نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: چاپ گزارشات ویژوال بیسیک از طریق کریستال ریپورت بدون نمایش پیغام و بصورت مستقیم

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بندر عباس
    پست
    11

    چاپ گزارشات ویژوال بیسیک از طریق کریستال ریپورت بدون نمایش پیغام و بصورت مستقیم

    با سلام خدمت دوستان گلم
    ببخشید من بعد از چند سال عضو بودن در این سایت اولین باره که مطلب میزارم
    لطفا کمکم کنید من میخوام در زمان چاپ بدون اینکه پیغام نمایش داده بشه گزارشم رو چاپ کنمقول میدم بچه خوبی باشم و مطلب بزارم
    این قضیه حیاتیه برای نرم افزار فروشگاهی که خودم نوشتم میخوام
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : دوشنبه 03 شهریور 1393 در 11:43 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hmbarnamenevis
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    رفسنجان - کشکوئیه
    پست
    133

    نقل قول: چاپ گزارشات ویژوال بیسیک از طریق کریستال ریپورت بدون نمایش پیغام و بصورت مستقیم

    با شئ Printer کار کن

  3. #3

    نقل قول: چاپ گزارشات ویژوال بیسیک از طریق کریستال ریپورت بدون نمایش پیغام و بصورت مستقیم

    سلام
    منظورتون از بدون پيغام چيه ؟ در حالت عادي پيغامي نمايش داده نميشه.
    با چه ابزاري گزارشگيري مي‌كنيد ، پيغامي كه مي‌بينيد چيه ؟
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: چاپ گزارشات ویژوال بیسیک از طریق کریستال ریپورت بدون نمایش پیغام و بصورت مستقیم

    اگه با دستور printform کارکنید پیغامی داده نمیشه و فقط میره به حالت printing و اگه از دیتاریپورت یا کریستال و یا امثال اینها استفاده کنید ریپورت و انتخاب پرینتر نمایش داده میشه حالا لطفا بگین کدوم مد نظر شماست؟

  5. #5

    Red face نقل قول: چاپ گزارشات ویژوال بیسیک از طریق کریستال ریپورت بدون نمایش پیغام و بصورت مستقیم

    سلام
    اگه با کریستال ریپورت گزارشگیری می کنی می تونی اول فرم کریستال ریپورت خودت رو بازسازی کنی و بعد بدون نمایش دادن اون از دستور DataReport1.PrintReport استفاده کنی مثال :


    Dim SqlTxt As String
    SqlTxt = "SELECT * FROM anbar order by anbar_sharh"
    Set Adoview = New ADODB.Recordset
    Adoview.Open SqlTxt, Cnn, adOpenStatic, adLockPessimistic
    Set DataReport1.DataSource = Adoview
    DataReport1.PrintReport


  6. #6

    نقل قول: چاپ گزارشات ویژوال بیسیک از طریق کریستال ریپورت بدون نمایش پیغام و بصورت مستقیم

    منم همین مشکل و دارم . گزارشم با کریستال 9 طراحی شده وچون نمیتونم تغییرش بدم به ورژن بالاتر نمیدونم به چه شکلی میبایست این کارو انجام بدم .

  7. #7

    نقل قول: چاپ گزارشات ویژوال بیسیک از طریق کریستال ریپورت بدون نمایش پیغام و بصورت مستقیم

    سلام
    اين مثال را مطالعه نماييد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: چاپ گزارشات ویژوال بیسیک از طریق کریستال ریپورت بدون نمایش پیغام و بصورت مستقیم

    باسلام و درود
    آقای vbhamed لطفا فایل crviewer9.dll رو هم ضمیمه کنید.
    باتشکر پیشاپیش

  9. #9

    نقل قول: چاپ گزارشات ویژوال بیسیک از طریق کریستال ریپورت بدون نمایش پیغام و بصورت مستقیم

    سلام
    بايد كريستال ريپورت رو به طور كامل نصب كنيد، ورژن 9
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  10. #10

    نقل قول: چاپ گزارشات ویژوال بیسیک از طریق کریستال ریپورت بدون نمایش پیغام و بصورت مستقیم

    ممنون جناب vbhamed . مشکلم حل شد . فقط برای تعداد نسخه چاپ ناچاراً از حلقه استفاده کردم چون نیاز به 4 نسخه چاپ بود .

  11. #11

    نقل قول: چاپ گزارشات ویژوال بیسیک از طریق کریستال ریپورت بدون نمایش پیغام و بصورت مستقیم

    سلام
    نياز به حلقه نيست، همون متد PrintOutEx يك پارامتر NumberOfCopy داره
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  12. #12

    نقل قول: چاپ گزارشات ویژوال بیسیک از طریق کریستال ریپورت بدون نمایش پیغام و بصورت مستقیم

    سلام
    متشکرم از راهنماییتون ، در مورد این تاپیک نمیتونین کمکم کنین ؟

    https://barnamenevis.org/showthread.p...88%D8%B1%D8%AA
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : پنج شنبه 28 اسفند 1393 در 19:18 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه چاپ رفتن کریستال ریپورت بدون نمایش آن در report view
    نوشته شده توسط royaprogramer در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 05 شهریور 1392, 16:57 عصر
  2. پرینت کریستال ریپورت بدون نمایش تنظیمات چاپگر
    نوشته شده توسط ali_behshahr در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 22 تیر 1391, 15:15 عصر
  3. سوال: عدم نمایش کریستال ریپورت و نمایش پیغام خطا
    نوشته شده توسط parsester در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 مهر 1390, 14:42 عصر
  4. سوال: چند سوال برای گزارش گیری در ویژوال بیسیک با کمک کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط sajad_boj71 در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 21 آبان 1389, 18:25 عصر
  5. چاپ و ذخیره نامه از طریق دیتا ریپورت وOLE
    نوشته شده توسط jannati در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 11 شهریور 1383, 09:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •