نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: علت این خطا چیست و چگونه برطرف نمایم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    علت این خطا چیست و چگونه برطرف نمایم

    در یه برنامه که از دیتابیس و ریپورت خود ویژوال استفاده کردم نام هدر در دیتا گرید ویو و همچنین نام تکست شی ریپورت رو نیز فارسی گذاشتم حالا اگه برنامه رو اجرا و رکوردی اضافه و یا حذف کنم هیچ اروری نداره اما وقتی فرم ریپورت رو باز کنم خطای زیر رو نمایش میده
    در ضمن هیچ کجای برنامه خطایی نداره و داده ها ثبت و عمل ریپورت نیز مشکلی نداره
    فقط و فقط اگه فرم ریپورت رو باز کنم این خطا رو میده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: علت این خطا چیست و چگونه برطرف نمایم

    نقل قول نوشته شده توسط golestan1 مشاهده تاپیک
    در یه برنامه که از دیتابیس و ریپورت خود ویژوال استفاده کردم نام هدر در دیتا گرید ویو و همچنین نام تکست شی ریپورت رو نیز فارسی گذاشتم حالا اگه برنامه رو اجرا و رکوردی اضافه و یا حذف کنم هیچ اروری نداره اما وقتی فرم ریپورت رو باز کنم خطای زیر رو نمایش میده
    در ضمن هیچ کجای برنامه خطایی نداره و داده ها ثبت و عمل ریپورت نیز مشکلی نداره
    فقط و فقط اگه فرم ریپورت رو باز کنم این خطا رو میده
    در رویداد FormClosing ، فرمی که reportviewer رو قرار دادی این کد رو قرار بده

    ادیتور فروم بعضی وقتها بین کد ها فاصله ناخواسته می اندازه اینه که تصویر رو هم ضمیمه کردم




    private void formname_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)
    {
    reportViewername.LocalReport.ReleaseSandboxAppDoma in();
    }
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    نقل قول: علت این خطا چیست و چگونه برطرف نمایم

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    در رویداد FormClosing ، فرمی که reportviewer رو قرار دادی این کد رو قرار بده

    ادیتور فروم بعضی وقتها بین کد ها فاصله ناخواسته می اندازه اینه که تصویر رو هم ضمیمه کردم




    private void formname_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)
    {
    reportViewername.LocalReport.ReleaseSandboxAppDoma in();
    }

    استاد دستت طلا
    عالی بود
    بازم تشکر

تاپیک های مشابه

  1. علت این خطا چیست ؟ آیا روش کار من درست است ؟
    نوشته شده توسط AmirAh در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 مرداد 1392, 18:07 عصر
  2. سوال: علت این خطا چیست ؟ لطفا راهنمایی کنید !!!
    نوشته شده توسط kindangel در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 18 خرداد 1392, 07:33 صبح
  3. علت این خطا چیست ؟
    نوشته شده توسط clover در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 18 آبان 1388, 16:28 عصر
  4. سوال: علت بروز این خطا چیست ؟
    نوشته شده توسط shush_sun در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 30 دی 1387, 10:29 صبح
  5. علت بروز این خطا چیست ؟
    نوشته شده توسط abbas.net در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مرداد 1386, 18:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •