نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مخفی شدن و نمایش فرم توسط تایمر

  1. #1

    مخفی شدن و نمایش فرم توسط تایمر

    سلام دوستان خسته نباشید من یک فرم به اسم loading دارم و میخوام بعد از 5 ثانیه این فرم بسته بشه و فرم home نمایش داده بشه.
    فکر کنم باید از تایمر استفاده کنم ولی قطعه کدشو نمیدونم میشه لطفا راهنماییم کنید؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار roolinjax
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    جایی که آرامش باشد.
    سن
    35
    پست
    312

    نقل قول: مخفی شدن و نمایش فرم توسط تایمر

    سلام
    توی فرم home توی متد سازنده اش فرم loading رو بصورت دیالوگ اجرا می کنی
            public home()        {
    loading frm = new loading();
    frm.ShowDialog();
    InitializeComponent();
    }

    در فرم لودینگ یه تایمر با Inteval = 5000 قرار بدید تا 5 ثانیه طول بکشه قطعه کدش اجرا بشه
    سپس در رویداد Tick مربوط به تایمر این کد رو بنویسید
            private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)        {
    this.Close();
    timer1.Enabled = false;
    }

  3. #3

    نقل قول: مخفی شدن و نمایش فرم توسط تایمر

    نقل قول نوشته شده توسط roolinjax مشاهده تاپیک
    سلام
    توی فرم home توی متد سازنده اش فرم loading رو بصورت دیالوگ اجرا می کنی
            public home()        {
    loading frm = new loading();
    frm.ShowDialog();
    InitializeComponent();
    }

    در فرم لودینگ یه تایمر با Inteval = 5000 قرار بدید تا 5 ثانیه طول بکشه قطعه کدش اجرا بشه
    سپس در رویداد Tick مربوط به تایمر این کد رو بنویسید
            private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)        {
    this.Close();
    timer1.Enabled = false;
    }
    سلام کدتون به نظر درست میاد
    ولی نمیدونم چرا برای من اجرا نشد توی همون صفحه loading باقی میمونه.
    ؟

  4. #4

    نقل قول: مخفی شدن و نمایش فرم توسط تایمر

    نقل قول نوشته شده توسط seied javad مشاهده تاپیک
    سلام کدتون به نظر درست میاد
    ولی نمیدونم چرا برای من اجرا نشد توی همون صفحه loading باقی میمونه.
    ؟
    درضمن یک وارنینگ هم داده:
    warrning.jpg


    که وقتی روش کلیک میکنم وارد این صفحه میشه:
    warrning1.jpg

  5. #5

    نقل قول: مخفی شدن و نمایش فرم توسط تایمر

    نقل قول نوشته شده توسط seied javad مشاهده تاپیک
    سلام کدتون به نظر درست میاد
    ولی نمیدونم چرا برای من اجرا نشد توی همون صفحه loading باقی میمونه.
    ؟
    سلام شرمنده مشکلم حل قطعه کدت درست بود فقط یک error میده که نمیدونم چیه
    البته این برنامه را روی یک پروژه جدید درست کردم و اجرا کردم و جواب داد نمیدونم مشکل برنامه کجاست .
    لطفا راهنماییم کنید نمیخوام همه پزوژم را دوباره درست کنم.
    این خطایی که میده:
    خطا1.jpg

  6. #6

    نقل قول: مخفی شدن و نمایش فرم توسط تایمر

    سلام دوست عزیز خسته نباشی ممنون که راهنماییم کردی و قطعه کد مربوط را دادی مشکلم کاملا حل دوستانی که از این تاپیک استفاده میکنند کد کاملا و صحیح و درست می باشید(فقط حواستون باشه وقتی تایمر را به فرم اضافه میکنید enable به صورت اتومات روی false قرار داره که شما باید true کنید تا مثل من به مشکل برنخورید)
    تشکر و التماس دعا

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مخفی کردن و نمایش فرم بدون اجرای رویداد Form load
    نوشته شده توسط R2du-soft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 08 مهر 1392, 10:26 صبح
  2. سوال: مخفی شدن و نمایش برنامه
    نوشته شده توسط c-sharp_South در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 20 اردیبهشت 1392, 13:34 عصر
  3. مشکل Minimize و مخفی شدن در تکسبار فرم ها به غیر از فرم اول در دلفی 2009 و 7
    نوشته شده توسط عقاب سیاه در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 27 تیر 1388, 10:38 صبح
  4. طول کشیدن Load شدن تصویر در اول نمایش فرم
    نوشته شده توسط shaghayegh_6113 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 20 مهر 1386, 14:49 عصر
  5. مخفی شدن فرم بعد از چند ثانیه
    نوشته شده توسط moohssenn در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 10 دی 1385, 12:10 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •