نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارسال sms فارسی با at command

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    Question ارسال sms فارسی با at command

    من می خوام یک اس ام اس فارسی با فرمت pdu ارسال کنم کد pdu رو هم دارم .حالا چه جوری و با چه دستوراتی این کد باید ارسال بشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: ارسال sms فارسی با at command

    من با فرمت تکست راحت اس ام اس ارسال می کنم با دستورات زیر

    if (!serialPort1.IsOpen)

    serialPort1.Open();


    serialPort1.BaseStream.Flush();

    string cb = char.ConvertFromUtf32(26);

    System.Threading.Thread.Sleep(2000);

    this.serialPort1.Write("AT+CMGF=1\r");
    //serialPort1.Encoding = Encoding.GetEncoding("utf-8");
    this.serialPort1.Write("AT+CMGS=\"" + txtNumber.Text + "\"\r\n");// message sending

    this.serialPort1.Write(txtSMS.Text + "\x001a");
    //serialPort1.WriteLine("AT+CMGF=0"+textBox1.Text);
    serialPort1.Encoding = Encoding.GetEncoding("utf-8");

    حالا چه تغییراتی باید بدم تا بتونم فارسی بفرستم؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: ارسال sms فارسی با at command

    فرض کنید کد پی دی یو اینه
    069110090000F111000A9210299232900000AA0400000000

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: ارسال sms فارسی با at command

    هنوز منتظر جوابم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: ارسال sms فارسی با at command

    من که اس ام اس رو با وب سرویس میفرستم.هم خیال خودم راحت میشه هم خیال کاربر.والا...

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار hamed442
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    بهشهر
    پست
    38

    نقل قول: ارسال sms فارسی با at command

    من هم همین مشکل رو دارم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: ارسال sms فارسی با at command

    برنامه تحت ویندوزه وب سرویس به کارم نمیاد. من sms انگلیسی رو راحت می فرستم ولی فارسی رو نه! کد pdu رو هم درست ایجاد می کنم فقط موندم تو ارسالش.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: ارسال sms فارسی با at command

    نقل قول نوشته شده توسط negar442 مشاهده تاپیک
    برنامه تحت ویندوزه وب سرویس به کارم نمیاد.
    اکثر وب سرویس ها این قابلیت رو دارن که اس ام اس رو تحت نرم افزار ویندوز ارسال کنید.نمونه کد C#‎ رو هم دارن.دردسرش هم خیلی کمتره.برای کاربر هزینه ش تقریبا یکیه ولی ممکنه ارزون تر هم بشه.سرعتش هم نسبت به gsm بالاتره

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ارسال sms فارسی با AT-Command در #C
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 26 بهمن 1394, 20:08 عصر
  2. سوال: ارسال SMS فارسی با GSM مودم
    نوشته شده توسط atilia در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 10 مرداد 1394, 10:44 صبح
  3. پاسخ: 23
    آخرین پست: جمعه 15 اسفند 1393, 14:47 عصر
  4. مشکل در ارسال sms فارسی با AT-Command رد C#‎‎
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 22 مهر 1390, 18:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •