نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر تصویر فرم

  1. #1

    تغییر تصویر فرم

    سلام خسته نباشید
    من میخوام یک دکمه روی فرمم بذارم که وقتی کلیک شد یک صفحه باز بشه و بتونی یک تصویراز داخل کامپیوتر انتخاب کنی و همون عکس بشه پس زمینه فرم.
    کسی میتونه راهنماییم کنه؟
    لطفا

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: تغییر تصویر فرم


    OpenFileDialog op = new OpenFileDialog();
    op.Filter = "JPG|*.jpg";
    if (op.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    this.BackgroundImage = Image.FromFile(op.FileName);
    }

  3. #3

    نقل قول: تغییر تصویر فرم

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک

    OpenFileDialog op = new OpenFileDialog();
    op.Filter = "JPG|*.jpg";
    if (op.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    this.BackgroundImage = Image.FromFile(op.FileName);
    }

    آقا یک دنیا تشکر سوالمو دقیقا حل کردی فقط یک مشکل داره اونم اینه که وقتی من برنامه را یکبار میبندم ودوباره باز میکنم دیگه اون تصویری که انتخاب کردم نیست میشه یک راهنمایی درمورد همین مسئله بکنید؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: تغییر تصویر فرم

    نقل قول نوشته شده توسط seied javad مشاهده تاپیک
    آقا یک دنیا تشکر سوالمو دقیقا حل کردی فقط یک مشکل داره اونم اینه که وقتی من برنامه را یکبار میبندم ودوباره باز میکنم دیگه اون تصویری که انتخاب کردم نیست میشه یک راهنمایی درمورد همین مسئله بکنید؟
    هر دو سوال تکراری هستند
    لطاض قبلش جستجو کنید
    برای ذخیره عکس می وتونید از Setting.Setting استفاده کنید
    دقیقاً Setting.Setting را با جستجوی سایت، جستجو کنید تاپیک های زیادی داره
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 27 بهمن 1392, 15:34 عصر
  2. سوال: تغییر Background فرم با تصویر یا فرم ؟
    نوشته شده توسط lmaghsoodi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 27 خرداد 1392, 16:07 عصر
  3. تغییر اندازه فرم بر اساس سایز تصویر
    نوشته شده توسط naser_feb8646 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 فروردین 1392, 00:22 صبح
  4. سوال: تغییر تصویر پس زمینه فرم
    نوشته شده توسط ehsan21 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 03 آذر 1388, 11:15 صبح
  5. تغییر ترتیب فرم ها
    نوشته شده توسط ghaum در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اسفند 1381, 11:07 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •