نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خواندن یک خط خاص

  1. #1

    Question خواندن یک خط خاص

    سلام به همه دوستان ،
    دو تا سوال دارم !
    1) چطوری می تونم مقدار یک متغییر را برابر با مثلا خط 10 یه تکست باکس کنم؟
    2) چطوری می تونم توی اون خطی که مقدارش را گرفتم دنبال یک کلمه بگردم که بیبینم ایا اون کلمه توی اون خط وجود داره یا نه؟؟
    ممنون میشم توضیح بدید

  2. #2

    نقل قول: خواند یک خط خاص

    سوال یکتون :
    چنتا روش دارین ... اگه دقیقا اونی که پرسیدین رو میخواین این کدشه :(فکر کردم با فایل کار میکنین مورد دوم جوابتونه با split ... )

    StreamReader sr=new StreamReader("text.txt");
    for (int i = 0; i < 9; i++)
    {
    sr.ReadLine();
    }
    textBox1.Text = sr.ReadLine();

    اما بهتره همه ی خط هارو بخونین و بریزین تو یه لیست .... (یا Split کنین تو یه ارایه) اونطوری به هر خطی که بخواین به راحتی میتونین دسترسی پیدا کنین ... تو ویرایش و ذخیره هم راحت ترین :

    StreamReader sr=new StreamReader("text.txt");
    string temp = sr.ReadToEnd();
    var lines = temp.Split(new string[] { "\r\n", "\n" }, StringSplitOptions.RemoveEmptyEntries);
    textBox1.Text = lines[9];

    سوال دوم :

    string str = "salam khobi khobam!";
    if(str.Contains("khobi"))
    {
    MessageBox.Show("ty!");
    }
    آخرین ویرایش به وسیله aliagamon : شنبه 14 تیر 1393 در 20:05 عصر

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Hadoop
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    پست
    51

    نقل قول: خواند یک خط خاص

    اون روش بالایی هم که توی حلقه فور میاد تا سر اون خط رو از اول فایل میخونه باید جواب بده
    ولی پرفورمنس نداره و بهینه نیست اگه مثلا این کار رو بخوای بیست بار انجام بدی... یه بار بره خط ۱۰ ... دفعه بعد بگی بره خط ۵۵ ... و .... هی هر دفعه داره از اول تکراری تکراری میخونه


    به نظر من یک بار برای همیشه با دستور File.ReadAllLines بخونش http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...v=vs.110).aspx این خروجی میده توی یک آرایه

    حالا دیگه آرایه رو داری .. میخوای بری خط ۱۰ .. دسترسی پیدا کن به خونه ۹ آرایه ... دیگه آرایه است دیگه بلدی که ...


    ویرایش: الان نگاه کردم اون کدهای بالا یک هم یک روش دومی داره مشابه همینه . همونم میشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: خواند یک خط خاص

    برای سوال شماره یک تابعی برای اینکار نوشتم که دوتا آرگومان داره ، اولی مسیر فایل و دومی شماره خط

            public string getLine(string path, int lineNum)
    {

    var sr = File.ReadAllLines(path);
    int num = lineNum - 1;
    if (num > sr.Length)
    {
    return "N/A";
    }
    else
    {
    return sr[num];
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. خواندن یک خط خاص از فایل
    نوشته شده توسط mohsen-unique در بخش C#‎‎
    پاسخ: 17
    آخرین پست: دوشنبه 03 خرداد 1389, 16:59 عصر
  2. سوال: خواندن یک خط خاص از یک فایل Unicode
    نوشته شده توسط EbiPenMan در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 11 مرداد 1388, 16:53 عصر
  3. سوال: خواندن چند خط خاص از یک textBox
    نوشته شده توسط haghighat-62 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 11 اردیبهشت 1388, 19:51 عصر
  4. خواندن یک کاراکتر خاص از رشته
    نوشته شده توسط bamzi software در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 مرداد 1387, 19:57 عصر
  5. خواندن یک تگ خاص از یک کد html
    نوشته شده توسط shervinrv در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 آبان 1386, 09:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •