نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: حرکت فرم با کلیک کردن و نگه داشتن موس

  1. #1

    حرکت فرم با کلیک کردن و نگه داشتن موس

    سلام .
    من فرم ویندوز اپم رو None کردم یعنی کنترل باکس و از این چیزا نداره .
    FormBorderStyle = None
    ولی الان دیگه حرکت نمی کنه . وقتی اجرا می شه فقط یک جا ثابت می ماند . چطور کاری کنم با کلیک برو روی فرم و نگاه داشتن ان کلیک و حرکت موس نرم افزارم هم حرکت کنه ؟

  2. #2

    نقل قول: حرکت فرم با کلیک کردن و نگه داشتن موس


    Const HT_CAPTION As Integer = &H2
    Const WM_NCLBUTTONDOWN As Integer = &HA1


    <Runtime.InteropServices.DllImport("user32.dll") > _
    Public Shared Function SendMessage(hWnd As IntPtr, Msg As Integer, wParam As Integer, lParam As Integer) As Integer
    End Function
    <Runtime.InteropServices.DllImport("user32.dll") > _
    Public Shared Function ReleaseCapture() As Boolean
    End Function




    Private Sub Form1_MouseDown(sender As Object, e As MouseEventArgs) Handles MyBase.MouseDown
    If e.Button = MouseButtons.Left Then
    ReleaseCapture()
    SendMessage(Handle, WM_NCLBUTTONDOWN, HT_CAPTION, 0)
    End If
    End Sub

  3. #3

    نقل قول: حرکت فرم با کلیک کردن و نگه داشتن موس

    یه PictureBox و یا شئی دیگری بسازید و این کد رو براش بنویسید

    Public Class Form1

    Private mPrevPos As New Point

    Private Sub PictureBox1_MouseMove(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles PictureBox1.MouseMove

    Dim delta As New Size(e.X - mPrevPos.X, e.Y - mPrevPos.Y)
    If (e.Button = MouseButtons.Left) Then
    Me.Location += delta
    mPrevPos = e.Location - delta
    Else
    mPrevPos = e.Location
    End If

    End Sub

    End Class
    آخرین ویرایش به وسیله Aryan.Software : پنج شنبه 12 تیر 1393 در 19:47 عصر

  4. #4

    نقل قول: حرکت فرم با کلیک کردن و نگه داشتن موس

    الان اگه موس رو روی PictureBox1 بکشید فرم جابه جا میشه. میتونید از شی دیگه ای هم استفاده کنید. فقط یادتون باشه که خط 7 تا 13 باید در رویداد MouseMove کنترل نوشته بشن
    آخرین ویرایش به وسیله Aryan.Software : پنج شنبه 12 تیر 1393 در 19:47 عصر

  5. #5

    نقل قول: حرکت فرم با کلیک کردن و نگه داشتن موس

    سلام عزیز
    این کد رو تو Mouse_Down فرم مربوطه بنویسید قابل حرکت میشه:
    If e.Button = MouseButtons.Left Then
    Me.Capture = False
    ' Create and send a WM_NCLBUTTONDOWN message.
    Const WM_NCLBUTTONDOWN As Integer = &HA1S
    Const HTCAPTION As Integer = 2
    Dim msg As Message = _
    Message.Create(Me.Handle, WM_NCLBUTTONDOWN, _
    New IntPtr(HTCAPTION), IntPtr.Zero)
    Me.DefWndProc(msg)
    End If


    موفق باشی عزیز
    اگه می خواستی با تصویر فرمت رو حرکت بدی بگو تا کد اونم بزارم.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1402
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    نقل قول: حرکت فرم با کلیک کردن و نگه داشتن موس

    مطلب ارزنده‌ای بود

تاپیک های مشابه

  1. حرکت فرم با کلیک روی آن
    نوشته شده توسط bomb23 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 شهریور 1391, 19:47 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 09 آبان 1390, 19:37 عصر
  3. سوال: حرکت فرم با کلیک بر هر جای صفحه
    نوشته شده توسط rezapassword در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آبان 1387, 22:16 عصر
  4. حرکت دادن فرم با کلیک کردن به هرجای فرم
    نوشته شده توسط ABERTINO در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 22 بهمن 1386, 16:08 عصر
  5. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 07 آذر 1385, 15:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •