_samples=dimension(1);
    Q=1;
    while (Q<=number_of_samples)


    if Q>=2
    Q=1;
    end

    file_name=image_files(Q).name;
    file=strcat(current_directory,'\',file_name);

  2. #2

    نقل قول: کدبرای خواندن تصاویر

    سلام این را ببینید جواب میده؟

    image_files=dir(fullfile(cd,'\*.JPG'));
    current_directory=cd;
    dimension=size(image_files);
    number_of_samples=dimension(1);
    Q=1;
    for Q=1:number_of_samples
    file_name=image_files(Q).name;
    file=strcat(current_directory,'\',file_name);
    end

  3. #3

    نقل قول: کدبرای خواندن تصاویر

    نه متاسفانه اینم جواب نمیده لطفا یه راهنمایی دیگه بکنید

  4. #4

    نقل قول: کدبرای خواندن تصاویر

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    نه متاسفانه اینم جواب نمیده لطفا یه راهنمایی دیگه بکنید
    فرض کنیم تصاویر شما در فولدری به نام
    C:\myfiles\images
    باشند. با این کار تصاویر، خوانده شده و در سلول myimages قرار می گیرن

    cd 'C:\myfiles\images'
    image_files=dir('*.jpg');
    dimension=size(image_files);
    number_of_samples=dimension(1);
    myimages={};
    for Q=1:number_of_samples
    file_name=image_files(Q).name;
    myimages{Q}=imread(file_name);
    end

  5. #5

    نقل قول: کدبرای خواندن تصاویر

    خب الان اون چیزی که مدنظرم بوداینه من کلا کدروواستون میفرستم ،میخوام تصاویروبخونه(فعلا یه تصویربراتون میفرستم ولی باید2000تاتصویروبخونه ) عملیاتی روی اون انجام میگیره دراخر میخوام که ذخیره کنه تو یه فایلی من بتونم اون فایل روبازکنم و ازتصاویرجدید استفاده کنم،البته یه سری mفایل هست که بایدتوادرس مربوطه کپی بشه تابرنامه اجرابشه الان من نمیدونم اوناروچجوری بفرستم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله sama.66 : پنج شنبه 08 آبان 1393 در 17:38 عصر

  6. #6

    نقل قول: کدبرای خواندن تصاویر

    بالاخره معلوم نشد چیکار می خواهید بکنید.
    فایلهای m را می تونید همه را باهم زیپ کنید و فایل زیپ را در این سایت آپلود کنید:
    http://www.sharefile.ir
    بعد هم لینک اون را بفرستید

  7. #7

    نقل قول: کدبرای خواندن تصاویر

    http://www.sharefile.ir/uploads/1404362434.rar
    file row_finder ra ejra konid

  8. #8

    نقل قول: کدبرای خواندن تصاویر

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    ببینید فکر کنم یه برنامه ای بوده که دستکاری شده لطفا بگید این مقدار Q را برای چی تغییر دادید؟ از اولش این طور بوده یا شما تغییر دادید تا یه فکری واسش بکنیم اگه حکمتی در کار بوده که عیبی نداره ولی اگه کسی تغییر داده فکر کنم کاملا داشته لقمه را دور سر خودش می چرخونده

  9. #9

    نقل قول: کدبرای خواندن تصاویر

    نه این کداصلیه کسی هم دستکاری نکرده،مقدارQ راتغییرندادم

  10. #10

    نقل قول: کدبرای خواندن تصاویر

    الان چند تا تصویر ایجاد میشه کدومش را می خواهید ذخیره کنید؟

  11. #11

    نقل قول: کدبرای خواندن تصاویر

    تصویری که فقط ازپلاکه میخوام سیوبشه،بعداینکه هرچی تصویردارم رو بتونه بخونه نه اینکه فقط یه تصویربخونه نمیدونم حلقشوچجوری تغییربدم که تا تصویراخربتونه بخونه عملیاتوروش انجام بده

  12. #12

    نقل قول: کدبرای خواندن تصاویر

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    تصویری که فقط ازپلاکه میخوام سیوبشه،بعداینکه هرچی تصویردارم رو بتونه بخونه نه اینکه فقط یه تصویربخونه نمیدونم حلقشوچجوری تغییربدم که تا تصویراخربتونه بخونه عملیاتوروش انجام بده
    اینو که می دونم منظورم اینه که آیا متغیر AM ذخیره بشه یا BW ؟

  13. #13

    نقل قول: کدبرای خواندن تصاویر

    AM ذخیره بشه

  14. #14

    نقل قول: کدبرای خواندن تصاویر

    اگه اسم فایل قبلی abc.jpg باشه فایل جدید میشه edited-abc.jpg
    http://www.sharefile.ir/uploads/1404425618.zip

  15. #15

    نقل قول: کدبرای خواندن تصاویر

    خیلی لطف کردید،اگه بخوام فقط خودپلاک ذخیره بشه(یعنی مرحله ی اخر،فکرمیکردم AMفقط تصویرپلاکه نمیدونستم که یه قسمت ازبدنه ماشین هم توی تصویرهست) ونمایش هم داده بشه تغیراتش به چه صورته؟؟

  16. #16

    نقل قول: کدبرای خواندن تصاویر

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    خیلی لطف کردید،اگه بخوام فقط خودپلاک ذخیره بشه(یعنی مرحله ی اخر،فکرمیکردم AMفقط تصویرپلاکه نمیدونستم که یه قسمت ازبدنه ماشین هم توی تصویرهست) ونمایش هم داده بشه تغیراتش به چه صورته؟؟
    باید یه برنامه گیربیارید که بتونه پلاک را جدا کنه. من دقیقا الگوریتمشو نمیدونم

  17. #17

    نقل قول: کدبرای خواندن تصاویر

    خب برنامه ی اصلی همین کارومیکنه اگه شمااجراش کنید میبینیدکه خروجی فقط نمایش تصویرپلاک بودمن میخوام همون ذخیره بشه ،احتمالا AMیک مرحله قبل اون هست

  18. #18

    نقل قول: کدبرای خواندن تصاویر

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    خب برنامه ی اصلی همین کارومیکنه اگه شمااجراش کنید میبینیدکه خروجی فقط نمایش تصویرپلاک بودمن میخوام همون ذخیره بشه ،احتمالا AMیک مرحله قبل اون هست
    http://www.sharefile.ir/uploads/1404671116.zip

  19. #19

    نقل قول: کدبرای خواندن تصاویر

    مرسی ،خط198 ارور میده،I1 رو نمیشناسه

  20. #20

    نقل قول: کدبرای خواندن تصاویر

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    مرسی ،خط198 ارور میده،I1 رو نمیشناسه
    این یکی
    http://www.sharefile.ir/uploads/1404625140.zip

  21. #21

    نقل قول: کدبرای خواندن تصاویر

    خیلی عالی بودواقعاممنونم،فقط این سوال اخرم اینه که میشه توی current_directory یه newfolder بسازم که این تصاویر مستقیماتوی اون ذخیره بشن

  22. #22

    نقل قول: کدبرای خواندن تصاویر

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    خیلی عالی بودواقعاممنونم،فقط این سوال اخرم اینه که میشه توی current_directory یه newfolder بسازم که این تصاویر مستقیماتوی اون ذخیره بشن
    http://www.sharefile.ir/uploads/1404714966.zip

  23. #23

    نقل قول: کدبرای خواندن تصاویر

    ممنون لطف کردید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خواندن تصاویر از بانک و نمایش آنها
    نوشته شده توسط mahtab kf در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 10 آذر 1391, 08:07 صبح
  2. خواندن تصاویر چند فولدر در مطلب
    نوشته شده توسط mohi_rad2009 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 12 شهریور 1389, 23:35 عصر
  3. سوال: ذخیره سازی و خواندن تصاویر در SQL ?
    نوشته شده توسط behnam25214 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 04 اردیبهشت 1389, 23:33 عصر
  4. خواندن تصاویر از وبکم و پخش مستقیم در Windows Media Player
    نوشته شده توسط skflower در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 مرداد 1388, 16:58 عصر
  5. خواندن تصاویر از دیتابیس
    نوشته شده توسط nasimnastaran در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 دی 1384, 21:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •