نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با ارایه ها

  1. #1

    مشکل با ارایه ها

    سلام.
    من میخوام اولین با این کد مقادر رو از دیتابیس میخونم و میزیزم تو دیتابیس.

    $src = array();
    $sqlimg = $connect->prepare("SELECT * FROM `img` WHERE(`refid`=:refid)");
    $sqlimg->execute(array(
    "refid"=>$id
    ));
    foreach($sqlimg as $rowimg){
    $src[]=$rowimg;
    }


    حالا میخوام اولین src رو چاپ کنم و بریزم تو یه متغییر.و اگه اصلا تو ارایه src مقداری وجود نداشت مقدار مشخصی رو چاپ کنم و بریزم توی یک متغییر.
    چجوری این کار رو کنم؟


    Array
    (
    [0] => Array
    (
    [id] => 12
    [0] => 12
    [src] => 1404394454
    [1] => 1404394454
    [refid] => 20
    [2] => 20
    [ip] => ::1
    [3] => ::1
    [date] => 1404394454
    [4] => 1404394454
    )

    [1] => Array
    (
    [id] => 14
    [0] => 14
    [src] => 1404394845
    [1] => 1404394845
    [refid] => 20
    [2] => 20
    [ip] => ::1
    [3] => ::1
    [date] => 1404394845
    [4] => 1404394845
    )

    [2] => Array
    (
    [id] => 15
    [0] => 15
    [src] => 1404394850
    [1] => 1404394850
    [refid] => 20
    [2] => 20
    [ip] => ::1
    [3] => ::1
    [date] => 1404394850
    [4] => 1404394850
    )

    )

  2. #2

    نقل قول: مشکل با ارایه ها

    درود.

    میتونی از حلقه ی foreach استفاده کنی. قبل از حلقه به متغیر src مقدار فالس بده و تو حلقه هر جا دیدی src وجود داشت حلقه رو متوقف کن با دستور break حالا بعد از حلقه اگه مقدار متغیر src فالس بود متن خودت رو نمایش بده وگرنه مقدار خودت رو نشون بده.

    محمد.
    آخرین ویرایش به وسیله MRmoon : جمعه 13 تیر 1393 در 13:07 عصر

  3. #3

    نقل قول: مشکل با ارایه ها

    شرمنده میشه میشه مثالشو بزنید؟نفهمیدم!

  4. #4

    نقل قول: مشکل با ارایه ها

    حل شد.جواب این شد


    /* img select */
    $src = array();
    $imgsql = $connect->prepare("SELECT * FROM `img` WHERE(`refid`=:refid) ORDER BY `id`");
    $imgsql->execute(array(
    ":refid"=>$id
    ));
    foreach($imgsql as $rowimg){
    $src[]=$rowimg;
    }
    $numimg = count($src);
    if($numimg ==0){$srcup='noimg';}
    else{
    for($i=1;$i<=1;$i++){
    $srcup = $src[0][4];
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با ارایه در کلاس
    نوشته شده توسط sara417 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 03 آبان 1391, 10:34 صبح
  2. مشکل با ارایه ها
    نوشته شده توسط mtnam1372 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 10 اردیبهشت 1391, 18:10 عصر
  3. مشکل با ارایه ها؟؟؟
    نوشته شده توسط boysilent در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 29 اسفند 1390, 16:57 عصر
  4. سوال: مشکل با ارایه در C
    نوشته شده توسط vb8334 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 27 شهریور 1389, 22:06 عصر
  5. مشکل با ارایه های عمومی
    نوشته شده توسط saed2006 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 13:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •