نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: پیدا کردن کلاینت آی پی

  1. #1

    پیدا کردن کلاینت آی پی

    دوستان چجوری میشه که کلاینت آی پی کامپیوتر رو دریافت کرد؟ تو گوگل چیز خاصی دستگیرم نشد

  2. #2

    نقل قول: پیدا کردن کلاینت آی پی

    این را دانلود کنید :
    http://www.softiran.org/view-item/28/my-ip-c-sharp.html

    روش کار به این صورت است که به این سایت
    http://checkip.dyndns.org/
    اگر ریکویست بفرستیم آی پی ریکوست فرستنده را نمایش میدهد.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار HidDeN_OutX.Exe
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    گذر گاه 64 بیت !
    پست
    74

    نقل قول: پیدا کردن کلاینت آی پی

    نقل قول نوشته شده توسط Mr.cpp مشاهده تاپیک
    دوستان چجوری میشه که کلاینت آی پی کامپیوتر رو دریافت کرد؟ تو گوگل چیز خاصی دستگیرم نشد
    سلام


    کلاینت آی پی کامپیوتر
    این دقیقا یعنی چی ؟!!! :| مختصر نوشتی ؟!!!

    منظورتون اینه که کلاینت IP سرور یا ریکواست گیرنده رو بگیره

    که میتونید از کد زیر استفاده کنید :

    IPHostEntry Ip = System.Net.Dns.GetHostEntry("www.sec-hiddenoutx-exe.zgig.ir");

    foreach (IPAddress ip in Ip.AddressList)
    listBox1.Items.Add(ip.ToString());

  4. #4

    نقل قول: پیدا کردن کلاینت آی پی

    نقل قول نوشته شده توسط HidDeN_OutX.Exe مشاهده تاپیک
    سلام




    این دقیقا یعنی چی ؟!!! :| مختصر نوشتی ؟!!!

    منظورتون اینه که کلاینت IP سرور یا ریکواست گیرنده رو بگیره

    که میتونید از کد زیر استفاده کنید :

    IPHostEntry Ip = System.Net.Dns.GetHostEntry("www.sec-hiddenoutx-exe.zgig.ir");

    foreach (IPAddress ip in Ip.AddressList)
    listBox1.Items.Add(ip.ToString());
    منظورم آی پی ای که به tcpClient میدیم تا به یک device دیگه متصل شه

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار HidDeN_OutX.Exe
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    گذر گاه 64 بیت !
    پست
    74

    نقل قول: پیدا کردن کلاینت آی پی

    نقل قول نوشته شده توسط Mr.cpp مشاهده تاپیک
    منظورم آی پی ای که به tcpClient میدیم تا به یک device دیگه متصل شه
    خب به نظرتون ابزار کدوم ای پی رو میگیره ؟

  6. #6

    نقل قول: پیدا کردن کلاینت آی پی

    نقل قول نوشته شده توسط HidDeN_OutX.Exe مشاهده تاپیک
    خب به نظرتون ابزار کدوم ای پی رو میگیره ؟
    کلاینت آی پی ای که اون یکی کامپیوتر داره
    حالا میخوام کلاینت آی پی اون یکی کامپیوتر رو روی خود اون کامپیوتر توسط برنامه نمایش بدم

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار HidDeN_OutX.Exe
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    گذر گاه 64 بیت !
    پست
    74

    نقل قول: پیدا کردن کلاینت آی پی

    نقل قول نوشته شده توسط Mr.cpp مشاهده تاپیک
    کلاینت آی پی ای که اون یکی کامپیوتر داره حالا میخوام کلاینت آی پی اون یکی کامپیوتر رو روی خود اون کامپیوتر توسط برنامه نمایش بدم
    خب شما واسه اتصال به ای پی نیاز دارین همیجوری نمیشه وقتی هم IP تارگت رو داشته باشین دیگه برنامتون براپی نمایشش بده متوجه شدین؟ میتونید ای پی ماشین مورد نظر رو بدست بیارین اما با یه روش دیگه

  8. #8

    نقل قول: پیدا کردن کلاینت آی پی

    نقل قول نوشته شده توسط HidDeN_OutX.Exe مشاهده تاپیک
    خب شما واسه اتصال به ای پی نیاز دارین همیجوری نمیشه وقتی هم IP تارگت رو داشته باشین دیگه برنامتون براپی نمایشش بده متوجه شدین؟ میتونید ای پی ماشین مورد نظر رو بدست بیارین اما با یه روش دیگه
    خب این روش رو میشه بگید؟

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار HidDeN_OutX.Exe
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    گذر گاه 64 بیت !
    پست
    74

    نقل قول: پیدا کردن کلاینت آی پی

    نقل قول نوشته شده توسط Mr.cpp مشاهده تاپیک
    خب این روش رو میشه بگید؟
    با بروزر یه سایت دریافت ای پی رو Navigate کنید

    IP مورد نظرو از متن یا سورس صحفه خارج کنید یا لاگش کنید یا با ایمیلش کنید یا از سرویس ftp استفاده کنید این یه روششه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در پیدا کردن کلاینت توسط سرور در tcp/ip
    نوشته شده توسط the.best.noob در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 دی 1392, 10:38 صبح
  2. پیدا کردن resolution صفحهbrowser کلاینت
    نوشته شده توسط fereshteh_b در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 29 آذر 1390, 12:29 عصر
  3. پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 17 تیر 1390, 16:13 عصر
  4. پیدا کردن کلاینت‌های سرور
    نوشته شده توسط mhjb در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1384, 17:14 عصر
  5. پیدا کردن یه کلاینت توی شبکه
    نوشته شده توسط hassan1365 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 06 تیر 1384, 23:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •