نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فعال و غیر فعال کردن کارت شبکه و wireless ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    Question فعال و غیر فعال کردن کارت شبکه و wireless ؟

    سلام دوستای من....
    من ابراهیم هستم....
    دارم برنامه ای مینویسم که میخوام زمانی که اجرا شد کارت شبکه و وایرلس من غیر فعال بشه ولی هر چی میگردم چیزی بیدا نمیشه....

    با تشکر از دوستای خوبم اگه کمکم کنید...

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: فعال و غیر فعال کردن کارت شبکه و وایرلس؟؟؟؟؟؟؟

    سلام
    https://barnamenevis.org/showthread.p...8%AF%D9%86+Lan

    https://barnamenevis.org/showthread.p...l+Area+Network

    VS ندارم تستشون کنم
    اگر جواب نداد اعلام کنیدتا از سورس برنامم براتون بزارم
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: فعال و غیر فعال کردن کارت شبکه و وایرلس؟؟؟؟؟؟؟

    با سلام خدمت danialafshari

    متاسفانه این سورسها جوابگوی من نبوده....

    اگر سورس رو میشه برام بفرستید....

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: فعال و غیر فعال کردن کارت شبکه و وایرلس؟

    با سلام
    می تونید از متدهای زیر استفاده کنید:
            static void Disable(string interfaceName)        {
    System.Diagnostics.ProcessStartInfo psi =
    new System.Diagnostics.ProcessStartInfo("netsh", "interface set interface \"" + interfaceName + "\" disable");
    System.Diagnostics.Process p = new System.Diagnostics.Process();
    p.StartInfo = psi;
    p.Start();
    }
    static void Enable(string interfaceName)
    {
    System.Diagnostics.ProcessStartInfo psi =
    new System.Diagnostics.ProcessStartInfo("netsh", "interface set interface \"" + interfaceName + "\" enable");
    System.Diagnostics.Process p = new System.Diagnostics.Process();
    p.StartInfo = psi;
    p.Start();
    }


    توجه داشته باشید که interfaceName باید نام Local Area Network موجود در Network شماست
    اگر نامش چیز دیگریست باید همون نام را قرار دهید والا کار نمیده
    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: فعال و غیر فعال کردن کارت شبکه و وایرلس؟

    با سلام....

    با عرض پوزش من به چه صورت میتونم اسم local area network تو کامپیوتر های متفاوت در بیارم و بفرستم برای تابع.....

    با تشکر....

تاپیک های مشابه

  1. سوال: غیر فعال کردن کارت شبکه با اسمبلی
    نوشته شده توسط محمد حسن در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 شهریور 1389, 05:40 صبح
  2. فعال یا غیر فعال کردن enabled یه mainmenu
    نوشته شده توسط Batman در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 15 مرداد 1386, 12:59 عصر
  3. فعال و غیر فعال کردن مودم
    نوشته شده توسط jafari1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 16 مرداد 1385, 17:31 عصر
  4. فعال و غیر فعال کردن incoming connection در xp
    نوشته شده توسط jafari1 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 مرداد 1385, 07:15 صبح
  5. فعال و غیر فعال کردن Network Connection
    نوشته شده توسط فریدی در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 آبان 1383, 00:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •