نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: مشکل در پارامتر یک تابع درون کلاس

  1. #1

    مشکل در پارامتر یک تابع درون کلاس

    سلام.
    این کلاسو طراحی کردم.
    میخوام مقداری رو از Database بخونم
    که نمیدونم چرا میگه متغییر ingredients مقدار نداره!!
    1.jpg
    و وقتی فراخوانیش میکنم
    2.jpg
    به من دو مرتبه مقدار داخل متغییر session رو نمایش میده.
    در صورتی که من میخوام ابتدا مقادیر session و بعد ingredients را نمایش بده
    store procedure سمت SQL درست جواب میده!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل در پارامتر یک تابع درون کلاس

    شما دارید دوبار return میکنید. اگر دو تا مقدار session و ingredients رو نیاز دارید میتونید یک کلاس بسازید:
    public class MyClass{
    public string session;
    public string ingredients;
    }


    حالا خروجی متد select زو از نوع این کلاس بدید و داخلش یک آبجکت رو با مقادیر دلخواه از این کلاس برگردونید.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در پارامتر یک تابع درون کلاس

    حالا خروجی متد select زو از نوع این کلاس بدید و داخلش یک آبجکت رو با مقادیر دلخواه از این کلاس برگردونید

    میشه بگید کد این قسمتو چجوری باید بنویسم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل در پارامتر یک تابع درون کلاس


    public MyClass select()
    {
    MyClass mc=new MyClass();
    mc.session=".....";
    mc.ingredients=".....";
    return mc;
    }

  5. #5

    نقل قول: مشکل در پارامتر یک تابع درون کلاس

    این کلاسم
    میشه کدیو که میگید رو اینجا اعمال کنید؟
    using System;using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;


    namespace Academy_Asal
    {
    public class Reminder_class
    {
    public Int64 Reminder_srl;
    public string Reminder_id, Reminder_session, Reminder_ingredients;
    public Reminder_class(Int64 R_srl, string R_id, string R_session, string R_ingredients)
    {
    this.Reminder_id = R_id;
    this.Reminder_session = R_session;
    this.Reminder_ingredients = R_ingredients;
    }
    public string Select()
    {
    string session = "";
    string ingredients = "aa";
    (new Academy_datasetTableAdapters.QueriesTableAdapter() ).Academy_reminder_select(this.Reminder_id, ref session, ref ingredients);
    return session;
    // return ingredients;
    }
    }
    }

  6. #6

    نقل قول: مشکل در پارامتر یک تابع درون کلاس

    کسی میتونه کلاس منو اصلاح کنه؟؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل در پارامتر یک تابع درون کلاس

    (new Academy_datasetTableAdapters.QueriesTableAdapter()  ).Academy_reminder_select(this.Reminder_id, ref mc.session, ref mc.ingredients);

  8. #8

    نقل قول: مشکل در پارامتر یک تابع درون کلاس

    این کدو باید کجای کلاسم اضافه کنم؟؟

    public MyClass select()
    {
    MyClass mc=new MyClass();
    mc.session=".....";
    mc.ingredients=".....";
    return mc;
    }

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل در پارامتر یک تابع درون کلاس

    داخل همون کلاس کنار تابع یا یه فایل جداگونه برای این کلاس بسازید.

  10. #10

    نقل قول: مشکل در پارامتر یک تابع درون کلاس

    آقا نمیشه!!
    میشه لطفا همین راهنمایی که کردینو توی کلاس اصلی من اعمال کنید؟؟
    ممنون میشم.
    usingSystem;usingSystem.Collections.Generic;using System.Linq;
    using System.Text;


    namespace Academy_Asal
    {
    public class Reminder_class
    {
    public Int64 Reminder_srl;
    public string Reminder_id, Reminder_session, Reminder_ingredients;
    public Reminder_class(Int64 R_srl, string R_id, string R_session, string R_ingredients)
    {
    this.Reminder_id = R_id;
    this.Reminder_session = R_session;
    this.Reminder_ingredients = R_ingredients;
    }
    public string Select()
    {
    string session = "";
    string ingredients = "aa";
    (new Academy_datasetTableAdapters.QueriesTableAdapter() ).Academy_reminder_select(this.Reminder_id, ref session, ref ingredients);
    return session;
    // return ingredients;
    }
    }
    }

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل در پارامتر یک تابع درون کلاس

    یعنی چی نمیشه؟ خطا داره؟ کلاس رو براش یه فایل کلاس ایجاد کنید و کد ها داخلش بنویسید بعد اونها رو در کدتون بخونید

  12. #12

    نقل قول: مشکل در پارامتر یک تابع درون کلاس

    یعنی MyClass یک کلاس جدا و Reminder_class هم یک کلاس جداگانه باید تعریف بشه؟؟
    using System;using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;


    namespace WindowsFormsApplication6
    {
    public class MyClass
    {
    public string session;
    public string ing;
    public MyClass select()
    {
    MyClass mc = new MyClass();
    mc.session = ".....";
    mc.ing = ".....";
    return mc;
    }
    }
    public class Reminder_class
    {
    public Int64 Reminder_srl;
    public string Reminder_id, Reminder_session, Reminder_ingredients;
    public Reminder_class(Int64 R_srl, string R_id, string R_session, string R_ingredients)
    {
    this.Reminder_id = R_id;
    this.Reminder_session = R_session;
    this.Reminder_ingredients = R_ingredients;
    }
    public string Select()
    {
    (new Academy_datasetTableAdapters.QueriesTableAdapter() ).Academy_reminder_select(this.Reminder_id, ref mc.session, ref mc.ingredients);
    }
    }
    }
    خطا داره؟
    اگه میشه اصلاحش کنید خیلی واجبه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل در پارامتر یک تابع درون کلاس


    namespace WindowsFormsApplication6
    {
    public class MyClass
    {
    public string session;
    public string ing;
    } public class Reminder_class
    {
    public Int64 Reminder_srl;
    public string Reminder_id, Reminder_session, Reminder_ingredients;
    public Reminder_class(Int64 R_srl, string R_id, string R_session, string R_ingredients)
    {
    this.Reminder_id = R_id;
    this.Reminder_session = R_session;
    this.Reminder_ingredients = R_ingredients;
    }
    public string Select()
    {
    MyClass mc=new MyClass();

    (new Academy_datasetTableAdapters.QueriesTableAdapter() ).Academy_reminder_select(this.Reminder_id, ref mc.session, ref mc.ingredients);
    }
    }
    }



  14. #14

    نقل قول: مشکل در پارامتر یک تابع درون کلاس

    خط 32
    از mc داره خطا میگیره
    الان چیزی که نوشتم درسته؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل در پارامتر یک تابع درون کلاس

    ^کد رو آپدیت کردم مطالعه کنید

  16. #16

    نقل قول: مشکل در پارامتر یک تابع درون کلاس

    الان این خطارو میده
    Error 1 The type or namespace name 'Academy_datasetTableAdapters' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)
    از خط 21 داره خطا میگیره
    بعد mc رو که return میکنم باز از اونم خطا میگیره!!

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از تابع درون کلاس..؟
    نوشته شده توسط mohsen_popo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 دی 1391, 15:25 عصر
  2. مشکل در نوشتن یک تابع داخل کلاس
    نوشته شده توسط H4M3D2010 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 02 مرداد 1389, 10:55 صبح
  3. امکان استفاده از تابع درون کلاس بدون ساختن شی ء
    نوشته شده توسط donya100 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 02 خرداد 1389, 08:02 صبح
  4. سوال: مشکل در پیاده‌سازی تابع عضوی که مقدار بازگشتی آن از نوع کلاس داخلی است!
    نوشته شده توسط subsub در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 21:00 عصر
  5. مشکل در تعريف تابع در کلاس
    نوشته شده توسط adameh_bahal در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 22
    آخرین پست: پنج شنبه 28 خرداد 1388, 14:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •